endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://pc.ign.com/objects/142/14293619.html http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-aop-ii-city/41845 eğlenceli bişeye benziyo oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 biraz anlatsan oyunu eğer oynadıysan? Pirates of The Carribean (Sea Dogs 2)'den beri bu tür oyunlar oynamadım fakat inanılmaz keyif almıştım oynarken o yüzden buna benzer bir oyun fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben iki gün önce elime geçirdim oyunu fakat daha yükleyip deniyecek vakte sahip olamadım... en kısa zamanda oynicam inş. fakat benim anladığım sea dogs 2ye acaip benziyor olması. en azından ss lerden gördüğüm kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eet bende gördüğüm ve okuduğum kadarıyla baya benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 birileri şu oyunla ilgili bişeyler yazsın ya, çok güzel güzel kötü kaka bok grafikler nası tatmin edici mi? oynanabilirlik ne durumda Pirates of The Carribean Nam-ı diğer Sea Dogs 2'yi anımsatıyor mu, aratıyor mu? bayadır böyle bi oyun oynamak istiyorum ona göre el atıcam piliz yazın bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eski piratesden daha detaylı,zevkli. en azından denizde gezme ile karada olma olayı dengelenmiş gibi duruyo oynadıkça yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi saniye şimdi eski pirates derken Pirates of The Carribean'dan mı bahsediyorsun Sid Meier's Pirates! 'ten mi yoksa age of pirates 1'den mi? ilkinden bahsediyorsan şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayatım boyunca çok kötü oyunlara denk geldim ama bukadar kötüsü nadir geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 allah allah. ne için böyle düşündüğünüde yazar mısın? eksik gördüğün özellikler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tutorial yok herşeyi sırayla tuşlara basarak bulmak zorundasın control feci sesleri konuşmak bile istemiyorum müzik 80 lerin atari oyunlarındaki gibi aynı parçanın bir daha bir daha bir daha bir daha bir daha bir daha çalmasından ibaret combat sıkıcı grafikler çağ dışı oynanabilirlik allaha emanet arayüz rezalet questler felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Çok kötü bir oyun, pişman oldum indirdiğime. Çalıştıracam derken mavi ekran da yedim, hay bu rusların off ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar