Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ikinci bir telefon alasim varda, oncelikle kucuk ve hos bisey olsun istiyorum, suana kadar buldugum Nokia 7380 kullanan var midir?Nasil telefondur?Yada alternatif onerileriniz var midur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 1) onlar kalkmadımı yav piyasadan 2) o telefonla mesaj yazmak bi işkence bi arkadaşımdavardı lanet ediyodu aldığı güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kalkmadiysa almayi dusunuyorum ya cagri cihazi gibi kullanicam yani mesajlaslasmak filan olmiycak, cok sirin duruyolar ama alternetif olursa neden olmasin sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 philips xenium en azından şarjda rahatlık var 2 telin şarjıyla uğraşmak bayıyor belli süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 //üsluba dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mr marv'ın dediğine katılıyorum ve arttırıyorum o telefon hapiste rahatlık sağlar.. dışarıda ne işe yarar bilmem.. çaldır çaldır rahatla??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Samsung'un istiridye kapaklı alt modellerine göz atabilirsin. 2. telefon olacağı için çok fazla özellik barındırmasına gerek yok. Mesaj ve konuşma işini görsün, bataryası dayansın, biraz da göze hoş gelsin yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lan ben bu yonunu dusunmemistim hic.Yurt disindan alsak bi problem cikar mi band genisligi filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çoğu telefon tri band destekliyor zaten sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar