Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://biri.com.tr/biri-kampanyalar.html Fiyatlar çok iyi. 24 ay taahhütlü ama şöylede bir seçenek varki ben onu seçtim. 3 ay boyunca gene kampanyalı fiyattan kullanıcam, ondan sonra 100ytl olacak. Ama ben taahhütsüz aldığım için 3 ay sonra iptal edebilicem o yüzden 100 ytl patlamıcak içimde hiçbizaman. 8mbit için başvurdum bile. Süper. OH. ohhhhOH -Taahhütlü almak zorunda değilsiniz yani, taahhütsüz alıp 3 ay bu fiyattan kullanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Smile daha iyi gözüktü bana. http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kampanya koşullarını okudum biri'nin ama senin dediğin taahhütsüz ibaresi bulamadım. :D anca bunu bulabildim; Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. Aboneliğin taahhüt süresi dolmadan iptal ettirilmesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve abone Koç.net'ten modem almışsa 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi ben 8mbit aldım, aylık 41ytl. Smileda 70ytl snaırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Masquerade said: Kampanya koşullarını okudum biri'nin ama senin dediğin taahhütsüz ibaresi bulamadım. :D anca bunu bulabildim; Aboneliğin taahhüt süresi dolmadan iptal ettirilmesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve abone Koç.net'ten modem almışsa 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir. Abi ben telde konuştum öğrendim detayları. Dediğim gibi taahhütsüzde alabiliyosun, tek fark 3 ay sonra 100 ytl oluyo ama iptal ettiriceksin o zamanda. Normal kampanyadan hiçbifark yok yani, tek fark taahhütlü alınca 24 ay 41ytlden alıyosun, taahhütsüzde 3 ay sonunda100ytl oluyo ama iptal ettirme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 e o zaman taahhüt hiç koymasalarmış. çok saçma lan. fsdgfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi aslında saçma değil. Adam aynı kampanyayı yapmayadabilir bundan sonra. yani 24 ay boyunca 8mibt 41ytl çok çok iyi fiyat şu şartlarda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yanlisin var bence , bi kac ay sonra sinir dolu mesajlar atarak geri gelicen gibi duruyo paticik`e ... Oyle 20 liraya 40 liraya 8 mbit yok bu memlekette .. 3 ay icin diyo 41 lira ama 24 ay taahhut olmasi kosuluyla .. Nette yazana guveneirim ben , soz ucar , telefonda kim ne dediyse demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 24 ay boyunca 40 lira değil ki :) öyle olsa 2 değil 4 yıl imzalarım ben ^^ 5 ay boyunca indirimli kullanıyorsun, o da world card ile ödeme yaparsan.. Kampanyada belirtilen fiyatlar; Worldcard ile yapılan satışlarda 5 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 3 ay boyunca uygulanacaktır. Yani normal ödemede 3 ay indirimli fiyat, 19 ay yine 100 lira. O yüzden, taahhüt mantığı saçma geldi bana. İkisi de 3 ay kullanıyor sonuçta. Niye biri istediği gibi çıkarken diğerine indirim tutarını ödetiyor ki? :p edit: bence sen yanlış anladın. nakit fatura ödemelerinde 3 ay indirim var demişlerdir sana. 3 ay sonra çıkarken 60x3= 180 lira vericen derlerse şaşırma, buraya da kin kusma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abicim alakası yok işte 4 tane farklı müşteri temsilcisiyle özellikle bu soruları sorarak konuştum yahu. Arayın sorun sizde, en azından kesin bi dille konuşalım şurda. Birde siz sorun bakalım, emin oluruz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 e iyi bakalım. arıcam yarın sabah ben de. öyleyse güzel yani. 3 ay bug abuse gibi 8mbit kullan indir dünyanın filmini, oyununu ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yarın ara abi sende bilgi al emin olmuş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Oyle birsey varsa - ki olma ihtimali %0.00001 , kesin yapilan indirimleri geri alirlar 2 yildan once cikinca - dunyanin en sacma kampanya / tarife plani olarak kabul edip , biri.com.tr yi ellerinden operim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 az önce aradım meraktan. adamın dediği; eğer world card ile ödeme yaparsanız 5 ay, diğer bir kredi kartı ile yaparsanız 4 ay, kredi kartı kullanmazsınız 3 ay boyunca kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. diyelim ki world card ile ödeme anlaşması yaptınız ve 5 ay sonra çıkmak istediniz. o halde 5 ay boyunca yapılan tüm indirimi ödeyerek, aldıysanız modem ücreti 150 lirayı da bunu dahil ederek taahhütü bozabilirsiniz dedi. yalan yani 3 ay kullan çık olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 geçmiş olsun o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi zaten imkan vermemiştim öyle bişi olacağına. Aptal mı lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kithnos said: Oyle birsey varsa - ki olma ihtimali %0.00001 , kesin yapilan indirimleri geri alirlar 2 yildan once cikinca - dunyanin en sacma kampanya / tarife plani olarak kabul edip , biri.com.tr yi ellerinden operim valla katılıyorum. he zaten yanlışmış o geyik. yazık oldu dskjfhks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yediler beni lan :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ben arar konuşurum yarın, bizim çocuğu yolladıydık kandırmışınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 :'''''''''''''''''''''''''''''''''''' çiçeğimi kopardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: Ben arar konuşurum yarın, bizim çocuğu yolladıydık kandırmışınız diye. sdfsfsdgsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar