Karmacoma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 merhaba arkadaşlar şu anda aktif olarak lotro oynamaktayım;ancak WARın trialini denemk istiyorum ... OP olarak nitelendirilebilecek bir class var mı ? CC yapan sınıflar hangisidir ? assassin tarzı bir sınıf var mı ? en fazla stun daze skili barındırıan sınıf hangisi ? gibi genel bilgi verebilecek olan var mı ? birde en fazla türk hangi serverda var ? teşekkürler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fencer mage aç bence anatomyde iyi gider gibi tamer da kasabilirsin bizim clana gelirsen tamer yok gibi atlara çok para veriyoz bende 60 tame var sadece Llama tame edebiliyom onunda çok az yerde spawnı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Şakamı bu konu haha anatomy falan UO bölümümü bu :) War'da OP bi karakter yok şuanda olanların hepsi nerflendi ayrıca ençok türk burdamı bilmem ama Karak Eight Peaks te gerek order gerek destro tarafında olsun çok fazla türk var Sen bence Dps mi tankmı healermı olmak istiyosun sorusuna cevap vermen lazım ilk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karmacoma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 assassin tarzı dps olabilir ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir bu tarz sınıflar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karmacoma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 en fazla oyuncu populasyonu gene bahsettiğin serverda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Karmacoma said: OP olarak nitelendirilebilecek bir class var mı ? CC yapan sınıflar hangisidir ? assassin tarzı bir sınıf var mı ? en fazla stun daze skili barındırıan sınıf hangisi ? warrior priest/discipline of khaine'ler çok güçlü filan diyor herkes (healer class'ı ikisi de, class mekanikleri de aynı zaten) dps için engineer tavsiye ederim, 1v1'de yamulabilirsin, ama zaten kaç kere 1v1 kalıcaksın oyunda o da var :) cc için de engineer'ı önerebilirim sanırım, land mine var, barbed wire var, falan var filan var, hani bi kere işi kaptıktan sonra baya can yakarsın gibi (engineer'ım 20'de kaldığı için kesin bişey söyleyemiyorum, ama teoride güzel bi class) witch hunter/witch elf diyebiliriz sanırım assassin olarak, eğer istediğin stealth vs. ise. yalnız stealth 30 saniye sürüyor sadece, daha sonra 30 saniyelik bi cooldown'dan sonra tekrar kullanmak mümkün. stun abilityleri için tank class açman lazım sanırım ille de, hatta daha da kesin konuşmak gerekirse knight of the blazing sun/chosen denebilir. yani bu ikisinde stun filan var, ama belki daha iyi bi class vardır bu iş için, her class'ı en ince ayrıntısına kadar bilmiyorum henüz. said: birde en fazla türk hangi serverda var ? karak eight peaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Karmacoma said: assassin tarzı dps olabilir ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir bu tarz sınıflar var mı ? Bright Wizard/Sorcerer olabilir enfazla range dps yapan karakter gerek alan gerek tek target ayrıca cc için ağacında bisürü disarm skili var ama defansı çok zayıf engineer kadar ayakta kalamazsın 2 sininde bir ağaçtaki skili çok azda olsa kendini healliyo ama sana yetmez muhtmelen o heal devede kulak kalıyo zaten heal almassan oynayamayacağın karakterler bunlar yada kendini yakmamayı öğrenicen :) Asasin olarakta wh/we gayet başarılılar BW yada Sorc açtığında onları yakından görme fırsatın olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Karmacoma said: ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Karmacoma said: ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir böyle bir class olsa emin ol bu classdan baska bi class oynayan olmazdı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder CC = Engineer, Sorc/BW Assassin = Witch Hunter / Witch Elf Stun / Daze = Stun'ı hatırlamıyorum ama tanklardan biridir. Daze için SH / SW. Stun'ın immunity getirdiğini not düşelim. said: ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir Hem dps hem heal hem CC hem de ranged. Çok şey istiyorsun :) Zealot en yakını. Bence Slayer/Choppa aç, yükselen değer bunlar. En fazla popülasyon değişen birşey, transferler açılınca değişiyor. Popülasyonun oyunu oynanamaz yapacak derecede lag getirdiğini de not düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder ehueheh, ilgili arkadaslardan hemen kalin yazilan kisma bir bombardiman bekliyorum :). Gucenirim valla :D Cok muhabbeti olmustu 1.2 patch konusunda bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fuzulee said: arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder ehueheh, ilgili