Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Geriye dönüp bakmak niye böyle acı ve zor . Hayat hızlıca akıp gidiyo herşey dün olmaya devam ediyor . Düşündükçe hüzünleniyorum başımdan geçenler hayatımdan geçenler iyi kötü farketmiyo sadece geçmiş ne olursa olsun acı verici geliyo çünkü o geçmiş bi daha gelmiyicek o günler . Oofof nerden geldi aklıma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 küçükken inşaata topun kaçmadıysa np. geçmiş iyidir bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 nası bu kadar duygu biriktiriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 adam yaşlanmış belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yok aga estafurullah gencim ben ama işte ilerde yaşıyıcaklarım aklıma geliyo lan diyorum sen sen ol sakın dönüpte geçmişe bakma canını sıkma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Düşünme sen de geçmişi. Ders olsun işte gününü yaşa bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bahar geldi ya ondan. sevgili lazım sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sarıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sevgili var aga dda bi boka yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sevgili denmez ona o zmn takıldığım arkadaş denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yani gidip sevgili yapıyosun. bahar gelmiş yapamıyosanda şansına küs elindekiyle yetin evladım. ona sarıl onu öp kokla ne biliyim. ne garip insanlarsınız tek düşünceniz karı kız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 agatör karı kızlı bi problemmi yazmışım yukarda yaw gözünü sevim iftira atma gözüm tok benim öle şelere :( . Demek istediğim hayat çok hızlı geçiyo hiçbişekilde yavaşlamıyıcağı ve bu benim için üzüntülü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 YANIT VERME GİT Bİ KIZ BUL SEVGİLİ YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 SONRA ÇIKAR MASAYA VUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hemen abi www.msnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 havalardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hüznün içini sonbaharda kaplaması gerek,mevsimi şaşırmışsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 alıntı güncelle derken karman çorman oldu asıl mesaj altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kermit said: SONRA ÇIKAR MASAYA VUR şimdi belirli bir objeyi çıkarıp masaya mı vuruyoruz, yoksa masayı çıkarıp öyle mi vuruyoruz? ha üçüncü seçenek olarak belirli bir objeyi masaya çıkardıktan sonra vuruyor da olabiliriz veyahut böyle çek bırak araba, bas konuş telefon, tehlike anında kolu ok yönünde çeviriniz gibi, 'çıkar masa' diye bi masa mı mevcut. şimdi örnekler biraz alakasız diyebilirsiniz, ben de ne desem beğenirsiniz yapıştırırım tokadı. if you say "hodja! hodja! have you completely gone mad? why are you hitting me?" ben de yapıştırırım cevabı. fena daral geldi hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 haline şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gizemi çok özledim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hayatı yaşa, sosyal ol, yaşadım dersin, tatlı bir gülümsemen olur. Acın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nedensiz bir hüzün gibi gelmedi bana. gayet nedeni var işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Eskiden ne güzeldi 7/24 ultima online oynardık . Şu müziği duymak adamı depresyona bile sokar ya http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar