Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella said: ona ayı diyolar. yo yo yoooo yanlis tanidiniz beni, ben bir ayi degilim! Sevdigim insana hareket olursa, elbette bir ayinin yavrusunu korudugu gibi, carsaf gibi acilan kasli omuzlarimdan fiskiran kasli kollarimla mudahalede bulunurum! ama bu korumak icindir ancak. lutfen beni yargilamayin bu sekilde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Aslı naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kari okur demek. yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bellanın çokzel saçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella said: ha arada çirkinim beyler rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 nefes almak yeterli bence insan olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha pogodi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o saclari at kuyrugu yapabiliyorsa hele muthis afrodizyak etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella said: ha arada çirkinim beyler rahat olun. cirkinlik goreceli birseydir. Ben mesela sizi gormedim, ama eminim ki adiniz kadar guzelsiniz. Ruhunuz yumusak herseyden once, sozlerinizi secerek yaziyorsunuz adeta. Mesela yanlis anlasilan cikisima sert tepki vermeyerek, icimdeki filizlenen hislerin daha da kok salmasina neden oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Selam Bella seviyeli muhabbet için özrlden msn adresimi yazıyotum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-_qBfbJBd_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://img.blogcu.com/uploads/prensesanastasya10_bella0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sanirsam bokunu cikarttik, eisenheim'i da kacirdik, bellayi da. SAKA YAPTIK ARKADASLAR. HEMEN KIZMAYIN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şarkı çok güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eheh pogodi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eisenheim atarlı çöıktı zaten neyse biz bellatyla devam ederişz msn den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eisenheim cidden alindi yahu. SAKA YAPTIK EIS. HAYATIMDA GORMEDIM SENI, OYLESINE YORUM YAPTIM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bilet arıyo sabah ilk saatte ankaraya gekcel becne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 söylemişmiydim , o bella değil aceba ne değil hemen LEMUUR diye çığlık çığlığa yükselen seslerinizi duyar gibiyim ama değil aslında lemür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 EMİR!!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhAHA ulan sırf seni görmeye geleceğim ankaraya (günü birlik arabayı çalsam peder anlar mı hmm hmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Cons said: bella, my michelle these are words that go together well my bella bella ma michelle e yanlış yazdın! michelle, ma belle olucaktı bella bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aa hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 feysbuhta sürekli sağdaki reklamlarda çıkıyor "kızları çıldırtın. yeni afrodizyak etkili hintang içerikli bilmemne" diye, bu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Azmodai said: Bella said: ona ayı diyolar. yo yo yoooo yanlis tanidiniz beni, ben bir ayi degilim! Sevdigim insana hareket olursa, elbette bir ayinin yavrusunu korudugu gibi, carsaf gibi acilan kasli omuzlarimdan fiskiran kasli kollarimla mudahalede bulunurum! ama bu korumak icindir ancak. lutfen beni yargilamayin bu sekilde :( ayisin lan hatta odunsun kiz arkiyla reism koymus kiza yemek yapmis sozde yarim ekmek sucuklu tost ulan insan bi saraba biftek yatirir ya (BU ARADA TOSTU HATUN YAPTIYSA BIRAK O KARIYI ABSO. ERKEGINE TOST YAPAN HATUNNA YURUMEZ BU IS. BI FASULYE BI BULGUR PILAVI KOYAMAYAN KIZLA YURUMEZ BU IS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 BonePART said: (BU ARADA TOSTU HATUN YAPTIYSA BIRAK O KARIYI ABSO. ERKEGINE TOST YAPAN HATUNNA YURUMEZ BU IS. BI FASULYE BI BULGUR PILAVI KOYAMAYAN KIZLA YURUMEZ BU IS) abi abso nun ne alakası var abso mu var konuda yıkacakmızın absonun yuvasını lolAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar