Lorante Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Owen'in gol başına aldıgı miktar 1 milyon dolar degil. Ben şöyle biliyorum Newcastle'dan aldıgı para baya yüksek ve bu gol oranına bölününce attıgı gol başı neredeyse 1 milyon dolar alıyormuş hesabına denk geldi. Sezon boyunca 8 gol attı galiba yani sezonluk 8 milyon dolar civari bi sözlesmesi war o yüzden gol bası 1 milyon dolar lafları cıktı.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 owen gelirse cidden farz olur kombine almak seneye.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gelsin, owen'a da "they said it's ovah, I was reborn at galatasaray" dedirtiriz.
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Newcastle da yıllık 8 milyon dolar alıyorduysa nereye geliyor allaşkına. Yarısını bile veremeyiz.
cemad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 owen gelse süper olur. gelmesin :)
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Eralp said: Newcastle da yıllık 8 milyon dolar alıyorduysa nereye geliyor allaşkına. Yarısını bile veremeyiz. eöö, evet haklısın.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 8 milyon mu? :D Ronaldo, Kaka falan 10-12 Milyon Euro alıyorlar. :D Ek olarak İngiltere'de vergi sisteminden dolayı futbolcunun aldığının yarısı vergiye gidiyor. Aldığı para da 5.5 milyon falan diye okumuştum. Ha ama yine gelmez. Owen lan bu?!
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 owen gelirse gökhan zan'ın gittiğine daha da sevinirim düşünemiyorum owen vs. gökhan zan manzarasını :D
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 owen'ın gelmesi çok büyük bir sürpriz olmaz bence..
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tunch said: owen gelirse gökhan zan'ın gittiğine daha da sevinirim düşünemiyorum owen vs. gökhan zan manzarasını :D abi owen'ın adı gs ile geçmiyor mu? nasıl zan vs owen olacak? gfdh
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Masquerade said: tunch said: owen gelirse gökhan zan'ın gittiğine daha da sevinirim düşünemiyorum owen vs. gökhan zan manzarasını :D abi owen'ın adı gs ile geçmiyor mu? nasıl zan vs owen olacak? gfdh
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ohoo :D kulağı tersten göstermek gibi bişi olmuş. :D
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bjk sezonu açtı ama batu yok hakket verdilermi la adamı yoksa
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 batuhan'ı istiyor eskişehir. kiralıcaz heralde gene.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 geçen sezon bitmeden diyorlardı zaten bir sene daha kiralamak istiyoruz diye,batuhan'da bir sene daha oynayıp beşiktaş'a dönmek istiyorum demişti vs. Adam olacaksa kalsın orada
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Leo Franco açıklama yapmış: "Kupalar istiyorum" Leo Franco, Galatasaray'ı seçme nedenini ve sarı-kırmızılı takımdaki hedeflerini açıkladı. Arjantinli kaleci Leo Franco, Galatasaray'ı seçme nedenini ''Avrupalılığı ve teknik direktör Rijkaard'' olarak gösterdi. İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Leo Franco, Galatasaray'ın Porto ve Barcelona'dan sonra Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri olduğunu ve İstanbul'a gitmesinde bunun büyük etkisi bulunduğunu kaydetti. Galatasaray'ı seçmesindeki ikinci nedeni Frank Rijkaard olarak açıklayan Arjantinli kaleci, ''Onun bulunması kararımda önemli oldu. Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran bir teknik direktör ve Galatasaray'ın projesinin ciddiliğine ve büyüklüğüne inanarak imza atmış biri. İstanbul'dayken onunla görüşüp, konuşma fırsatım oldu'' dedi. ''Galatasaray'ın sadece Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefi olan bir takım olduğunu sanıyordum'' diyen 32 yaşındaki Franco, ''Ama bana bunun yetmeyeceğini, lig ve kupayı kazanmak gerektiğini söylediler. Her kupayı kazanmak gerekiyor ve bu tabii ki dikkat çekip, sizi motive ediyor. İçimdeki ateşi Galatasaray'da söndürebilirim, kupalar istiyorum'' açıklamasında bulundu. Kariyerinin son 10 yılını İspanya'da geçiren Leo Franco, 301 maç ile İspanyol liginde en fazla oynayan yabancı kaleci unvanını elinde bulunduruyor. Kupalar istiyorum.com
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kayserili turgay di mi bu? iyi transfer yapmış bursa. Bursa bu sene patlama yapacak gibi
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ayrıca river plate'li diego buonanotte ile ciddi görüşmeler varmış, anlaşılacakmış. çok iyi bi transfer olur kanısındayım.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kramponu gelsin, bursaspor forması alırım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ertuğrul Sağlam'a sormak lazım aslında neden bu adamları zamanınad bjk'ye almadı diye. Hugain mi ne onu almıştık yani lol
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yalanlamadı, görüşmelerimiz sürüyo henüz anlaşmadık dedi.
Öne çıkan mesajlar