di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Selam, Bu sinava girmem lazim. Vindoz sevmeyen biri ve ozurlusu olaraktan dokuman konusunda yardim istiyorum plz. Guncel olmasi onemli. Vakti zamani gecmis seylerle vaktimi harcayip hayatimla oynamayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 benim bir oda dolusu var da, 2002'den kalma. 7 sene olmus mu ya.. peheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sayfalari yapisiktir onlarin =P Ne isime yaricak onlar Mum ya. Moda oldu 3 ayda bir yeni kitap cikariyor tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hangi sınav bu? mcp = microsoft certified professional herhangi bir ms sınavına vererek mcp ünvanını alabilirsin. burada önemli olan, senin hangi sınava (mümkünse koduyla) gireceğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Saniyorum ki 70-270 Racta'cim. XP ya da Vista imis duyduguma gore. Daha da karisiklik varsa gtalk'a bekliyorum seni bebegim. Kaldir artik bloklarimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 onlarin patronu koydu blockun kralini =) bu arada internette bazi ucretsiz pdf kitaplar bulunabiliyor diye seyetmistim ben. o kodla ararsan indie ayarda birseyler bulabilirsin belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 blok falan yok yau =) ben blokluyum aksine, şirketten gtalk kullanamıyoruz. valla amacın doküman okuyarak öğrenmek mi? yoksa sınavı geçmek mi? çünkü ms sınavları nette dolaşır zaten, bilirsin. haliyle sınavı ezberleyip girmen yetiyor genelde. bizde vista configuration hede höde sınavlarına girenler vardı. iyi doküman istersen onlara sorarım. yok sınavı istiyorum diyorsan "torrent" derim ^^ edik: ahanda müm yine benden önce atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Şöyle birşey buldum ben: http://bookshop.gfu.net/AxCMSTemplates_GFU/pics/products/0735621527.jpg İstersen upload edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Valla cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mum_Chamber said: onlarin patronu koydu blockun kralini =) bu arada internette bazi ucretsiz pdf kitaplar bulunabiliyor diye seyetmistim ben. o kodla ararsan indie ayarda birseyler bulabilirsin belkim Ouvv kotu olmus. Ben de diyorum bensiz yapamazdi Racta. Hic olmadi arada soru neyim sorardi =P Abi o bahsettigin PDF'lere bi turlu rastalamayadim iste ben. Ama su training kit isimi epeyce gorur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ractamainus said: blok falan yok yau =) ben blokluyum aksine, şirketten gtalk kullanamıyoruz. valla amacın doküman okuyarak öğrenmek mi? yoksa sınavı geçmek mi? çünkü ms sınavları nette dolaşır zaten, bilirsin. haliyle sınavı ezberleyip girmen yetiyor genelde. bizde vista configuration hede höde sınavlarına girenler vardı. iyi doküman istersen onlara sorarım. yok sınavı istiyorum diyorsan "torrent" derim ^^ edik: ahanda müm yine benden önce atlamış. O sinav olayini denedim az once de cok gerzek be kardesim. "Agin yapisi su, herkeste su kurulu, 2 haftalik tatile cikarken 2 hafta yokum mesajini outlook'ta nasil verirsin" seklinde seyler soruyorlar. Milyon tane cozsem onlardan anca aklimda tutarim heralde. Ya da onlari ezberlesem bile bana hic bi faydasi olmaz. Hani belki cok sey bekliyorum micros~1'dan ama mumkunse bana azicik da bisey ogretsin Racta'cim. O sebeple dokuman yazdim direkt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar