ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1-) İstanbul içinde olmanız lazım. 2-) Üniversite öğrencisi olmanız lazım. Olayımız şudur, Dijital fotoğraf makinası olan arkadaşlardan, derslerinin aralarında, kendi ortamlarını ve çevrelerindeki ortamları fotoğraflamalarına ihtiyacım var. Olayın doğal olması lazım, ve tam olarak merak ettiğimiz şey, üniversite öğrencileri kendi aralarındayken neler yapıyor. Motivasyon olarak da şunu söyleyebilirim en fazla, aralarından 5 kişinin fotoğrafları seçilecek ve mütevazi bir karşılık verilecek. 35 - 40 tane fotoğraf çekilmesi lazım toplamda. İlgilenenler bana aşağıdaki maildan ulaşabilir misiniz lütfen.edit/dasaaa: spam olayına kurban olmayalım. mail adresini grafik hale getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mütevazi karşılık dediği "Ehehe eyvallah" olacak arkadaşlar, göz önünde bulundurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aga keşke istanbul dışı olsaydı da sen de faydalanabilseydin:(x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yanaga bi opucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 KOU dersen sana bir ton şey çıkarabilirim de final hastası dışında okula da gitmeyecem asdfads KOCAELİ YARIM İSTANBUL SAYILIR !1!1!11bir1!1bir!'!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şimdi efendim yer seçmek mantıksız, bence kampüs hayatı olan üniversiteler seçmek lazım. Bir marmara öğrencisi ne çekecek. Sokakta binaların merdivenlerindeki muhabbetini mi çekecek. Ama kocaeli. Kocaeli gibi bir üniversite. Yoo dostum yoo. [Darkrider makinayı aldığından beri ilk defa adam gibi bi iş için kullanıcak allah rızası için şunu kocaeli de ekleyin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 mail'i grafik hale getirdim.. bi de megapixel limiti var mı dijital derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dijitalde megapiksel limiti yok, çok da abartmaya gerek yok; bir yerlere basmayacağız sonuçta=) kocaeli olmuyor ne yazık ki:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mail niye grafikki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 botlar [email protected] formatındaki mail adreslerini arama motorları yardımıyla insan eli değmeden toplayabililyolar o yüzden. grafik olunca toplayamıyolar doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 unutmazsam ve üşenmezsem yapmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 nokia'n more için mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar