Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Geçen gün arkadaşlarla konuşuyorduk onlarda benim gibi düşünüyormuş bakalım burada da aynı şekilde düşünen var mı :P Bildiğiniz üzere friends biteli birkaç yıl oldu. Friends sonrası katıla katıla her anının keyfini çıkarıp gülünen bir dizi bulamamak gibi bir sorun yaşadınız mı ? Birkaç diziye baktım fakat birkaç bölüm sonra burun kıvırmaya başlıyorum ya da daha iyi birşey bulamadığım için izliyorum. O denli sıcak insanın kendini karakterlere bu kadar yakın hissettiği başka bir dizi var mı ? Komedi türünde neler izliyorsunuz, hangilerinden keyif alıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 friends izlerken katila katila gulmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Friends gibi hayatin her anini yasatan baska bir dizi yok. Ama mesele gulmekse, cok daha komik diziler var tabi, ingiliz komedilerini oneririm ozellikle, sirayla: Coupling UK IT Crowd Office UK Extras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Aquila zaten ben beğenenlere sormuştum friends nasıldı beğendiniz mi türünde bir konu değil. Yinede düşünceni paylaşmışsın, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 teşekkürünü etmiş arkadaş yeterli cevabı aldı 1 gülen var 1 gülmeyen Konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 rica ederim, size basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cidden, bu gecen friends basligina benzemesin, zaten hic adam banlatamiyorum bolumden :( oneriniz varsa alsin arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 friends zamanında bu kadar dizi felan yoktu aga. izleyecek az şey vardı. mecburduk sanki friends izlemeye. o yüzden gülebilirdik sanki. gülenlerde olmuştur. belkide güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 men behaving badly diye bi dizi vardi zamaninda, kisa kestiler ama, nedense o geldi aklima. two guys , a girl and a pizza place vardi bi de, sonra pizza placei gitmisti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 olacak o kadar var. oda cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 friends in özellikle 3. 4. sezondan itibaren gülmediğim memnun olmadığım bölüm yok gibi birşey kesinlikle friends tadında başka bir dizi izleyemedim how i met your mother mesela iyi dizi komik falan ama friends kadar olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Troll sendromuna doğru yelken açtık, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Friends benim de cok sevdigim bi seridir. O tadi yakalayan bir seri olmadi benim icin, cunku uzun suredir amerikan dizilerinde cinsellik boyutu fazlalasti. Friends'de bu durum daha farkli idi her ne kadar cinsel icerikli esprileri olsada. Bu nedenle coupling her ne kadar guzel bi seri olsa da, istediginin bu olmadigini dusunuyorum. Ama oyle bir tad alacagin seri olarak Scrubs i onerebilirim. Sirf gulmek istersen It Crowd. How I met your mother da kacirilmamasi gereken bi seri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 office uk'e gülen türk poserdır, "ingiliz komedisinden çok zevk alırım lord çocuğuyum"cudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Öneriler için teşekkürler sanırım ben friends sonrası pek iyi tercihler yapmadım dediklerine bir göz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 izlemediysen, seinfeld yönetir, ezer, geçer vs vs o zaten ayrı bir kategori ama şu anki diziler arasında two and a half men the big bang theory bu ikisi gayet başarılı bir şekilde her hafta fix sağlam gülmeni sağlıyor. ikisi için de baştan sona bütün bölümleri dahil "bu bölüm kötüydü gülmedim pek" dediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 office uk tek geçerim benim son zamanlarda en çok güldüğüm dizi.(lord çocuğu değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bir başka ortak noktaları sadece son sezonlarının o özelliğe sahip olması. :P Hadi TBBT yeni sayılır, kötü denilebilecek şeyler de yapmadılar ancak 2.5 men uzun süre sabır zorlayacak haldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Penthesilea said: oneriniz varsa alsin arkadas Alabilecek mi ki arkadaş? Alabilecek misin dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu nedir kınayt mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Two Guys & a Girl izle, izlet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fraiser'ı dene izlemediysen. İkisinin de favorilerim arasında olması dışında pek bir ortak bir noktası yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Frasier! Keşke devamını çekseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 frasier da iyidir baya evet katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar