fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://diziklik.com/imaj/ask-tutulmasi-2.jpg Bu filmin topiği niye açılmamış ki. çok eğlenceli film olmuş. kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eh, çerezlik film diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 türkmaxte denk geldim izledim.eh yani.fahriye nin hastasıyım desem yeridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Neden tüm dünyada romantik-komedi filmlerin afişlerinde kırmızı-siyah ve beyaz textler kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 adamın diger kol nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Güzel filmdi ya sinemada izledim fahriyenin ayna karşısında hazırlanırkenki kıyafet değiştirrkenki haline aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok eğlenceli filmdi bana göre.. favori repliğim : uğur'un eski kız arkı : 'karar ver artık ben mi , fenerbahçe mi?' uğur : kendine hiç şans tanımıosun be güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sonunu sevdim bi de evlendkten sonraki gerdek dialoğu tam hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahahahahahah sonu iyiydi -şimdi biz burda şey yaparsak, yarın beşiktaş da bizi şey yapar sdfsjhfskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şimdi izledim tebessümlük bir film.Öyle yaran diyaloglar fln da yok ama baştan sonra izlettiriyor kendisini.Gerdek repliği iyiydi ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 güzel şeker bi film . yaprak dökümünde oynayan kız çok iyi oynamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ailecek izledik bu filmi biz çok beğendik gerçekten vakit geçirmek için güzel bir film. Akıcı ve sürükleyici bence. Özellikle Fenerbahçeliler kesin izlesin derim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar