Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 15 gündür memleketim yüzümden ne yazık ki garbıçımdan uzak kaldım. Ve şimdi yeni bir ortama girmeye çalışan o çekingen çocuğun ruh halini benimsemiş durumdayım. Nolur yardım edin yoksa koşarak Atv'deki müge hanıma çıkıcam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya da 70lik bi dedenin tekrar hayata dönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 garbıç insanın kendine yakışanı giymesidir. garbıça alışmak diye bir şey yok, alışmak zorundasın. garbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar