sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1920*1080 wow'da problem yaratmaz ama son 3 yıl içinde çıkan herhangi başka bir oyunu tatmin edici bir şekilde oynayamazsın. benim 24" monitör almama sebebim tamamen bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symmetry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu ayki oyungezer dergisini alın ve inceleyin. net cevaplar var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Scan edip upload etsen paylasimci olsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Argue said: Bu arada crossfire sanırım Wow oynarken işe yaramıyor. Detaylı bilgim olmadığından bilen yazarsa daha iyi olur. Evet işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Gölgeleri kapatın, cidden. Ultra gereksiz birşey WoW için. Son patchle gelen Projected Textures da yoruyor aleti ama Ulduar için olmazsa olmaz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Valla ben geçen gittim 4890 aldım evdeki 32" lcd tv var full hd onu bağladım eğer shadowlar aççıken açık alanda fps 10-20 arasında geziyor ama kapalı alanda sorun yok shadowu kapatınca açık alanda da güzel fps alıyorum 8600 ile denersen iyi bi performance alamıcağına eminim ama diğer kartla alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Gangren said: Gölgeleri kapatın, cidden. Ultra gereksiz birşey WoW için. Son patchle gelen Projected Textures da yoruyor aleti ama Ulduar için olmazsa olmaz ne yazık ki. Yeni monitörde gölgeler acıktı üstümden gemi geciyormus gölgesi geldi tırstım gölge ilk defa acık oldugundan gölgeyi lowa getirdim baska bi sey gerekiyormu onun icin + 60 fps en fazla baska bir sey gerekiyormu yada 60 normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Zaten gerçek FPS değeri olarak monitörün refresh rate'inden öteye gidemezsiniz, o da LCD'lerin çoğu için 60Hz = 60 FPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar