Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Offf az önce muhtemelen 15 yıl kadar önce kaydedilmiş bir kaset buldum. Back to the Future film. Görüntü çok leş olmasa oturup izlicektim lan. Dublaj çooook başarılı zira. Hatta kayıt erken başlamış, Bizimkiler'in son 5 dakikası da yer almış kasette. http://www.youtube.com/watch?v=-RnGfHvGeKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha nostalgia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hey gidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Olm çok epic günlermiş lan valla hatırlatım da hayal meyal.. Şimdiki nesil çok bahtsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Laorx said: batman bunu demek için gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nostalji deyince aklıma bi tek yalan rüzgarı geliyo. din din din dın dın dın diye bide müziği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bizim mahallede yaşlı bi teyze vardı uzaktanda akraba sayılırdı. yalan rüzgarını izlemeye hep bize gelirdi. bide sabahları bi dizi vardı brezilya dizisimi ne onu izlemeye. öldü tabi kadıncağız alllah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sabah izlediği köle issaura falandır belki.. türkiyede tv'nin altın çağıdır yalnız o yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 4 ay önce açmışım topici, az önce star tv'de yine bu jenerik dönmeye başladı, "wtf" "omg" edaları ile izledim. bu sefer cuma gecesi sineması olarak dönmüş. ilk film de harry poter: goblet of fire sanırım. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 açılışı batman le yapsalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Abi bu çalan şarkı nedir? Sabaha kadar dinleyip ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 linda ronstadt-all my life http://www.youtube.com/watch?v=9jNO6Jj0TU8 parliament pazar gecesi sineması jeneriğindekini söyleyen karla bonoff'muş onu da koyayım http://www.youtube.com/watch?v=2xUCHcM9duw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Müthiş bir şey ya. Televizyon karşısına annem, babam, abimle geçerdik. 4 kişi bir yatakta birbirimize sarıla sarıla izlerdik filmleri. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Laorx said: batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Parliament Pazar Gecesi Sineması'nı sunar. Tango ve Cash... 40 m2 evde 2 kişi, yaşar. Odun sobasında kestaneler hazır... 40 m2 dedimde, 40m2 Almanya isimli bi film vardı, betamax kasette aldıydık Türk fimi. Ne saçmaydı ya. Bir de toprağın altından giden ninjaların filmlerini alırdım paso. İlk kaset filmim şabanın bir filmiydi. Vay canına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Laorx said: batman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 E.T. nasıl unutulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ne kadar sıcak ortamlarda izlermişiz eskiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 3 küçük ninca vardı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar