Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guncel MCP dokumanlari

di

Öne çıkan mesajlar

blok falan yok yau =) ben blokluyum aksine, şirketten gtalk kullanamıyoruz.

valla amacın doküman okuyarak öğrenmek mi? yoksa sınavı geçmek mi? çünkü ms sınavları nette dolaşır zaten, bilirsin. haliyle sınavı ezberleyip girmen yetiyor genelde.

bizde vista configuration hede höde sınavlarına girenler vardı. iyi doküman istersen onlara sorarım. yok sınavı istiyorum diyorsan "torrent" derim ^^

edik: ahanda müm yine benden önce atlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
onlarin patronu koydu blockun kralini =)

bu arada internette bazi ucretsiz pdf kitaplar bulunabiliyor diye seyetmistim ben. o kodla ararsan indie ayarda birseyler bulabilirsin belkim

Ouvv kotu olmus. Ben de diyorum bensiz yapamazdi Racta. Hic olmadi arada soru neyim sorardi =P

Abi o bahsettigin PDF'lere bi turlu rastalamayadim iste ben. Ama su training kit isimi epeyce gorur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
blok falan yok yau =) ben blokluyum aksine, şirketten gtalk kullanamıyoruz.

valla amacın doküman okuyarak öğrenmek mi? yoksa sınavı geçmek mi? çünkü ms sınavları nette dolaşır zaten, bilirsin. haliyle sınavı ezberleyip girmen yetiyor genelde.

bizde vista configuration hede höde sınavlarına girenler vardı. iyi doküman istersen onlara sorarım. yok sınavı istiyorum diyorsan "torrent" derim ^^

edik: ahanda müm yine benden önce atlamış.

O sinav olayini denedim az once de cok gerzek be kardesim. "Agin yapisi su, herkeste su kurulu, 2 haftalik tatile cikarken 2 hafta yokum mesajini outlook'ta nasil verirsin" seklinde seyler soruyorlar. Milyon tane cozsem onlardan anca aklimda tutarim heralde. Ya da onlari ezberlesem bile bana hic bi faydasi olmaz.

Hani belki cok sey bekliyorum micros~1'dan ama mumkunse bana azicik da bisey ogretsin Racta'cim. O sebeple dokuman yazdim direkt =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...