arkadaslardan hemen kalin yazilan kisma bir bombardiman bekliyorum :). Gucenirim valla :D Cok muhabbeti olmustu 1.2 patch konusunda bunun. i luv my mara and moar demo spam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder CC = Engineer, Sorc/BW Assassin = Witch Hunter / Witch Elf Stun / Daze = Stun'ı hatırlamıyorum ama tanklardan biridir. Daze için SH / SW. Stun'ın immunity getirdiğini not düşelim. said: ya da hem dps hem heal yapabilen hem de crowd control özelliklere sahip bir mage de olabilir Hem dps hem heal hem CC hem de ranged. Çok şey istiyorsun :) Zealot en yakını. Bence Slayer/Choppa aç, yükselen değer bunlar. En fazla popülasyon değişen birşey, transferler açılınca değişiyor. Popülasyonun oyunu oynanamaz yapacak derecede lag getirdiğini de not düşelim. bu adamin dediklerine bakma sen.marauder e op diyen biri bu oyunu bilmiyordur zaten:) destruction mi oynucaksin order mi? destructionda chosen,disciple of khain,sorcerer,squig herder(utility yumagi bi char),witch elf(crit itemlarina sahipsen op yoksa orta seker) order witch hunter,iron breaker,warrior priest,bright wizard,engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fuzulee said: arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder ehueheh, ilgili arkadaslardan hemen kalin yazilan kisma bir bombardiman bekliyorum :). Gucenirim valla :D Cok muhabbeti olmustu 1.2 patch konusunda bunun. yeni gordum hemen bombaladim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fuzulee said: arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder ehueheh, ilgili arkadaslardan hemen kalin yazilan kisma bir bombardiman bekliyorum :). Gucenirim valla :D Cok muhabbeti olmustu 1.2 patch konusunda bunun. Hala orada mıyız? Ben bir kişinin ağır l2p ihtiyacı olduğuna dair ortak kanıya varıldı sanıyordum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: fuzulee said: arcane said: OP = WP/DoK (healer), Choppa/Slayer, Marauder ehueheh, ilgili arkadaslardan hemen kalin yazilan kisma bir bombardiman bekliyorum :). Gucenirim valla :D Cok muhabbeti olmustu 1.2 patch konusunda bunun. Hala orada mıyız? Ben bir kişinin ağır l2p ihtiyacı olduğuna dair ortak kanıya varıldı sanıyordum ;) evet de hala kendini hala gelistirmemissin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Marauder/WL tartışmasına hiç girmemiştim. Hem de tartışılmayacak kadar bariz birşey olmasından da değil. Anlatılsa da anlayamayacağını kanıtladığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Marouder Wl kapışması cidden belli olmayacak bi olay hatta bence WL daha iyi nedeni bi WL den kaçma imkanı olmaması allahtan WL gibi bi karakter yok Destroda oyundan soğurdum ama insanlar bi türlü anlamıyo, oynamıyo WL yi.BW olmasa deli WL oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: Marauder/WL tartışmasına hiç girmemiştim. Hem de tartışılmayacak kadar bariz birşey olmasından da değil. Anlatılsa da anlayamayacağını kanıtladığından. girmene gerek yok marauder op diyerek warhammerdan ne kadar anladigini gordum senin anlatacagin bir seyi anlamam icin gerizekali olmam lazim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 squig herder secme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Öbür konuda gerizekalıya anlatır gibi anlatmışlar ancak nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://www.aromel.com/images/urunler/first_class.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: Öbür konuda gerizekalıya anlatır gibi anlatmışlar ancak nafile. malliga zaman gelse de senin gibileri pek gormesek ortalikta:) gerizekaliya anlatir gibi dedigin wl oynamaktan bir haberdar olan elemanlarin kisisel yorumlari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 squig herder niye secmesin? onun gibi kiteleyebilen bir class var mi destroda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fallou7 said: gerizekaliya anlatir gibi dedigin wl oynamaktan bir haberdar olan elemanlarin kisisel yorumlari:) Once az da olsa türkce ogrenelim ondan sonra atifta bulunalim mumkunse. Geyik olsun diye bir sey soyledik, hemen laf sokmalar basladi, tamam aslanim marauder en kotu sinif, daha kotusu yok, en kotu sizsiniz hatta igrencsiniz. hayret bir sey yahu. bu magdur edebiyatiyla nereye kadar. Hemen edit : Unutmusum, white lion da en iyi sinif, OP, hatta herkes white lion acsin, hatta aslinda lion acsin, cunku elf cok guclu sadece aslan yeter. bak kacilmiyormus white liondan hem. ne aptalmisim ben, onumde kosan adami yakalayamiyorum. ileri tusuna mi basmak gerekiyordu acaba? yatacak yerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar