roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 superwiz said: tamamdır abi face linkini verenin gözlerinden öpüyorum hallettim işi akşam 7 de iş tamam heueebueheueheuhe inanmıyoruz bilader. sana o kadar yöntem öğrettik, ss yoksa bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 pozisyonlarımı anlatıim olm bişe olmadı zaten bugün ellerim bomboş şarkısını sölüom,cafede buluştuk babası aradı çabuk gel eve diye,çarşıda görmüşler seni v.s v.s,kız hemşire abi,her gece nöbet die evden kaçıom dio napiim şimdi yarını beklicem bu birincisi,2. hala arıyorum,nette paralı sitelere üyemi olsam,3.150 km de bi hatun var gel evde kimse yok diyo,arabamda var ama o yolu gitmeye totom yemiyo,4.kelebekgaleriyemi baksam napcam şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ss isteriz resm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi tuvalet konusuda vardıtopic ,orda nasıl su sıçratmadan yapılırı tartışıyodu millet,ama bir şey yoktu orda b..,ne dion yani o hengame de resimmi çekiyim,zaten vur kaç taktiği peşindeyim,ama söz lan yarın çekip koyacam buraya buluşurda bişeyler olursa,sonra da banlanırsamda gam yemicem aha laf sana, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ahauahauahauha tam oldu resim ha,yok abi enerjiyi yarına saklamaya karar verdim,olurda tabanca tutukluk yaparsa,dalga konusu oluruz,foruma kadar yayılır,forumda bile düşmanlarım var zati:p bide yönetimden ricam şu topicin adını azgın teke sendromu koyun yahu malum yaş 28 oldu:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tam olarak şöyle şimdi... sen islami değerleri falan savunan bir arkadaşımız değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 o iş ayrı o iş ayrı arkadaşım,islamda ruhbanlık yoktur,:D bide benim günahım bana seninki sana,Allahla kul arasına kimse giremezdi hani:D:D şimdi trollemeyin topiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ha sonra hacca gider silerim diyosun eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu arada benim dinle çok ilgim yok ben daha çok insanların çelişkili davranışları ile ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ben de yeni yeni risali nur külliyatına başladım felan işte bi de abimiz dedi ki 4 ortalı harita metod kareli defter ve kolormatik gözlük alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 çelişki diyorsunda,ne yapalım abi,diğer dünyada cennette var cehennemde var,isteyen istediğine girebiliyor yaptıklarıyla,ama nefis de var sonuçta,arzulara gem vurulmuyor,arzuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/419/4c9/c32/800/e13/11e/00a/0f4/971/c56/cc_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 superwiz said: ahauahauahauha tam oldu resim ha,yok abi enerjiyi yarına saklamaya karar verdim,olurda tabanca tutukluk yaparsa,dalga konusu oluruz,foruma kadar yayılır,forumda bile düşmanlarım var zati:p bide yönetimden ricam şu topicin adını azgın teke sendromu koyun yahu malum yaş 28 oldu:D:D hmm. yani "yok ben ergen değilim" diye de sıkıştırıyosun araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 200. kıza az kaldı benim agalar yarışalımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: ahahha,ben hataylıyım lan,ne karizma plakamız var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 superwiz said: ahauahauahauha tam oldu resim ha,yok abi enerjiyi yarına saklamaya karar verdim,olurda tabanca tutukluk yaparsa,dalga konusu oluruz,foruma kadar yayılır,forumda bile düşmanlarım var zati:p bide yönetimden ricam şu topicin adını azgın teke sendromu koyun yahu malum yaş 28 oldu:D:D bir şekirtin yıllar boyunca bastırılmış duygularının patlayışına şahitlik ediyoruz beyler. son derece önemli bir olay cereyan ediyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aynı oksijen farklı işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yok olm patlama değil ,evliliğin yan etkisi bunlar puhauahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 roket adam said: Eğer karı kaldırma ortamı yoksa sizin şehirde görücü usulune kaldın baps. uahuahua xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 başlığı 2dir aranıyorum diye okuyorum. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 xD ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar