Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ya ben şeyi anlamıyorum.şimdi fen bilimlerinde çarşamba deneme olduk.tüm netlerim kurum ortalamasından yüksek ama puan düşük.ee össde de böyle olursa iyi mi kötü mü?sıralamya bakıyolar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 2003 te girdim, kimi tanıyorsam fen bilimlerinde ortalama yaptığı puanı yaptı sınavda. kadıköy 3 teysen de hocalara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Killer said: ya ben şeyi anlamıyorum.şimdi fen bilimlerinde çarşamba deneme olduk.tüm netlerim kurum ortalamasından yüksek ama puan düşük.ee össde de böyle olursa iyi mi kötü mü?sıralamya bakıyolar sonuçta iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fizban said: 2003 te girdim, kimi tanıyorsam fen bilimlerinde ortalama yaptığı puanı yaptı sınavda. kadıköy 3 teysen de hocalara selamlar. yok değlim. @yav iyi diyorsun da değil.türkiye fizik ortalaması 1 mi ne geliyo ee ben 2 yapsam iyi mi yani?değil sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yahu ben yabancı dilden gircem de, netlerim nasıl olmalı? türkçe 27-29 sosyal 24-25 mat 10-15 ingilizce de 90 falan yapıyorum da. ne kadarı yeterlidir bilemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Killer said: fizban said: 2003 te girdim, kimi tanıyorsam fen bilimlerinde ortalama yaptığı puanı yaptı sınavda. kadıköy 3 teysen de hocalara selamlar. yok değlim. @yav iyi diyorsun da değil.türkiye fizik ortalaması 1 mi ne geliyo ee ben 2 yapsam iyi mi yani?değil sdfds ya onu uzun uzun anlatcaktım da sonra salak muamelesi yapmıyayım dedim :p sıralaman iyise iyisindir işte, gerisi fuzuli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 FromTheHell said: yahu ben yabancı dilden gircem de, netlerim nasıl olmalı? türkçe 27-29 sosyal 24-25 mat 10-15 ingilizce de 90 falan yapıyorum da. ne kadarı yeterlidir bilemiyorum :/ yeteri yetmezi yok ki, ne kadar çok yaparsan o kadar öne geçeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 her şeyin fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 FromTheHell said: yahu ben yabancı dilden gircem de, netlerim nasıl olmalı? türkçe 27-29 sosyal 24-25 mat 10-15 ingilizce de 90 falan yapıyorum da. ne kadarı yeterlidir bilemiyorum :/ ya o işte mata bakarlar heralde.ingi falan herkes fulle yakın yapıyomuş zaten.türkçe sosyal de yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 m1'de bişey yok yahu azcık pratik yap 20-25 olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet mat1 kolay da, 0,4 puan veriyomuş işte bana bi mat neti. türkçe de 1.3-1.4 falan. matematikten 8-9 net artırana kadar türkçeyi fullemeye çalışmak daha mantıklı geliyo, sadece türkçe ve ingilizce çalışıyorum zaten gdfs. sene boyunca matematik veya sosyale dair hiçbişey yapmadım patlıcam sanırım sdf o yeterli midir de şey içindi, bi yerlere girebilir miyim şu şekilde yani. bu civarlarda bişey yapıcam sanırım össde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ortlamaya bakma.O çarşamba sınavlarında ilk 500 300 arasına girmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sınav tarihi ne zaman beyler ? bide sınava giriş yerlerinizx geldimi size bana gelmedide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben 297 yaptım son denemede. say2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 say2 ne ya sen ne zaman girdin oğlum. inanmayın bu adama o girdiğinde say2 falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kermit said: sınav tarihi ne zaman beyler ? bide sınava giriş yerlerinizx geldimi size bana gelmedide. sınav 14 haziran 9.30 sınav yeri geldi bana çukurova üniversitesinde giriyorum güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 arkadaşlar lütfen kermit ve ginalynin yazdığı mesajları ciddiye almayın onlar össye girmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ossye kadar banletelim bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sınav giriş belgeleri geldi mi bu arada cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @zaugna geldi gelmeyen birkaç arkadaşım kaldı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oha bana gelmedi ya:SS bu arada sınav günü annemin, açıklandığı gün benim doğum günüm.olaya bak dasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hangi gün açıklanacağı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bana da gelmedi daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hatalı başvuru yapmış olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 EYVAHLAR OLSUN NE YAPACAĞIM BEN ŞİMDİ AMAN TENGRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar