SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şakası bile kötü, artık dayanılmaz hale geldi bitsin gitsin sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 lanet olsun ya çok iğrenç bir duygu sınava kadar her günden bi tane var 'Barış Cuma çalışalım mı?' 'hangi Cuma?' 'Bi tane kaldı lan sdfsdssdds' böyle bi muhabbet geçti de bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sınav klasik olacakmış. Boşluk doldurma da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o olay seneye diye biliyorum daha doğrusu öyle bişi mi var? Sonuçta olsa bile seneye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Arma said: Sınav klasik olacakmış. Boşluk doldurma da varmış. iyice saçmaladı bu ösym o kagıtları nasıl okurlar onu da cok merak ediyorum gençleri deneme yanılma tahtası yapmışlar, yazık günah artık yaa, ordan oturup yok şu şöle olck yok bu böle olck demek kolay, yter artık şu genclerinde pskolojilerini biraz düşünsünlr ne bu ya. degişiklilkeri sınav sisteminde degil de egitim ögretim sisteminde yapsalar cok daha yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Schwarzkopf said: Arma said: Sınav klasik olacakmış. Boşluk doldurma da varmış. iyice saçmaladı bu ösym o kagıtları nasıl okurlar onu da cok merak ediyorum gençleri deneme yanılma tahtası yapmışlar, yazık günah artık yaa, ordan oturup yok şu şöle olck yok bu böle olck demek kolay, yter artık şu genclerinde pskolojilerini biraz düşünsünlr ne bu ya. degişiklilkeri sınav sisteminde degil de egitim ögretim sisteminde yapsalar cok daha yararlı olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 şimdiden öss ye gircek tüm patilere başarılar umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.4-5 gün wow u kısında çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha lan sorular çalınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 mukadderat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bu sene soruları tübitak hazırlıyormuş NASA işbirliği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 çözdükten sonra uzaya giderik artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 iyi fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 NASA mı? ben KGB diye duymuştum.... tarih soruları rusyayla ilgili gelecek ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben geyiğine klasikmiş demiştim :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 MERHABA ARKADAŞLAR, HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİİİİİİİM ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 paticik reklamları bu noktada yardıma yetişiyor Sınav Şekeri ile Başarı Dikkat toplayıcı Zeka Artırıcı 36TL Sınava girmeden kullan başarıyı kap www.lazimbana.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bence 250yi geçen olmaz patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Basta sendika uyesi lan celion! olmak uzere tum patilere basarilar. En yuksek denemelerinizin ustunde alcaksaniz merak etmeyin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: bence 250yi geçen olmaz patiden. lance ile beni yaz geçecekler listesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sizi gazlıyorum gençler ben. yanlış anlamayın ginaly amcanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya angut angut konusma cengiz of, puan verme soyle. danke zeytinler, bakıyoruz önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 canım sıkıldı geyik yaptım lan denyometre, denemede zor alıyorum arada, kesin yargı nasıl vereyim, geyik o geyik, boynuzlu olanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya benim iki sorum var bugün dersanede etüdlere kalamadım oyüzden burada sorayım birincisi: aynı tür canlılarda dna miktarı aynı değil mi? bi soru var pürin ve pirimidin bazları toplamının tür içinde aynı olmasına doğru dedim yanlışmış, farklıymış meğersem. niye? bir de bi soru var geometri, çizip koycam buraya birazdan edit: soru http://img31.imageshack.us/img31/151/bubirsoru.jpg cevabı 16ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uğraştım baya bi ama çıkaramadım epic soruymuş. çözümünü bulursan buraya da yaz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Biyoloji sorusunda üreme hücrelerini düşeneceksin sanırım.Geometri sorusunu çözemedim.Öss böyle bir soru gelmez zaten.Gelir de çember falan geçmelisi gelir bu öyle zaman ayırıp eğlenmelik bir soru : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar