Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opel tigra ve yeni kasası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanın anlayışı hiç mi değişmez. 20-30 arası araba bakıyodum, aklıma tigra twintop geldi, dedim bi forumda aratayım ki kendi konumu gördüm. Vay anasını. Güzel araç hakkaten. Bi delilik yapıp alsam mı acaba.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

bu arada param olsun direk alıyorum

modifiye megan

ne zaman asf ye gitsem aklım kalıyor arabada bir kaç aydır duruyor bu

Asf ye ne ara geliosun lan arasana beni bizim firmanın bayisi asf yardımcı oluruz lölllö
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
"aracın sol ön çamurluğu trafikte sürtmeden dolayı değişti, sağ ön çamurlukta park ederken ufak bir sürtmeden dolayı a4 kağıt ebatlarında boya var, birde oğlum elindeki oyuncağı vurduğu için yolcu torpidosunda söylemesem farkedemeyeceğiniz kılcal bir çizik var, hepsi bu. onun dışında neredeyse orjinal sayılır, ikinci sahibiyim, ilk sahibi de benim bacanak zaten, rusya'dan bizzat getirtti rengi için, orjinal rengi. sürekli kapalı garajda tutuldu. tigra twintop alma konusunda ısrarcıysanız piyasanın en temizlerinden.

aracı kısaca özetleyeyim, satıştan sonra papaz olmayalım;

*araba çok küçük olmasına karşın adeta zırhlı mercedes, kitapçıkta yaklaşık 1300kg yazıyor, yaptığım ölçümde araç 1600kg ye dayanıyor, distribütorlükten yazılı açıklama istedik, yazan ağırlığın kuru ağırlık olduğunu, aracın akü,yağ-benzin-hidrolik ve sair sıvı ile birlikte ağırlığı 1600'e yakın olabileceği söylendi, 2 yolcuyla birlikte 1750 kg. 1.4 motorla bu yükü taşımaya kalktığınz zaman, şehir içi 13 litre, uzun yolda 10 litre gibi bir yakıt masrafınız var, "benim tt 5 litre yakar, benim tt 4 litre yakar" diyenlere "benim tt mermi gibidir" diyenlere kesinlikle itimat etmeyiniz, kronik olarak ağır, hantal hareket eden ve çok yakan araçlar tt ler.

*aracın sağ çamurluğunu kısa süre önce trafikte küçük bir sürtme sonucu değiştirttim, çamurluğa ikinci el bir motosiklet parası ödedim. ön camı yıprandığı için değiştirdim, o parayla tokatta küçük bir arazi satın alabilirdim. demem o ki aracın iç göğüs ve bazı motor parçaları corsa, geri kalan parçaları ferrari. örneğin sinyal kolunu kırdınız, 5 tl. ama açılır tavan mekanizması arıza mı yaptı? en yakın sanayi sitesine gidip ilk hurdacıya satın aracı, yenisini alın. tamirden daha ucuza gelir. oldu da küçük çaplı bir kaza yaptınız, far, tampon kaput değişmeli. tamirci yerine hurdacı arayın ve kiloyla satın aracı.

*araç çok küçük ve dar, irice 2 kişi dahi rahatsızca sığıyor arabaya, çok lazım olursa 3 kişi de binilir falan diye düşünmeyin, ben tt ile 3 kişi gittim diyen varsa bagaja almıştır 3.kişiyi.

ihtiyacım olduğu için değil, arabadan tiksiniyorum, görmeye dahi tahammülüm yok. hafta sonları sağa sola giderim diye almıştım ama bunun yerine gider eşşek alırım ona binerim hem daha rahat hem daha ekonomik olur!! pazarlık var, takas 2008 üzeri coupe'lerle olur, kesinlikle cabrio teklif etmeyiniz"

ekşide araba için yazılan son entry'den alıntı

https://eksisozluk.com/entry/39776606

asdafdasfdas sen yazmışsın lan ztn bunu ahahahaha
  • Yeni Oluştur...