kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tartışalım o zaman dostum hazırız biz. sana göre popüler olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bana hitap etmiyor..dinleyene ne mutlu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Babazula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Biz hayranıyız... Ailecenek dinliyoruz. Allah belanı versin adlı şarkıyla liseyi bitirdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Maaya said: bana hitap etmiyor..dinleyene ne mutlu!! zevkler ve renkler dostum anladınmı işte sadece bana hitap etmiyor diyerek sıyrılırsın aradan senin dinlediğin müzisyenler kim öğrenelim o zmn bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 :) ne mutlu sana.. bitirebilmişsin liseyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ayıp oluyor ama;aradan sıyrılmak değil..herkesin zevki farklıdır zatenn..buna karşı çıkan yok güzelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 peki güzelim o zmn senin tarzınıda öğrenelim !!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim ben.. yeniliklere açığımm.. yapay,buram buram taklit kokan,kaliteli olduğuna inanmadığım şeyleri sevmiyorum.. bu kadar basit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mesela kim yani? KONUŞŞŞŞ!! İSİM VER ULANN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kardeşim isim verde bilelim ismail yk ya laf atıyosun sonra kulağa hoş gelen müzik sesi diyosun osuruk sesiyle bile müzik yapan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu arada eurovision'a katılıp başarı getirecek kişi bellidir! tektir ve muhteşemdir işte o kişi! elbette [large]İZZET ALTINMEŞE[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 allah allah ya.. bu kadar mı gocundunuz.. herkesin kendi fikri sonuçta.. 70ler 80lerdende dinlerim,günümüzdende.. ister yerli olsun ister yabancı.. ister ledzeppelin ister abba.. ister şebnem ister müslüm.. istersende müzeyyen senar;oldu mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 befunky bi de abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Maaya said: allah allah ya.. bu kadar mı gocundunuz.. herkesin kendi fikri sonuçta.. 70ler 80lerdende dinlerim,günümüzdende.. ister yerli olsun ister yabancı.. ister ledzeppelin ister abba.. ister şebnem ister müslüm.. istersende müzeyyen senar;oldu mu??? ya bi git ya ledzeppelinle ismail yk yı kıyaslıyo adam kaliten bu dostum senin işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben değil,sen kıyaslıyorsun.. sen sordun bende söyledimm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Maaya bayan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sen beğenmiyorum dedin ama ismail yk yı bu ne demek led zeppelin beğeniyorum ismaili beğenmiyorum buda kıyastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 napae said: Maaya bayan mısın? ve işte beklenen soru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çekindikleri için soramayanlar varmış öyle duydum. sorayım dedim nasılsa bayanım yanlış anlaşılmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lezbiyen derler kie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kıyas karşılaştırılabilecek iki şey arasında yapılır.. görüşlerimiz birbirine uymak zorunda değil.. kasma bu kadar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 İsmail YK Türkiye ve Almanya'da Led Zeppelin'den daha ünlü, dolayıısyla daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Maaya said: kıyas karşılaştırılabilecek iki şey arasında yapılır.. görüşlerimiz birbirine uymak zorunda değil.. kasma bu kadar.. :D karşılaştırılabilecek şey işte ikiside müzik yapıyo kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ShadowFury said: lezbiyen derler kie olsun desinler, prim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar