Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: ben onu dedim. heralde ikisinin de altyapısı güçlü ama barcelona dışardan yıldız adayı bulmakta daha iyi. madridin altyapısı bi adım daha önde bence BEN GİDİOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: madridin altyapısı bi adım daha önde bence ya fede bu lafları dün karşı karşıyayken söyleseydin ağzına burnuna vururdum ha ben şu andaki durumdan bahsediyorum kimin elinde genç oyuncu ve yıldız daha fazla ? kim daha çok iş yapıyo ? ben burda barca fanatikliği yapmıyorum barcayı sevmem arjantinli oyuncuları dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya olm manyakmısın sen. larsonu alıp babalar gibi oynatmadı mı o yoklukta. madrid o dönemde figo, ronaldo, zidane beckham ne kadar adam varsa toplamadı mı. ben ne dedim. madridin altyapısı daha güçlü ama dışardan getirdiği adamlar çoğunlukla patladı son 10 senede. barcelonada dışardan gelen adamlar madride göre daha çok iş yaptı. xavi iniesta heralde güzel örnek altyapısı için ama madridde casillasa karşı bok gibi valdesi adam edecez diye kıçları yırtıldı adamların. valdesde inat etmeseler adam gibi bi kaleci alabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Eralp said: Siz aynı evde değil misiniz yea yok düne kadar öyleydi bu adamın futbol cahilliği yüzünden evi terkettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bence fede haklı fedenin fotoğrafları daha seksi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ispanyada güney amerikalılar yerli statüsünde oynuyo dedi evden kovdum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: madridde casillasa karşı bok gibi valdesi adam edecez diye kıçları yırtıldı adamların. valdesde inat etmeseler adam gibi bi kaleci alabilirlerdi. valdes torpili sayesinde durdu o kalede. rüstü bile bin kat daha iyi isler yapardi barcada kalsaydi zamaninda. herkes valdesin barcaya yakismadigini cok iyi biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: ispanyada güney amerikalılar yerli statüsünde oynuyo dedi evden kovdum ben de oynuyo demedim nasıldı lan dedim adam gibi sordum anlatamadın sende yetemedin. fm aç dedin fm de de bişi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ayrıca ben fanatik madridliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kermit said: fede said: ispanyada güney amerikalılar yerli statüsünde oynuyo dedi evden kovdum ben de oynuyo demedim nasıldı lan dedim adam gibi sordum anlatamadın sende yetemedin. fm aç dedin fm de de bişi çıkmadı aynen dediğimi buraya yazıyorum kim anlatamamış görün lan. dedim ki; ispanyada sene başında federasyona 25 kişilik kadro bildiriyosun, bu 25 kişiden en fazla 3 tanesi AB statüsünde olmayan oyuncu olabilir dedim. bana diyo ki e lan messi nası oynuyo o zaman diyo. iki saat messinin ispanya pasaportunu anlattım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olm fatih ben şunu anladım biz aynı şeyi savunuyoz sürekli ama bi uzlaşamıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sabri casillastan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 KAN ÇIKAR OLM BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kermit said: olm fatih ben şunu anladım biz aynı şeyi savunuyoz sürekli ama bi uzlaşamıyoz. hayır ben senlen aynı şeyi savunmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: kermit said: fede said: ispanyada güney amerikalılar yerli statüsünde oynuyo dedi evden kovdum ben de oynuyo demedim nasıldı lan dedim adam gibi sordum anlatamadın sende yetemedin. fm aç dedin fm de de bişi çıkmadı aynen dediğimi buraya yazıyorum kim anlatamamış görün lan. dedim ki; ispanyada sene başında federasyona 25 kişilik kadro bildiriyosun, bu 25 kişiden en fazla 3 tanesi AB statüsünde olmayan oyuncu olabilir dedim. bana diyo ki e lan messi nası oynuyo o zaman diyo. iki saat messinin ispanya pasaportunu anlattım adama lan offf 2 saat diyo ne yalancı bi adam oldun sen 1 günde açtın oyunu messini ispanyol pasaportu var bak dedin haa dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pc yavaş oyun 2 saatte açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kaan kural sol bek mi oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: fede said: madridde casillasa karşı bok gibi valdesi adam edecez diye kıçları yırtıldı adamların. valdesde inat etmeseler adam gibi bi kaleci alabilirlerdi. valdes torpili sayesinde durdu o kalede. rüstü bile bin kat daha iyi isler yapardi barcada kalsaydi zamaninda. herkes valdesin barcaya yakismadigini cok iyi biliyo. rüştü ozamanki performansıyla valdesi kovabilecek yetenekteydi dediğin gibi torpili sayesinde kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 valdes işi serik belediyesinden bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 şimdi öncelikle nile : :) sonralıkla da son sözümü söylüyorum ve yatıyorum zlatan ispanyada eto dan daha fazla yargılar, eto da italyada zlatandan daha fazla yargılar. zlatan ekstra 40 m u fazlasıyla çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ersen martin > ibrahimoviç > eto'o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 erseni barca forvetine koysan 45 gol 25 asist yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yapmazsa bileklerimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 eto italyada yargılıycak ama ibrahimoviç sonük kalcak italya ligindeki performansına göre ha umarım olmaz. benim düşüncem bu ibrahimoviçi severim sonuçta etodan daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar