Riddler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 noldu lan sustunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sorular ve cevapları veriliyor dur az bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 üni daha zor lan hç sevinmeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sorular aciklandi ust kattaki kiz bagira bagira agliyor. Uzuldum ya, gidip cagirsam mi teselli ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Agzinda 2 kilo sakiz ekonomi unv. yazcam yeaa diye geziniyodu tutturamadi heralde dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kanka girdi benim, sözeller kolay sayısallar zor dedi tm okuyan birisi olarak kontrol de etmiyoruz, eve viski almaya geldim tekrar çıkıyorum zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok kolaydı, mat-2 1 bos var gerısı dogru söz 2 de öyle. 290-295 arası gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gecmis olsun hadi bakem cıkın cicekler bocekler deniz kum gunes eglenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nutella da pusuda he valla:P millete gazı veriyo ki dışarlar canlansın eheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 liseli fantazim var naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sıçtım arkadaş. denemelerde yaptığınızn 20 puan üstünü yaparsınız derler. ben 20 puan düşüğünü yaptım hala şaka gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 imzandan belliymiş zaten böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 girmek kolay bitirmek zor, sevinmeyin bence. hatta iyi geçenler iyi üniversitelere gidecekleri için üzülsünler, kalacaksınız her dersten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan sosyal şu ana kadarki en kötüsüydü denemelerimin falan arasında. türkçe 27 doğru sos1 19 doğru 2 boş gerisi yanlış hep. ydsde 98-99 falan yapmazsam götüme girdi bu sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 son öss falan denmesinin nedeni nedir? ben uzak kalmışım olaydan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Silphatos said: girmek kolay bitirmek zor, sevinmeyin bence. hatta iyi geçenler iyi üniversitelere gidecekleri için üzülsünler, kalacaksınız her dersten ahuah moral vermeye bak. korkmayın. hiçbişicik yok.gelin. imkansız diye bişi yok yapılır herşey ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Silphatos said: girmek kolay bitirmek zor, sevinmeyin bence. hatta iyi geçenler iyi üniversitelere gidecekleri için üzülsünler, kalacaksınız her dersten gencleri okumaktan sogutuyor ergenekoncu bu atın iceri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ergenekondan atılanlar genelde teşvikçiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Lan bir soruyu yemin ediyorum ben rüyamda görmüştüm.Logaritmik fonksiyonun grafiği vardı rüyamda direk aynı grafik vardı sınav kitapçığını açınca epey şaşırdım.Ayrıca bir tane geometri sorusunun da elit dershanesinin geo kitabında neredeyse aynısı vardı,sayıları değiştirmişler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 _Mikael_ said: Lan bir soruyu yemin ediyorum ben rüyamda görmüştüm.Logaritmik fonksiyonun grafiği vardı rüyamda direk aynı grafik vardı sınav kitapçığını açınca epey şaşırdım. hauahua.yapsaydın bari.ahuah. ilk cümlene güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aynı soru sayılar mı değişik vay anasını :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 YA. tgrt haberde çok pro bi şekilde sınavı değerlendiriyorlardı, internette galiba, tek tek şıkları işaretliyodu adam sonunda netleri söylüyodu. o tarz bi site lazım plspls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 AMK TEK SORUYLA FULLÜ KAÇIRDIM OF Boğaziçi Tıp garanti, size geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yaptım canım kaçırır mıyım.Arkadaşlar bu arada "yaa çok yaşlandığımı hissettim vay bee,seneler geçti,üniversiteye gelmeyin beyler öss stresinden çok daha beter kol böreği tsıstı"gibi kekremsi yorumlar yazmayın lütfen.Nasıl üniversitedeki sınavdan daha stresli lan,kazanamazsanız hayatınız kayıyor mu üniversitedeki vizelerde.Eğer kazanamazsam fbmye kendimi asarım hala üniversitede vizeler çok daha stresli diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 THiM said: son öss falan denmesinin nedeni nedir? ben uzak kalmışım olaydan biraz sistem değişiyor gene yeni sistemi paticik halkı belirlicekmiş oylarıyla gerçi adminlerimizi ergenekondan içeri aldılar ama olsn kalan sağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar