BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Marko Marin --> Werder Bremen Marin ve Mesut şov var seneye Bundesliga'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 marko marin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Servet kalmış diyorlar doğruluğu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Marsilya'nın yönetim değişti, tekrar teklif vermeleri lazım.8 milyon euro'dan daha düşük olacak büyük ihtimal,kabul edilmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: Marko Marin --> Werder Bremen Marin ve Mesut şov var seneye Bundesliga'da Marin ve Mesut zaten aynı mevkide oynamiyorlar mıydı ? Sol açıkta ? Biri birinin yedeği de olamayacağına göre ikisinden biri kanat değiştirecek,ortaya geçecek ya da forvete kayacak.Göz önüne alındıklarında üçlü forvette işe yarayabilirler ancak diye düşünüyorum ama tam mevkileri hakkında fazla bir fikrim de yok :) Marko'yu FM'den biliyorum favori oyuncum da asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Marin candır ya fm'de, bu sene birkaç Bundesliga maçını izledim potansiyeli de var harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 mesut diego'nun yerine kayar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Çok üzülcek bi haber "araGOnes gg" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Owen Gs'de. (:P) ps değil, dönemin sudan ucuz golcüsü Radu Niculescu ile öne geçip, Emile Heskey yüzünden 1-1'e razı olduğumuz Şampiyonlar Ligi maçından bir kare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 iyi oldu iyi Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Yahu şu eklentideki fotoğrafları göremeyen bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok gözükmüyor. imageshack'e upload edip, içinde vermeleri lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 futbol bölümünü favoreiye ekletiyo bi de dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mevlüt Erdinç --> PSG Pesteki yeni takımım artık PSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Darius Vassel bugun Ankaraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Besiktaş Metzelder ile görüşüyor yazıyor ntvsporda.Olursa büyük transfer.Hatta çok büyük transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne bu alman fantazisi bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Gorusmek bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 herkes aynı dili konuşsun, maksat muhabbet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Tenekeadam said: Besiktaş Metzelder ile görüşüyor yazıyor ntvsporda.Olursa büyük transfer.Hatta çok büyük transfer.metzelder i çok beğeniyorum ben adı gs ile anılınca sevinmiştim.beşiktaşa giderse kıskanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 %90 bitmiş transfer diyolardı inş. yalan olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 milito genao ---> Inter Milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Vassell hakkaten gelecek gibi vay anasını ankaragücüne bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Govou transferinde sona yaklaşılmış diyorlar. http://www.sporx.com/futbol/superlig/158376/?ref=ABM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar