Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friends sonrası sendromu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün arkadaşlarla konuşuyorduk onlarda benim gibi düşünüyormuş bakalım burada da aynı şekilde düşünen var mı :P

Bildiğiniz üzere friends biteli birkaç yıl oldu. Friends sonrası katıla katıla her anının keyfini çıkarıp gülünen bir dizi bulamamak gibi bir sorun yaşadınız mı ? Birkaç diziye baktım fakat birkaç bölüm sonra burun kıvırmaya başlıyorum ya da daha iyi birşey bulamadığım için izliyorum. O denli sıcak insanın kendini karakterlere bu kadar yakın hissettiği başka bir dizi var mı ? Komedi türünde neler izliyorsunuz, hangilerinden keyif alıyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Friends benim de cok sevdigim bi seridir. O tadi yakalayan bir seri olmadi benim icin, cunku uzun suredir amerikan dizilerinde cinsellik boyutu fazlalasti. Friends'de bu durum daha farkli idi her ne kadar cinsel icerikli esprileri olsada.

Bu nedenle coupling her ne kadar guzel bi seri olsa da, istediginin bu olmadigini dusunuyorum.

Ama oyle bir tad alacagin seri olarak Scrubs i onerebilirim.

Sirf gulmek istersen It Crowd.

How I met your mother da kacirilmamasi gereken bi seri bence.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemediysen, seinfeld yönetir, ezer, geçer vs vs o zaten ayrı bir kategori

ama şu anki diziler arasında

two and a half men
the big bang theory

bu ikisi gayet başarılı bir şekilde her hafta fix sağlam gülmeni sağlıyor. ikisi için de baştan sona bütün bölümleri dahil "bu bölüm kötüydü gülmedim pek" dediğimi hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...