Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

şimdi açık konuşayım. keita kötü topçu diyen, keita tecrübesiz diyen, keita yaşlı diyen, keita az gol atmış diyen,,,
keita kumaşı çok sağlam oyuncu
keita 27 yaşında lyondan alınan CL tecrübesi bulunan bir oyuncu
keita herhangi bi takımda en az 5 sene daha oynayacak bi oyuncu
keita lyonda kanat oynayan oyuncu.

keita çok sağlam bi transfer oldu gerçekten. sezon bitiminden beri dediğim barosun yanına hızlı, teknik forvet transferi oldu. ben son derece memnunum. şu şartlarda daha iyisi alınamazdı, zaten kötünün iyisi de değil adam, bildiğin iyi
Sosyal ağlarda paylaş

abi afrikalısı bilmemnerelisi kalmadı artık. bu adamların fildişinde, nijeryada, senegalda vs özellikle batı afrikada kendi futbol okulları var senelerdir ordan bulup getiriyolar. senegalin başarılı olması, fildişinden bu kadar iyi adamlar çıkması bu yüzden. yoksa bu adamlar 50 sene önce de bu kadar çok koşuyodu ama futbol zekası yoktu şimdiki kadar. yetiştirilmiş futbolcu alıp geliyo adamlar. 25 yaşında afrikalı kalası alıp gelmiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

delgadoyu elden çıkarma şansımız yok. hele sakatken kimse almaz. bonservisi de çok pahalı sözleşme filan feshedemezler. yapacak birşey yok yani

ancak bir gerçek var ki herkes delgadonun gitmesini istemesine rağmen acayip seviyor bu adamı. inanılmaz iyi bir insan. adam basın toplantısı yapmış utanmasa ağlicak yalnız bırakıyorum üzgünüm döndüğümde 1.5 senem olacak önümde ve şimdiye kadar bana sabreden herkese borcumu ödeyeceğim filan dedi

zaten yapacağımız birşey yok ama bir yandan da kaptanımız. bizim de ona sahip çıkmamız gerekli
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

delgadoyu elden çıkarma şansımız yok. hele sakatken kimse almaz. bonservisi de çok pahalı sözleşme filan feshedemezler. yapacak birşey yok yani

ancak bir gerçek var ki herkes delgadonun gitmesini istemesine rağmen acayip seviyor bu adamı. inanılmaz iyi bir insan. adam basın toplantısı yapmış utanmasa ağlicak yalnız bırakıyorum üzgünüm döndüğümde 1.5 senem olacak önümde ve şimdiye kadar bana sabreden herkese borcumu ödeyeceğim filan dedi

zaten yapacağımız birşey yok ama bir yandan da kaptanımız. bizim de ona sahip çıkmamız gerekli

ya Delgado bence kalması gereken bir oyuncu,tamam istikrarsız bir adam yine ama formundayken takımda neler yaptığını herkes mi unuttu ? Tamam beyin olacak bir adam değil ve belki o kadar parayı da hak etmiyor ama kötü bir adam da değil,cemad'in dediği gibi de ahlaksız vs. bir adamda değil gayet iyi biri.Beklenilebilir,ben kalmasını isterim takımda
Sosyal ağlarda paylaş

3.5 ay sürücek deniyor ameliyat sonrası toparlanma. döndüğünde nerdeyse 1 yıl ayağına top değmemiş olucak. Ne seviyede döner belli değil. Kalitesi hakkında söyleyecek sözüm yok bende şahsen beğeniyordum Delgado'yu ama bu malesef ŞL'de yardımcı olmaz beşiktaşa. Neyse zaten Cemad'ın dediği doğru yüksek maliyeti var ve sakat kimse almaz. 6+2 nin +2 sinden biri Delgado olarak yerleşir sanırm oraya. Birde Fink,Cisse vardiyalı oynarsa kalan yabancılar banko oynar gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaşımız'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı.
Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi.

Kaynak: DHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...