Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 lik dişler ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20 ye yaklaştık diye sevindik büyüdük delikanlı abi olduk ama keşke olmasam :P
çok kötü bi meret bu 20 lik diş ağrısı
acayip bi şekilde ağrıyo
yemek yiyemiyorum
en kötüsü erik yiyemiyorum ağız tadıyla :P

peh[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Daha dur :P
Yanağında yarada açıcak..
Üst ile yirmilik arasına (yastığa koyduğun tarafa göre değişir) yanağının kısmı gelicek geceleyin..
sabah bir kalkmışsın,diş ağrın yok ama,yanak default olarak içeri kaçıyor artık :P
en azından bende bir kere oldu,halen öyle kaldı(yarmışım gece yanağı..)
Çoğu kişi çektiriyor..Sen Çektirme,kalsın öyle...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
Bizim ailedeki herkes geçirdi ve hepsinin acısını sanki bende çektim. Çok büyük bir ağrıymış duyumlarıma göre. annem eskiden çıkarmış o dişi bilgisiz bi doktor çenesiyle birlikte çekmiş :) yani çeneden parça oynatmış yanağı içeri çökmüş böle bi nokta var :)[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
neler diyosunuz siz ya :P
valal tırstım ha cidden[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
20 lik dişleri çektir. Sağlık açısında da.. Avrupa da kesinlikle çektirin diyorlar. ben çektirdim mutluyum...[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Mesaj tarihi:
ben 15 yasından berı yıllardır cekıyorum agrısını bıraz cıkıyor gerı gıdıyor bırde diş yapımı bozmaya başladı dandık dişler gene düşününce başladı agrısı[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 31 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
en kötüsü erik yiyemiyorum ağız tadıyla :P

benim de sonuncusu büyük bi ağrıyla yardırdı çıktı,erik falan yiyemiyodum,1 hafta önce falan düzeldi:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
şimdi ben yiyemiyorum diye evde erikten bol bişi ok
dişler düzelincede erik bulamam :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
heh ben walla işte erik yiyorum şimdi paso:)
yiyemedim 2 hafta:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
16 yaşında 2 tanesi çıktı bende lol :P

aynen ya bende 16 yım biri çıktı diğeri de çıkmak üzere :P ne ağrı yaptı ne acı[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
valla doktor bunların çekilmesi lazım daha çıkmadan çıkmaz çünkü bunlar öndeki dişlere doğru gerekiyo yarıp almak lazım diyodu
üsttekiler çıktı alttakilerde çıkıyo bi ağrıda yok şimdilik[signature][hline].
Mesaj tarihi:
Ahha bu acıyı ii bilirim.. bana bazen vuruyo şçle 3-4 ayda bir falan.. önceleri hafif hafif vuruyodu kendi kendine geçiyodu ama 6 ay önce falan bir vudukiii öyle böyle değil ağrıdan kıvranır duruma gelmiştim neredeyse... (ağrıdan kıvranmadım tabii) dişçiye gittim tabi...
dişçi tedadvi ederim dedi bende nasıl edecen dedim o da et koparacam gerekirse dişi çekecem dedi (neşterle dalacak yanii) bende yok kalsın dedim (azıma alet sokulmasından hoşlanmam) ilaç yaz dedim. iki ilaç yazdı... Birisi antibiyotik diğeri de çok güçlü ağrı kesici... ağrı kesici çok ağır bir ilaçtı... azında bekletirsen azını yakıyo insanın... aç karına içmek yazak karnın ya tam dolu olması lazım, ya da biraz açlığı giderdikten sonra yarısını yutmak lazım.... Ama ilaçlar gerçekten çok etkili oldu... ilk günde etkisini gösterdi hayatıma kaldığım yerden devam ettim.. Mutluyum çocuğu.. e şey ağrısı olan varsa içsin antibiyotik ve ağrı kesici... gerçekten işe yarıyor ve etkisiniğ çok kısa sürede gösteriyor. ne gerek var neştere ilaç rules...[signature][hline]yaşasın bambular...
Mesaj tarihi:
benımmıler 6 7 aydır cıkmak uzere bır ayrıyor arada bır sorma agzımı acamıyorum konusamıyorum sanırım ustekıler alınması lazımmıs bırde gomulumuymus neymıs cekıcegım var[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
" (azıma alet sokulmasından hoşlanmam)"

Ehe ehü:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 31 Mayıs 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
Kadınlar evrimini tamamladı diyorlar ya Edi ? =)

1-evrim tamamlancak bisi diildir (en azindan salt enerji fln olmadikca)
2-20 yas disinin cikmamasi olsa olsa evrimde ilerde oldugunu gosterir mantiken[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
benim de alt çenedekiler öndekiler 90 derece açıyla çıkmaya çalışıyor terbiyesizler, düzgün öndişlerimi iki paralık ettiler, sergio leone haydutlarına benzedim. hadi onu da geçtik bu meret sorun çıkarırmış, ille çekilmesi lazımmış. çekmek için de çene kemiğini keseceklermiş çıkartabilmek için..

büff şu sibernetik vücutlar olsa, bir kere değiştirsen tam değiştirsen. syndicate oynuyordum gene özendim, zırt pırt yeni sürümleriyle değiştiriyorsun her organını negzel.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Daha bi ay önce çektirdim sol alt yirmiliği, sorun yaşayanlara tavsiye ediyorum bi iki hafta çok zor ama sonrasında çok rahatlıyosunuz. İlk iki günü (hele ilk gece) atlatırsanz çok ii de o ilk gece ölüyosunuz acıdan uyarmadı demeyin.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği
Mesaj tarihi:
Ne!!? Çeneden parça mı alıyolarmış?
Birisi şaka yaptığını söylesin. Şakadır şaka olmaz öyle şey?

*!Tırsar*[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
  • Yeni Oluştur...