ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1-) İstanbul içinde olmanız lazım. 2-) Üniversite öğrencisi olmanız lazım. Olayımız şudur, Dijital fotoğraf makinası olan arkadaşlardan, derslerinin aralarında, kendi ortamlarını ve çevrelerindeki ortamları fotoğraflamalarına ihtiyacım var. Olayın doğal olması lazım, ve tam olarak merak ettiğimiz şey, üniversite öğrencileri kendi aralarındayken neler yapıyor. Motivasyon olarak da şunu söyleyebilirim en fazla, aralarından 5 kişinin fotoğrafları seçilecek ve mütevazi bir karşılık verilecek. 35 - 40 tane fotoğraf çekilmesi lazım toplamda. İlgilenenler bana aşağıdaki maildan ulaşabilir misiniz lütfen.edit/dasaaa: spam olayına kurban olmayalım. mail adresini grafik hale getirdim
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mütevazi karşılık dediği "Ehehe eyvallah" olacak arkadaşlar, göz önünde bulundurunuz.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aga keşke istanbul dışı olsaydı da sen de faydalanabilseydin:(x
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 KOU dersen sana bir ton şey çıkarabilirim de final hastası dışında okula da gitmeyecem asdfads KOCAELİ YARIM İSTANBUL SAYILIR !1!1!11bir1!1bir!'!1!!
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şimdi efendim yer seçmek mantıksız, bence kampüs hayatı olan üniversiteler seçmek lazım. Bir marmara öğrencisi ne çekecek. Sokakta binaların merdivenlerindeki muhabbetini mi çekecek. Ama kocaeli. Kocaeli gibi bir üniversite. Yoo dostum yoo. [Darkrider makinayı aldığından beri ilk defa adam gibi bi iş için kullanıcak allah rızası için şunu kocaeli de ekleyin]
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 mail'i grafik hale getirdim.. bi de megapixel limiti var mı dijital derken..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dijitalde megapiksel limiti yok, çok da abartmaya gerek yok; bir yerlere basmayacağız sonuçta=) kocaeli olmuyor ne yazık ki:/
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 botlar [email protected] formatındaki mail adreslerini arama motorları yardımıyla insan eli değmeden toplayabililyolar o yüzden. grafik olunca toplayamıyolar doğal olarak
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 unutmazsam ve üşenmezsem yapmaya çalışırım.
Öne çıkan mesajlar