-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ewet buyrun.... Kıstasımız da ucuz-bilgili-güvenilir olsun[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Var mi öyle üçü birarada türü yerler? Hatta bir de net üstünden de satışı olsun tam olsun. Hani İzmir' den de alabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bence Ay-bilgisayar iyi fiyat ve bilgi bakımından pc-gold da iyi fakat güvenilirlik 0 Ay bilgisayar mecidiyeköyde istersen adres ve telefon verebilirim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 karizma iyidir[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 kendi insiyatifinize güveniyosanız bilgiliyi çıkarabiliriz de :) ama zaten bilgili olmadan pek güvenilir olucağını sanmıyorum[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ay bilgisayarı çok kişi söylüyor ama şikayet etmeyende yok değil hani... Bir arkadaşımın aldığı sabit diskte bozuk alan(bad sector) çıktı, haliyle geri gitti. Arkadaşa kullanılmış sabit disk verdiler. Sonra tekrar gitti değiştirmeye. "Quantum fireball salla" şeklinde kolilerin kamyondan taşındığı düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Okyanus güzel kadıköyde akmarın sağ alt çıkışında sağ taraftaki sokakta.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Abi Ay Bilgisayar bence çok iyi sayılır. Abimin duvara attığı hard-disk i bile geri aldılar ve yenisini verdiler, adamlar daha ne yapsın;_? Ben ihtimal bile vermiyordum her yeri de çizik falan vardı o halde aldılar valla[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 gold ta süper keklemeye çalışıolar fiyat falan iyi ancak dikkatli olun eheu adam o ürün kalmadı falan dio[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar