Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bu arada cevaplarını kaçta öğreniriz ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İşin şakasını geçersek türkçe çok zordu sosyal kolay değildi mat 1 arkadaşın tabiriyle zeka seviyemizi ölçtü edebiyat için ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN GERİZEKALI HERİFLER ÖYLE EDEBİYAT SORULARI MI OLUR diyorum kaç tane denemeye girdim hiç biri bu kadar kötü ve salakça olmadı mat 2 ise eh yani o salak türev sorusu dışında ne biliyim ya denemeler gibi değil soru tarzı ve hani aklıma şey geldi çıkarken böyle kötü bi denemye girmişsindir de abi öss de böyle sormuyorlar dersin ya işte tam o tarzdı sorular çok salakçaydı Not:Beni tm olan anlar ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sos1 türkçe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Olum eray o edebiyat neydi ya zor demiyorum ama çok salakçaydı ya gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gecmis olsun iyi veya kotu gezin dolasin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nos anlıyorum seni..Edebiyattaki bilgimle mat 2 açığımı kapatayım dedim... hiçbir denemede çıkmayan sorular çıktı karşıma.1 tanesi dersanede çözmüştük hadi lan bu nasıl soru böyle soru mu olur dedim.Hemen hemen aynısı çıktı.Edebiyat bu bilgi ister ne saçma sorular vardı Türkçede 3-4 soruda 2şık arasında kaldım diğerleri iyiydi. Mat 1 22 netten az gelmez.Sosyal ise 25 civarı bi net bekliyorum allahta belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 girdim geldim. birinci bölümü yaptım sadece. mat1 kolaydı bence ama turkceyle sosyal biraz zorladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 geçmiş olsunn hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 türkçe iyiydi benim de sadece :( 27-28 falan yaptım büyük ihtimalle. mat1 12 tane çözdüm fenden 2 tane çözdüm sdfs sosyal 1 girdi ama götüme tamamıyla. 2 boş ve 3-4 soru emin olmayarak işaretledim. haftaya düzgün bişey yapamazsam gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 geçen sene çok inek öğrenciler geldi hep. ortalamaları yükselttiler. bu sene öle olmıcak gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 3te trt2 açıklıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Dartanian said: nos anlıyorum seni..Edebiyattaki bilgimle mat 2 açığımı kapatayım dedim... hiçbir denemede çıkmayan sorular çıktı karşıma.1 tanesi dersanede çözmüştük hadi lan bu nasıl soru böyle soru mu olur dedim.Hemen hemen aynısı çıktı.Edebiyat bu bilgi ister ne saçma sorular vardı Türkçede 3-4 soruda 2şık arasında kaldım diğerleri iyiydi. Mat 1 22 netten az gelmez.Sosyal ise 25 civarı bi net bekliyorum allahta belalarını versin. ya işte onun sebebi dersane denemelerinde size geçmiş öss sorularının benzerini döndürüp duruyolar sağına soluna bişey ekleyip. o tarz sorularıda zate konu analtılırken benzelri falan çözüldüğü için tak diye yapıyosunuz rahatlıkla. aslında kek, klasik her geçmiş öss sorusu sorulduğu sene için baya orjinal ve benzeri olmayan bi soru :) bu sebeplede öss'ye ilk girenler bizim seneki sorular çok orjinal ve kazıktı önceki yılların sorularıyla 675423 puan yapıyodum ben ah geçen sene gircektim falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mat 2 den 2 boşum var onda da emin olamadım buldugum sonuctan, işaretlemedim. Mat-1 full bekliyorum. Fen 1 ve 2 de 24-25 civarı minimum. Çok kolaydı fenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan duygulandım ve özendim valla, negzel bişey şu öss heyecanı. çok arıycaksınız lan bu senenizi. okul hayatımın en sevdiğim kısmı lise 3 öss dönemi idi. yıl boyu heycan yaptınız oh bitti bi de şimdi. acaip bi boşluğa düşeceksiniz lan. ilk bi kaç gün mal gibi dolancaksınız ortalıkta. arada sırada sınav aklınıza gelecek. bir haftaya bişey kalmaz ama. of çogzel ya, yaşlandık mımınımımınımımızkym. gideyim de pis fakir işçilerle ilgili essayime devam edeyim. üniversite böyle pis bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 FromTheHell said: ... haftaya düzgün bişey yapamazsam gg. haftaya da mı sınav var? nasıl yani? ayırdılar mı ikiye sınavı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yds var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o yabancı dil sınavı oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: galiba 295te kalıcam ben. 80 de okuldan alsam, 375 eder. eh yeter nabalım. Babs ben 280 kusurle girerim de mi Bilkent Burslu Elektronige? Okuldan da 80 de okul. 360. Tutar ya ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Prawler said: ginaly said: galiba 295te kalıcam ben. 80 de okuldan alsam, 375 eder. eh yeter nabalım. Babs ben 280 kusurle girerim de mi Bilkent Burslu Elektronige? Okuldan da 80 de okul. 360. Tutar ya ins. Bilmiyom, ben burslu kazansam da parasını vereceim için burslu puanları ile ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Kirosun ama para sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yoo hem coolum hem de para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bok var üniversitede. gelin gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar