Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aa sabah boyu daha uzun olan tek insan ben değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: yok lan dedem derdi bana ayak üstü durduğumuz için akşama kadar eklemlerden kısalırmış boyumuz. küçükken ölçtüm bi kaç kere doğru gibi valla yoköylebişey. 1 santim nimet bizim için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 arkadaşlar. tipsiz dediğiniz güzel dediğiniz kız, benim topic açmaya layık gördüğüm kız mı, yoksa bu koca popolu karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 AYAKKABIYLA MI AYAKKABISIZ MI ?!?!?!?! edit: allah belanizi versin, dakikada 6 post nedir yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: 1.81 SELAM saçın sayesinde uzundun benden. gel baalm görcez yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kanlı mı kansız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Senin dansöz tahta kurusu gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: 555 said: eaheuh kız dediğin maksimum 1.60 olcak :) yerim seni. bi de yoğun istek üzerine muah diye öpüyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 roket adam said: arkadaşlar. tipsiz dediğiniz güzel dediğiniz kız, benim topic açmaya layık gördüğüm kız mı, yoksa bu koca popolu karı mı? yok bu ikinci kız ama memeleri dururken poposuna kocaman demen de enteresan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: 1.81 SELAM saçın sayesinde uzundun benden. gel baalm görcez yazınfdsdsfd adam birikmiş lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 roket adam said: arkadaşlar. tipsiz dediğiniz güzel dediğiniz kız, benim topic açmaya layık gördüğüm kız mı, yoksa bu koca popolu karı mı? topic artık senin değil halka mâl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 555 said: eaheuh kız dediğin maksimum 1.60 olcak :) ehehe bücür kızlar kendini belli ediyo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 uzun boylu kızlara at denmesi bildiğin züğürt tesellisi aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 555 said: eaheuh kız dediğin maksimum 1.60 olcak :) çok yanlış 1.70 - 1.80 arası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1.60 altı çok kısa lan. valla bak. 165-175 arası. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 170 ideal ama öbürlerininde gideri var np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 herkes bir ananın evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok fark olmasın ya. ben benim kızla prille hediyesi gibi duruyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: 1.60 altı çok kısa lan. valla bak. 165-175 arası. (tu) kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. domates gibi olunca olmuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. ahaha yok ya domates şişman sebze başka benzetme kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: 1.70 - 1.80 arası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BloodyBeast said: çok fark olmasın ya. ben benim kızla prille hediyesi gibi duruyorum:( ahahahahaha ahahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: lol gören de kızlar karşınıza domates gibi dizilmiş de siz aralarından seçiyosunuz sanar. bi gidin yea. alla alla güzel tanımımızı ulaşabildiğimiz kızlar üzerinden mi yapcaz sadece sdf bazı kızlar ve hatta muhtemelen sevgilimizden daha güzel bir sürü kız olabilir ama bir insan aç gözlü değilse belirli bir eşik seviyesi vardır. o eşik seviyesinden yukarda olduğu sürece sevgilinin güzelliği, ondan güzel başkalarının olması çok da fark etmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar