Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision Final 22.00 @ trt 1

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Favorilerim:

Estonya: Hatun güzeldi de çok çok süper değildi, ben de şarkıyı dinledim, o bayağı süperdi. Gerçi arkada viyolonsel çalan hatunlar vardı onlar sağlamdı bayağı. Ama şarkı olarak en sevdiğim buydu sanırım.

İzlanda: Hatun çok tatlıydı+sesi güzeldi. Şarkıyı da sevdim.

Norveç: Melodisi çok güzeldi. Hatun yoktu ama. Gerçi back vokaller geliyodu da pek göremedik. Ama güzellerdi sanki. Şarkı da güzel. Vokalin sesi biraz ayarsız gibi geldi ama şarkıya uyumluydu yinede.

Azerbaycan: Hatun süperdi, hatunu izlemekten şarkıya dikkat edemedim ama arkada kıl bi tip vardı ordan kaybediyo biraz. Ama şarkı da fena değildi sanki.

Türkiye ye gelirsek; önceden de denmiş, kesinlikle katılıyorum, tanıtımlardaki hali çok çok daha iyiydi, o haliyle ilk 5 e girme şansımız bayağı yüksekti. Ama şu haliyle resmen şarkıyı piç etmişler. O kenardan dalan şalvarlı akrobat ne ya? Hele o göbek ne o göbek? Oryantal kostümü giyiyosun be. Ha, kostüm ayrı faildı.
Tabii epic fail olarak "gündelik kıyafetle sahnede dolaşan alakasız abi"ye 12 puan. Provadaki ve seçmelerdeki kadar olmasa da arkadan sesinin yüksek çıkması da ayrı bi rezalet.

Neyse, seçmelerdekinden daha iyiydi en azından. Ümit var hala. Ama yine de yılbaşında mı ne o tanıtımdaki haliyle gelse çok daha başarılı olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...