Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

İşin şakasını geçersek türkçe çok zordu sosyal kolay değildi mat 1 arkadaşın tabiriyle zeka seviyemizi ölçtü edebiyat için ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN GERİZEKALI HERİFLER ÖYLE EDEBİYAT SORULARI MI OLUR diyorum kaç tane denemeye girdim hiç biri bu kadar kötü ve salakça olmadı mat 2 ise eh yani o salak türev sorusu dışında ne biliyim ya denemeler gibi değil soru tarzı ve hani aklıma şey geldi çıkarken böyle kötü bi denemye girmişsindir de abi öss de böyle sormuyorlar dersin ya işte tam o tarzdı sorular çok salakçaydı

Not:Beni tm olan anlar ancak
Sosyal ağlarda paylaş

nos anlıyorum seni..Edebiyattaki bilgimle mat 2 açığımı kapatayım dedim... hiçbir denemede çıkmayan sorular çıktı karşıma.1 tanesi dersanede çözmüştük hadi lan bu nasıl soru böyle soru mu olur dedim.Hemen hemen aynısı çıktı.Edebiyat bu bilgi ister ne saçma sorular vardı

Türkçede 3-4 soruda 2şık arasında kaldım diğerleri iyiydi.

Mat 1 22 netten az gelmez.Sosyal ise 25 civarı bi net bekliyorum allahta belalarını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

nos anlıyorum seni..Edebiyattaki bilgimle mat 2 açığımı kapatayım dedim... hiçbir denemede çıkmayan sorular çıktı karşıma.1 tanesi dersanede çözmüştük hadi lan bu nasıl soru böyle soru mu olur dedim.Hemen hemen aynısı çıktı.Edebiyat bu bilgi ister ne saçma sorular vardı

Türkçede 3-4 soruda 2şık arasında kaldım diğerleri iyiydi.

Mat 1 22 netten az gelmez.Sosyal ise 25 civarı bi net bekliyorum allahta belalarını versin.

ya işte onun sebebi dersane denemelerinde size geçmiş öss sorularının benzerini döndürüp duruyolar sağına soluna bişey ekleyip. o tarz sorularıda zate konu analtılırken benzelri falan çözüldüğü için tak diye yapıyosunuz rahatlıkla. aslında kek, klasik her geçmiş öss sorusu sorulduğu sene için baya orjinal ve benzeri olmayan bi soru :)

bu sebeplede öss'ye ilk girenler bizim seneki sorular çok orjinal ve kazıktı önceki yılların sorularıyla 675423 puan yapıyodum ben ah geçen sene gircektim falan diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

lan duygulandım ve özendim valla, negzel bişey şu öss heyecanı.
çok arıycaksınız lan bu senenizi.

okul hayatımın en sevdiğim kısmı lise 3 öss dönemi idi. yıl boyu heycan yaptınız oh bitti bi de şimdi. acaip bi boşluğa düşeceksiniz lan. ilk bi kaç gün mal gibi dolancaksınız ortalıkta. arada sırada sınav aklınıza gelecek. bir haftaya bişey kalmaz ama.

of çogzel ya, yaşlandık mımınımımınımımızkym.

gideyim de pis fakir işçilerle ilgili essayime devam edeyim. üniversite böyle pis bişey işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...