-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 güzel değil diyen mi oldu bir dakika göremedim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bu arada norveçin şarkı sözleri çok güzel bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gerçekten süper sözleri. shire'dan çıktım yola, oy kemanım oy kemanım ellerine kıyamam aman, norveçli balıkçıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Years ago, when I was younger I kind a liked, a girl I knew She was mine and we were sweet hearts That was then, but then it's true I'm in love with a fairytale Even though it hurts Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed Every day we started fighting Every night we fell in love No one else could make me sadder But no one else could lift me high above I don't know what I was doing When suddenly we fell apart Nowadays I cannot find her But when I do we'll get a brand new start I'm in love with a fairytale Even though it hurts Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed She's a fairytale yeah Even though it hurts cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şarkı catchy bişi.. ama adam lugano'nun ezik versiyonu.. lugano XL ile bu M falan tam hedef grup şarkısı yanız 14-21yaş arasını ÇONK diye tutturmuş. hauahuah said: gerçekten süper sözleri. shire'dan çıktım yola, oy kemanım oy kemanım ellerine kıyamam aman, norveçli balıkçıların HUHAUHZUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: BiTcH_oFBaT said: azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence. BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK. AHAHAHAHAHHAHAHAHAH of fklj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lan 2 sayfa önce kim olduğunu yazdım sallamamış kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Roqq said: Azerbaycan 1. olmalıydı. Hem şarkı güzel, hem Aysel. Daha nolsun. Norveç zerre hak etmedi ya, öyle berbat bir şarkıyla açık ara 1. oldular ya pes. Sam said: yalnız frodo tahmin ettiğim gibi eurovision rekorunu kırmış 387 puanla. düşünün artık ne halde bir yarışma. (:P) shapshal said: norveçin şarkısı da eleman da berbatmış be. adam yakışıklı mı nedir bilmiyorum ama hareketleri salak salak her kelimeden sonra gülmesi.. kemanından sesine, sesinden besteye bence kesinlikle 1. olacak bi şarkı olmamış. önceki yorumlara baktım da, yanlış videoyu mu izliyom ben yahu roket adam said: bu norveçli herif için söylemişler sözlükte, yüzde 234 katılıyorum: "bunu eurovision birincisi yapanın kulaklarını, buna yakışıklı diyenin de gözlerini çok afedersiniz." abi tamam belki bu kadar farklı birinciliği haketmiyordu zaten adamlarda şaşırdı ama şarkıyı yerlere vurdunuz yani 1. olurdu şarkı gene. Yohanna mükemmel bi şarkımı söledi şarkıyı hatırlıyan var mı ? Yohannadan başka bişey takip eden var mı yani? Abartmamak lazım.. Almanya hoşuma gitmişti çok dipte kaldı Dita ya yazık ettiler :( Azerbaycan hakedenlerdendi, Estonya gereksiz geride kaldı. Rusya nın şarkısı İNANILMAZ KÖTÜYDÜ. Tarif bile edilemez yani çoook kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şarkı güzel be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 global kiskanclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=50w5kSZKThs hollandada oyları açıklayanı istiyordunuz galiba=) çok zor oldu ama hollandalı bir arkadaş biliyormuş ordan öğrendik. öğrenmekle kalmadık tarihi bi videoyu sizle paylaşıyorum.kaçırmayın dfsafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 en kötüsü finlandiya idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Maltaydı en kötüsü asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 daha guzel olabilirdi ya Hadise- Dum tek eurovision final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar