Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gitar için istiyorum işin açıkçası çokta para harcamak istemiyorum 200 300 liralık bişey götürür . Creative ve m-audionun ses kartlarına baktım creative de bi pcmcia bide usb var da jak girişleri küçük . küçültücü kullanmam performans kaybı yaşatırmı . Ahım şahım bişey istemiyorum sadece bi efekt programı fln açtığımda delaysiz çalışsın istiyorum . Mümkünmüdür bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Şunu öneririm. Söylediğim fiyatlatda. Kıvılcım'dan alırsın: http://www.emu.com/products/product.asp?category=610&subcategory=611&product=15186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 firmware gırıslılerden alacaksın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 valla güzelmiş mydükkanın stoğuna inerse daha güzel olucak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fireware'e gerek yok sadece basit kayıtlar yapacaksan. Ayrıca notebooklar için fireware önermiyoruz genelde. Onları çalıştırmak için fazladan güç kaynağı gerekiyor. Önerdiğim model USB'den alıyor gücünü. Ama bir üst modeli 0404'ü almaya kalkarsan (o da USB, ama performansı epey daha iyi, fiyat iki kat) yine harici bir güç kaynağı gerekir. Yani her USB USB'den beslemeli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sesler anlaşılır olsun yeter ya çok prof. kayıtlar değil anca youtube a fln koyulur yada deneme kayıtlar fln yaparım . hani isteğim efekt programlarını açtığımda güzel güzel kayıt yapabiliyim istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 m-audio fast track usb kullanıyorum, örneğin bir guitar rig'le felan sorunsuz çalışıyo, jack girişi de güzel, temiz kayıt alırsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi aletin üstü 2 liralık plastik değil dimi resimlerden yanlış görmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Degil, emu gayet alaninda isini cok iyi yapan markalardan birisi. 202 tam isini görecek ve butcene uygun bi ses karti.Sirf usb oldugu icin gecikme yasanmaz, neticede tutup 24 track kayit yapilmayacagina göre gecikme falan olmaz.Gerge guzel aciklamis bide firewire'in dezavantajlarindan bitanesini. Bende emu tavsiye ederim ama alternatif tavsiye istersen; M-Audio Fasttrack Usb M-Audio Mobilepre usb Konnekt 6 desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sir +1 m-audio fasttrack usb + guitar rig 3 tavsiye ederim ben de yanlız fasttrack usb bazen sorun yaratabiliyor bazen ama ciddi bişey yaşamadım henüz ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konnekt 6 Desktop'ı buaralar ben de araştırıyorum. Güzel bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar