Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aboov kafa gitmiş senin.söyledim ya lan denemeye geldiğim gün yalandan mı dinliyosun beni fdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu sene soruları özel bi komite hazırlamış, çok daha orjinal şeyler çıkıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Killer said: aboov kafa gitmiş senin.söyledim ya lan denemeye geldiğim gün yalandan mı dinliyosun beni fdfg bende kafa mafa hiç bişey kalmadı aptal aptal dolanıyorum etrafta.. Eblek olucam diye korkuyorum :S Sorular içinse artık mukadderat denir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben şahsen öss sıramı önceden denemiştim, sığmayacağım için okula sıra bağışlamış, o sırada girmiştim sınava. yalnız sıranıza bakıp, yazmak falan mümkün mü bir deneyin (masalar falan delik melik olabilir sonucta, sallanabilir vs), katakulli matakulli birşeyler yapın derim. bir de, sınav sabahı aklınıza birşey çok gelirse açın bakın, oradan soru geliyor sonra yapıyorsunuz moral geliyor :) son olarak da, annenizle falan gittiğinizde çok heyecanlanması iyi birşey, siz sakinleştiriyorsunuz onu, siz de sakin kalıyorsunuz böylece moraller yerine geliyor hehe. sınavın ilk anında gelen heyecanla da beyin çok hızlı çalışıyor, o yüzden matematikten (mat1 sanırım sizde) başlamak faydalı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 boğaziçi kimya mühendisliğine girdi dinleyin onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mat1 ve sos1 i 15 hadi bilemedin 18 dakkada bitiyo nası oluyo bende bilmiyorum.. Sosyali en son 9. sınıfta görmüştüm mat1 ide heralde nisandan beri çalışmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 baba benim barajı geçmem yetiyomuş 1 inci taraftan, kaç net yapmam gerekir aşaı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lovecraft0Z said: baba benim barajı geçmem yetiyomuş 1 inci taraftan, kaç net yapmam gerekir aşaı yukarı gsf ? valla 50-60 soru çözüp sızsan kafidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lovecraft: 3 saat 15 dakkan var uğraşsan her türlü yaparsın. Sınavda tembellik etmezsen ve hiç bilmediklerini atmazsan. Bu kadar yaparım bana yeter mantığı riskli bence. Bu arada ben de 2007 çözdüm bugün mutluyum biraz. türkçe: 27,50 sos1: 24 mat1: 30 fen1: 30 mat2: 27,75 fen2: 20,75 say2: 284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben de 07yi çözdüm de 278 civarı bişey çıktı, 08 ile 05'i tavsiye ederim daha sağlıklı oluyor =p 07 mi kolay, yoksa sorular bilinçaltına mı girmiş anlayamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dersanelerde son senelerde çıkan sorulara o kadar çok benzer şey çözüldiki bilinç altına yerleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben 07 yi çözmeyeceğim sanırım bütün soruları ezbere biliyorum nerdeyse : P .Bugün 2006 yı çözdüm onda bile sıkıldım bayağı.Yarın körfezin sınavına gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benzer sorular çözülüyor da, yine de sıfırdan yapmak o sınavı ayrı emre 248 yaptım lan pazar günkü denemede, hayatımın en kötü mat2 sini yaptım, görünce enseme vuracaksın harbi çünkü cidden bilmiyorken bile hiç bi konuyu, bu kadar kötü mat2 yapmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 belki çarşamba son olarak sınava girerim cidden sıkıldım doru düzgün çalışmıyorum bi özel dersler falan o kadar bugün bi konu çalışıyım dedim cidden olmuyo artık itiyosun bilgileri içeri sığsın diye+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benim 260 da, 242 ye kadar düştükten sonra iyi geldi. 70'e vurursam yarın sabah başka bişey istemiyorum. zaten bugünü 0 ile geçirdim, bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yarınki sınav ağir olacak gibime geliyor, hislerim beni yanıltmıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olabilitesi var, bu arada fiziksever arkadaşlara bi sorum olacak. Momentumu 5P , Enerjisi 5P ise saçılan elektronun kinetik enerjisi ve momentumu nedir ? Momentum 3P, bulunabiliyo da, kinetiğini kinetiğin korunumundan nasıl bulucaz pls help. thxthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ulan lamc ben seni koca adam bilirdim bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 P=h/lambda E=hc/lambda dan olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hm, debrogli zamazingosu, evet. teşekkürler. şu fizik de ne bayık bişey ey allam. @xae, yanlış bilmişsin beğim, gayet velet bi insanım kendi çapımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ulan ne eğlenceliydi yaw :) tam eğlenmeye başlayıp puanımı arttırmıştım 260lara sınav gelmişti. nese. bilmem işe yarar mı artık ama kimyası kötü olanlar gidip bi "çıkmış soruların anlatımlı çözümleriyle" olan bi kimya kitabı vardı onu alsın 1-2 gün abanınca yalanıp yutuluo. bi de biolojide cep kitabı alın ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ösym açıklama yapmış galiba ya var mı bilgisi oaln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olmaz olsun körfezin sınavı gibi sınav.öss sorularını karıştırıp koydular önümüze.olan 5 lirama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 full çektin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sorular çalınmış, alt yazı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar