Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea.Evet. Öyle valla. Tutturana kadar birini teklif ediyoz işte. Siz kızlar, karşı cinsi beğenseniz bile gidip konuşamıyorsunuz. (%90 bu böyle) sonra o çocuk başka bir kızı götürünce birbirinize çemkiriyorsunuz. zuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahahah Masquerade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: BloodyBeast said: çok fark olmasın ya. ben benim kızla prille hediyesi gibi duruyorum:( ahahahahaha ahahahah sesli güldüm :( allah sana basketçi koca nasip etsin 2.00+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea.Evet. Öyle valla. Tutturana kadar birini teklif ediyoz işte. Siz kızlar, karşı cinsi beğenseniz bile gidip konuşamıyorsunuz. (%90 bu böyle) sonra o çocuk başka bir kızı götürünce birbirinize çemkiriyorsunuz. zuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. feysten eminin resmi koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. genele vurunca söylediğin doğru sevgili denn, ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 AHAHAHAHA KOYİM Mİ HE KOYİM Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. alla alla güzel tanımımızı ulaşabildiğimiz kızlar üzerinden mi yapcaz sadece sdf bazı kızlar ve hatta muhtemelen sevgilimizden daha güzel bir sürü kız olabilir ama bir insan aç gözlü değilse belirli bir eşik seviyesi vardır. o eşik seviyesinden yukarda olduğu sürece sevgilinin güzelliği, ondan güzel başkalarının olması çok da fark etmez sdf. of şiştim. tamam ne haliniz varsa görün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sakın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sly-one'ın önüne gerçekten de domates gibi kızlar dikiliyor işte... o yüzden genelleme yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eisenheim said: ıyy at gibi kızı beğenmiyosun bide kibariye gibiyim diyosun atla camdan hemen kibariye ye benzemiyo o mükemmele baya yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 uzun boylu olmak zor gençler özenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea.Evet. Öyle valla. Tutturana kadar birini teklif ediyoz işte. Siz kızlar, karşı cinsi beğenseniz bile gidip konuşamıyorsunuz. (%90 bu böyle) sonra o çocuk başka bir kızı götürünce birbirinize çemkiriyorsunuz. zuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. epic pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: bazı kızlar ve hatta muhtemelen sevgilimizden daha güzel bir sürü kız olabilir ama bir insan aç gözlü değilse belirli bir eşik seviyesi vardır. gimme moar ayrıca eşik seviyesi kelimesini çok doğru kullanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: BloodyBeast said: çok fark olmasın ya. ben benim kızla prille hediyesi gibi duruyorum:( ahahahahaha ahahahah sesli güldüm sadfkjhdskfsdlfl Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. e yani. iki karşı cins bakıcak diye ayna karşısında günün yarısını geçiren erkekler değil bildiğim kadarıyla. ben mesela gayet saçlarımı dağıtıp çıkıyorum dışarı, bakan bakıyor, bakanlardan seçmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 555 said: eisenheim said: ıyy at gibi kızı beğenmiyosun bide kibariye gibiyim diyosun atla camdan hemen kibariye ye benzemiyo o mükemmele baya yakın gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 He ayrıca 1.70 in altında kızlardan hoşlanmıyorum. Ben 1.82 falanım, yok abi çok kısa kalıyor 1.60 civarı. Benim kadar olsa çok mutlu olurum herhalde sevgilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 biriyle birlikte olmanın onun top model olmasıyla alakası yok. yeteri kadar güzel gelmesi, anlaşılması vs. yeterli. tabi top model olursa bu anlaşılan kişi daha iyi adsf. ama kafası çalışan bi top model gitse gitse milyon dolarları olan yakışıklı ve kafası çalışan bi adama gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 slyvana katılıyorum ayrıca topiğini açtığım kıza çirkin diyemezsiniz. oldukça seksçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 @sly-one çirkin ve akılsızlarla mı yetinin diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eisenheim said: 555 said: eisenheim said: ıyy at gibi kızı beğenmiyosun bide kibariye gibiyim diyosun atla camdan hemen kibariye ye benzemiyo o mükemmele baya yakın gördün mü ? hie takribi 15 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 FIRAT MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 roket adam said: ayrıca topiğini açtığım kıza çirkin diyemezsiniz. oldukça seksçi seksçi??!! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BloodyBeast said: @sly-one çirkin ve akılsızlarla mı yetinin diosun? hayır dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar