Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya daha hızlı cevap gelsin diye açıyorum buraya sadfsa konusu da vardı ama aramaya üşeniyorum bu arada,şimdi şu salak vistanın uyumluluk sorunundan olsa gerek mondain legacy'i kuracağım fakat önce izin istiyor ya kurmak için,ondan sonra ilerlemiyor izin vermeme rağmen, uyumluluk modunu 98'e bile çektim,yönetici olarak çalıştırmayı denedim vs. aklıma gelen eskiden yaptığım herşeyi denedim ama setup dosyası açılmıyor izin verdikten sonra, bunu nasıl açarım,yüklerim.Başka yolu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o kadar hevesliysen başka partisyona xp kur win95 kur :) topiği buraya açıyosan trollere katlanacaksın hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya acelem var,donanıma vs. açsam akşama kadar cevap gelmez dedim de,burada da iyi hit alamadım,intihar etmeye gidiyorum ben hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bi cok program icin evet diyosun sonra kapatip aciyosun sormuyo gene, yukluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 NEXT DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aramaya üşenmeyeceksin, hem arama motoruna hem googleye (googleye) tapacaksın. sonra tekrar gel aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yok olmuyor,sokacam ama yeter 2 gündür uo kuramadım makineye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 google'da da aradım zaten hep bildiğim ve denediğim şeyler çıkıyor... sokim böyle işletim sistemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 vistadan kaynaklanmıyor olabilir. kaspersky falan varsa onun izinlerine de bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar