BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bana göre şu fink saçmalığı yerine, brezilyada ilk 11 oynayan ramires'e verirdin 10-15 bişey oynatırdın 2 sene sonra 25 lere satardın. adam çok iyi elbet satabilirdin yani. satmasan bile çok iyi işler yapardı. ismailide seneye alırdık. Türkiye'de söz verdik olayı yok mu? alırdın seneye sözünü rahatlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 fink dediğin adam erstten önce gelecek olupta gelmeyince ertst alınan bi adam.. dün gece ntv sporda mustafa doğan adamı koycak yer bulamadı. hem ileriye hem geriye dönik çok iyi bir oyuncu imiş. bjk burda çok iyi bi iş çıkartmış. isteyen kişi çok olmasına ramen 6ay önce bu işi bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 valla fink'i izlemedim yorum yapamıyorum. iyiyse de kötüyse de bi fikrim yok anca yorumlara bakıyorum ama fink saçmalığı dediğine göre sen baya izlemişsin abi :) bi gelsin görelim mustafa denizlinin bu kadar ısrarla istediği bir adamın gereksiz çıkacağına ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ya ernst hakkında da laf söylediniz zamanında adam geldi takımın dinamosu oldu lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yok abi izlemek değil yorumları siz nası okuyorsanız bendeokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ernst'e kim laf söylemiş heh alman milli takımında oynamak büyük başarıdır. Fink madem bu kadar iyi adam neden frankfurtta hala. kaç yaşına gelmiş. eğer şu konfederasyon kupasındaki maçları izlediyseniz ramires'i de izlemişsinizdir... 2 sene sonra deli gibi paralara avrupa klüplerine gider yani. En azından para da kazanırdık... Finkle Ernst iyi anlaşır, sonuçta aynı dili konuşuyorlar ama ben ramires'i istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 al sana taş gibi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yusufun yerine başka adam bul oraya sen yusufu 90 dk oynatma çoğu maçta sonradan alabilir bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kermit said: yusufun yerine başka adam bul oraya sen yusufu 90 dk oynatma çoğu maçta sonradan alabilir bazen bu dk 75 :) oraya delgado gelirde içim el vermiyor oraya onu yazmaya gerçi yedi yabancı olur o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ileri 3lü hariç kadroya tamamen katılıyorum ileri 3lü nihat nobre holosko olacaktır yedekler: hakan ekrem yusuf delgado bobo üzülmez erhan uğur tabi burada ferrarinin alındığını ve başka bir yabancı alınmadığını varsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sen o nihat'ı holosko ile değiştir bi kere. yada sola al yani. yusuf bence ilk 11 pek başlamicak. kurtarıcı olarak giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunda..." İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi. Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi. Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..." Hürriyette okudum şimdi. Vayyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Uzun zamandır izlemiyorum Owen'ı eski formuyla karşılaştırınca ne durumda bilen var mı? Yada şuanki durumu nedir =) birde tabiki tam bi ölçüt olarak gösterilemez ama transfermarkt.co.uk Fink :2.500.000 Euro Gökhan Zan :4.500.000 Euro Servet :9.000.000 Euro Serdar K. :2.400.000 Euro Ernst :7.000.000 Euro Burda bu oyuncularla ilgili genel bir kalite tartışması dolanıyor ya en azından tarafsız bi gözlem yazalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gazeteler söylediktçe umudum azalıyor. haldun sonuçta bu, hiç lafı geçmeyen birini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aynen öyle owen'ı da listeden çıkarabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 raistftw said: Uzun zamandır izlemiyorum Owen'ı eski formuyla karşılaştırınca ne durumda bilen var mı? Yada şuanki durumu nedir =) valla owen newcastle da gol başına 1 milyon dolar mı ne anlaşmıştı sözleşmesinde ama adam toplam çok az gol attı öyle söyleyim hani ne ümitlerle aldılardı ne oldu. gs de yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bonservisi elinde zati iyi bi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 owen o liverpool daki formunda değil alırsak çok kötü patlar bence.oda lincoln gibi yatmaya gelir türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 @Kermit o anlaşma yalandır bence ya aldığın forvet 15 gol atsa iflas edersin :D Şimdi baktım 28 lig maçında 8 gol atmış. Premier Lig için iyi sayılabilir bi istatistik bence. Baroş daha iyi durumda değildi gelirken alırlarsa TR'de kalitesiz ligimizde şov yapıp kendine gelebilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yalan değildi diye biliyorum 1 milyonda olmayabilir yani gol başına uçuk bi para alıcaktı onu biliyom bide tam tersi olur abi Tr ligi ile ingiltere ligi çok farklı oynayış bakımından saha bakımından felan yani kimisi geliyo afallıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bjk Ernst'i 4 m e aldı diye biliorm, sadece maaşı baya fazla. Am toplam maaliyeti 8.5 işte. Mehmet topuzun maliyetinden sonra heralde baya karlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Galatasaray kariyeri bitmiş oyuncuları alıp parlatıyor resmen. Owen gelirse de gayet iyi olur bence. Ancak geleceğini hiç sanmıyorum, malum basında ismi geçen kimseyi almıyoruz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Oha ilk defa denk geldim, baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 darius vassel i getiriyormuş ankaraya transfer görüşmesi için ankaragücü seneye 100.yılıymış takımın o sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar