roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 roket adam said: hırvatistan, azerbaycan, türkiye, bosna yüksek notlar alacak. he bi de moldova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveç İzlanda Türkiye Moldova Almanya Azerbaycanla Romanya da ilk 5e girebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 standart blonde, izlanda ne allaşkına =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda nın solisti çok taş. norveçnki de çok tatlı. sakis çok sakil. hadise nin sesi ve koreografisi yoh. ay norveç çıktı çok şeker. ukrayna çok basitti ya hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Dikkat ettim de hadise bazı yerlerini hiç söylemiyor 3-4 saniye falan ? Şarkının orjinalimi öyle yoksa heycandan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hadisenin nefes yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda norveç almanya türkiye moldova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 azerbaycan'lı kız cok güzeldi ama ya , aşık oldum resmen. 19 yaşında r&b şarkıcısıymış hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Romanya olmadan ilk 5 oluşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 O değilde malta neydi öyle bildiğin Zerrin çıkmıştı asdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya pardon yeni geldim önceki sayfaları da okumadım da çok iyiydi bizimki bence hadisenin sesi de düzelmiş ben 3.lük bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 off dandik reklamlara bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o degil de gösteriler süper. ha görsel acidan iyilerdi de, abarttilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Tenekeadam said: Romanya olmadan ilk 5 oluşmaz. doğru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 romanya ne ya peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 estonyaaaa sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Favorilerim: Estonya: Hatun güzeldi de çok çok süper değildi, ben de şarkıyı dinledim, o bayağı süperdi. Gerçi arkada viyolonsel çalan hatunlar vardı onlar sağlamdı bayağı. Ama şarkı olarak en sevdiğim buydu sanırım. İzlanda: Hatun çok tatlıydı+sesi güzeldi. Şarkıyı da sevdim. Norveç: Melodisi çok güzeldi. Hatun yoktu ama. Gerçi back vokaller geliyodu da pek göremedik. Ama güzellerdi sanki. Şarkı da güzel. Vokalin sesi biraz ayarsız gibi geldi ama şarkıya uyumluydu yinede. Azerbaycan: Hatun süperdi, hatunu izlemekten şarkıya dikkat edemedim ama arkada kıl bi tip vardı ordan kaybediyo biraz. Ama şarkı da fena değildi sanki. Türkiye ye gelirsek; önceden de denmiş, kesinlikle katılıyorum, tanıtımlardaki hali çok çok daha iyiydi, o haliyle ilk 5 e girme şansımız bayağı yüksekti. Ama şu haliyle resmen şarkıyı piç etmişler. O kenardan dalan şalvarlı akrobat ne ya? Hele o göbek ne o göbek? Oryantal kostümü giyiyosun be. Ha, kostüm ayrı faildı. Tabii epic fail olarak "gündelik kıyafetle sahnede dolaşan alakasız abi"ye 12 puan. Provadaki ve seçmelerdeki kadar olmasa da arkadan sesinin yüksek çıkması da ayrı bi rezalet. Neyse, seçmelerdekinden daha iyiydi en azından. Ümit var hala. Ama yine de yılbaşında mı ne o tanıtımdaki haliyle gelse çok daha başarılı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ilk 5 e giremiycezki millet ilk 5 e sokmuş türkiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda 90lıymış. wut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hadise DÜM TEK TEK kısmında resmen anırıyodu bağırıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kişisel: norveç, bosna hersek, romanya (tu) ama sonuç bu olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi o göbeğe kurban olun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ülke ülke rusyayı yağlama kısmı başladı. ispanya'dan 2 puan? bunca yıldır izlerim, ilk defa gördüm sertaptan beri. aha norveç ilk onikiyi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ay çok tatlı norveç !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar