Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

bana göre şu fink saçmalığı yerine, brezilyada ilk 11 oynayan ramires'e verirdin 10-15 bişey oynatırdın 2 sene sonra 25 lere satardın. adam çok iyi elbet satabilirdin yani. satmasan bile çok iyi işler yapardı.

ismailide seneye alırdık. Türkiye'de söz verdik olayı yok mu? alırdın seneye sözünü rahatlardın.
Sosyal ağlarda paylaş

fink dediğin adam erstten önce gelecek olupta gelmeyince ertst alınan bi adam.. dün gece ntv sporda mustafa doğan adamı koycak yer bulamadı. hem ileriye hem geriye dönik çok iyi bir oyuncu imiş. bjk burda çok iyi bi iş çıkartmış. isteyen kişi çok olmasına ramen 6ay önce bu işi bitirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

valla fink'i izlemedim yorum yapamıyorum. iyiyse de kötüyse de bi fikrim yok anca yorumlara bakıyorum

ama fink saçmalığı dediğine göre sen baya izlemişsin abi :)

bi gelsin görelim

mustafa denizlinin bu kadar ısrarla istediği bir adamın gereksiz çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ernst'e kim laf söylemiş heh
alman milli takımında oynamak büyük başarıdır.
Fink madem bu kadar iyi adam neden frankfurtta hala. kaç yaşına gelmiş. eğer şu konfederasyon kupasındaki maçları izlediyseniz ramires'i de izlemişsinizdir... 2 sene sonra deli gibi paralara avrupa klüplerine gider yani. En azından para da kazanırdık...

Finkle Ernst iyi anlaşır, sonuçta aynı dili konuşuyorlar ama ben ramires'i istiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunda..."

İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi.

Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi.

Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..."

Hürriyette okudum şimdi.
Vayyyyyyyy
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır izlemiyorum Owen'ı eski formuyla karşılaştırınca ne durumda bilen var mı? Yada şuanki durumu nedir =)

birde tabiki tam bi ölçüt olarak gösterilemez ama transfermarkt.co.uk

Fink :2.500.000 Euro
Gökhan Zan :4.500.000 Euro
Servet :9.000.000 Euro
Serdar K. :2.400.000 Euro
Ernst :7.000.000 Euro

Burda bu oyuncularla ilgili genel bir kalite tartışması dolanıyor ya en azından tarafsız bi gözlem yazalım =)
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Uzun zamandır izlemiyorum Owen'ı eski formuyla karşılaştırınca ne durumda bilen var mı? Yada şuanki durumu nedir =)

valla owen newcastle da gol başına 1 milyon dolar mı ne anlaşmıştı sözleşmesinde ama
adam toplam çok az gol attı öyle söyleyim
hani ne ümitlerle aldılardı ne oldu.
gs de yeter heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...