-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 onu editleyip son cümleyi yeni post at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 1 ay mı sürer 1 yıl mı bilemen yenisi girmeden hayatına eskiyi didiklemeyi bırakmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Laraken said: la onların bile garı arkagadaşları olii biz nabacaz utku : ((((((( bilek metala devam olm nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: 1 ay mı sürer 1 yıl mı bilemen yenisi girmeden hayatına eskiyi didiklemeyi bırakmıyosun hemen kafaya yeni birini takmak mümkün ama bu amaç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bileğine kuvvet aslanım nabak : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sixoms said: son cümle olmamış o posta. benim post mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: 1 ay mı sürer 1 yıl mı bilemen yenisi girmeden hayatına eskiyi didiklemeyi bırakmıyosun ya bi yere kadar o da gerçi eskiyi bıraksan bile yenisi girene kadar bu sefer de ask nasıldı onu unuttum moduna giriyorsun bi yerden sonra ben genelde tamamen içimdekini bitirmeden ayrılmadığım için bana geçerli değil yeniyi bulmadan eskiyi didklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çıkardım cümleyi sizi mi kırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi şu anda montla sıç karikatüründeki gibiym..Izdırapların en büyüğü bu baş ağrısı çatlıyo laan kalmadı aşk acısı.. Hala özlüyorum yeni birini bulmaya çalışıcam hoşlanabilceğim adam gibi birini belki unuturum onunla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu gibi durumda bi bira sonra bi uyku pof cin gibi yapar sonra seni üstüne sodalı ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Defensive said: kazımkarabekir said: Defensive said: Ben sevgilimi seviyorum :)bi çuval inciri bok ettin =) Kız arkadaşım buraları okurda, latifeydi o. =)ben de sevgilimi seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dead fairy said: Defensive said: kazımkarabekir said: Defensive said: Ben sevgilimi seviyorum :)bi çuval inciri bok ettin =) Kız arkadaşım buraları okurda, latifeydi o. =)ben de sevgilimi seviyorum.. Peki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 üzülme lan ben de seni seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 asfasdas <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bol su iç geçer baş ağrısı olmadı açık hava yürüyüşe çık mümkünse deniz kenarı birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi hava 40 derece sanki ölüyom çok sıcak lan izmir offffff denize girmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 atla bi otobüse kuşadası izmir 1 saat orda girersin denize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yazlık var foçada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dartanian said: Balkondaydım içimi döktüm kendi kendime konştum 5-10dk kendime kızıyorum ben hala onu unutamadğım hayatımda daha önemli şeyler varken daha başka sorunlaırm varken onun içina ğldm için.Evet çok seviyorm canımdan çok seviyorum onun da umrunda değil.Msj attım off diye cwp geldi.. @pogodi:Yarın gülemicem bilnicim yerinde ama içince dışa vurulmuş versiyonu çok sıkıldım. @saeros: ehe :) @Kazım: kusra bakma hac hatrlmatk istmezdm @ginaly: Hacı 2 trolle de kyefim yernegelsin :) :( @ fede: Fatih allah bizim belamızı versin çok salağız. @ bella: ne diceğimi unuttum neyse ya cnmz saolsun harkadşlar yaşıyoruz sonuçta öyle ya da böyle... :( ahahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 LAN UPLAMA ŞUNU sadasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sdfghjklsdghdf yeni görüyorum. en başından okuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya napae sarhoştm off iyice rezil oldk hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ulan bloody ensendeyim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sticky yapılmasını talep edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar