Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
soulberry said:
madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok.

denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak.

üzeceksin çocuğu boş yere. "seni seviyorum" demen için gözünün içine bakacak sense diyemiyeceksin ama o bunu yine de görmeyecek başka bahaneler bulup kendini kandıracak vs vs uzar gider bu böyle.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:
madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok.

denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak.

hoppalaa.
şimdi paticiğin deliler gibi seven ama karşılık bulamayan gençleri sevdiklerini bunaltacak iyicene.
bari yazmasaydın.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
yok be ardeth

tamam kesin olur demeyeyim ama olması oldukça olası bir ihtimalden bahsettim. Bir ilişkinin güzel olması için illa ikisinin de birbirine ilk görüşte aşık olması lazım demiyorum zaten. Ama bir süre tanıdıktan sonra insanın içinde "acaba denesem mi?" diye bir şüphe falan olsa bari. Olaya "nasıl kurtulcam bu çocuktan" diye giren bir taraf varken nereye kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

bu kararı bi saat önce aldım. naz olarak düşünmeyin bunu, üzülürüm eh. naz falan değil. mantıkla duygunun ortak kararı diyelim. sie çekmek de vardı, ama ben sadece bu olayı yansıttım buraya. daha hayatımın geri kalan kısmı var, her şeyin etkisi var bu kararda.

ötesini da yazmam zaten, ama bu kadar bahsetmişken sonuçtan da bahsetmek istedim. sadece emin olmak istiyorum. ezbere bi karar vermek istemedim. sevmiyorum evet. şu anda sevmiyorum, belki onunla bi süre vakit geçirirsem fikrim değişir. belki de değişmez. sadece bunu görmeye karar verdim
Sosyal ağlarda paylaş

Denn said:

"Ama yazık çocuğa sen de sevmeye çalış" düşüncesi de saçma bence çünkü birini zorla sevemezsin. sadece tip değil bazı şeyler, düşünce tarzı, yaşam biçimi uymaz, sohbetinden keyif almazsın, çekici gelmez. sevmezsin. sırf karşı tarafı üzmemek için bi şeylere başlamak, iki tarafa da üzüntüden başka bişey vermez bence çünkü zorlama olur, mutsuz olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı olsun ne diyim. Ama kendini sevmek için zorlamanın iyi sonuç getireceğini sanmıyorum. Gerçekten dediğin gibi seni deliler gibi seviyosa, senin onu gerçekten sevmediğini anlayacaktır, bayağı kalbi kırılır
ki sevmediğin birini sevmek için zorlaman kendini de yıpratır.

Gelecek bölüm spoiler: "Gerçekten sevmediğim halde kırmamak için çıkma teklifini kabul ettiğim birisi var ama bu sırada ben başka birisine aşık oldum, ama çıktığım çocuğu kırmak istemiyorum. Bu durumun içinden nasıl sıyrılırım?"
Sosyal ağlarda paylaş

oluyor öyle ya cidden.
eski sevgilim kaç ay peşimden koşmuştu suratına karşı "ben sana o gözle bakamam" dedim.sonra yılmadı devam etti ama asla rahatsız edici boyutta değil kibar ve sempatik birşekilde.kaç kere reddettim.
nese sonra etkiledi beni valla.
sonra 2 sene çıktık işte.köpek gibi aşık olmştm o zamanlar.oluyor öyle.evet.böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...