deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Oturup ağlamam lazım herhalde, İMKB stajının son 2 gününde başlıyor konser... Program kesinleşse keşke de son iki güne gidip gitmeyeceğime karar versem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: e iyi bari güzel olur bu sene değişik olur neydi o buz gibi suda buz gibi suyu çadırın dayanılmaz sıcaklığına tercih ederim. eskiden pek giren olmuyordu zeytinlide ama deniz çok güzeldi bence. en son olanda denez epey kirli oluyordu sabahları :( tüm festivalin girdiği bir deniz nasıl olur acaba bir de zeytinlide mahalle bakkalından ucuza bira-şarap alıyorduk güzelce, şimdi mahkum kalıcaz organizasyon satışlarına. daha soğuyamamış ve pahalı şeyler satılacak bol bol, alternatif yok diye fiyatlar da coşmaz umarım. Epica dışında çıkacak olanların bir kısmı açıklanmış: [list] [*]Anemi [*]Çilekeş [*]Dinar Bandosu [*]Kolpa [*]Kül [*]Magick [*]Metoboy [*]Moğollar [*]Ogün Sanlısoy [*]Teoman [*]Öztürk [*]Tibet Ağırtan [*]Yasemin Mori [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 epica (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nispeten yakınmış bana,balçovadan herhalde 2 saatte gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: bir de zeytinlide mahalle bakkalından ucuza bira-şarap alıyorduk güzelce, şimdi mahkum kalıcaz organizasyon satışlarına. daha soğuyamamış ve pahalı şeyler satılacak bol bol, alternatif yok diye fiyatlar da coşmaz umarım. Buruna girmeden önce foça'nın son bakkalından her şeyi alabilirsiniz. Son bakkalla konser alanı arası 10-15 dakikaydı yürüyerek. Teoman'a sevindim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dinar bandosueaaa! iyi oldu çok güzel iyi nefis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oha ozturk. awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pentagram ve baba zula'da eklenmiş. anemi cikmis listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 şu yasemin moriyi kim koyuo bu festivallere te allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hmm pentagram.. awesomer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olivies nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aldım bugün bileti wuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 black tooth((tu)) ve yüksek sadakat((td)) eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aldık biz bilet 25 kağıttan. ne güzel la fiyat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kamp mi 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 her şey işte. ancak dün sondu ben de gece netten alabildim 29a patladı gerçi emin değiilim belki bugün sondu. yeni fiyat da 35 olcaktı. bak işte yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 öztürk izleyeseim vardı benim ya.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yaz okulu final haftası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada anemi cikmis yazmisim onceden, ya yanlıs gormusum o zaman ya da bi degisiklikler olmustu. Anemi duruyor listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 line up çok güzel. lakin yine sarhoş olup hiçbir şey izleyemeyeceğim. gerçi zeytinli'deki ucuz içki ve yemek imkanı burada da olacak mı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 geçen sene aynı yerde olan zephyr fiyatlar konusunda iyidi tabi bir ilişki kurulabilir mi bilemem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 mor ve ötesi de eklenmiş. bizim evin değeri arttı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 festival giriş çıkışı problem olmasın. çıkışa yakın seyyar satıcılar gelsin. bir de gölgelik alan olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gündüz güneş gece rüzgar olacak ben size söyleyeyim. duman da eklenmiş bu arada. yerli açıdan bu kadar zengin ve çok müşteri kaldırabilecek bir line up görmediydim ben::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gitmicem karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar