Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

ben şahsen öss sıramı önceden denemiştim, sığmayacağım için okula sıra bağışlamış, o sırada girmiştim sınava.

yalnız sıranıza bakıp, yazmak falan mümkün mü bir deneyin (masalar falan delik melik olabilir sonucta, sallanabilir vs), katakulli matakulli birşeyler yapın derim.

bir de, sınav sabahı aklınıza birşey çok gelirse açın bakın, oradan soru geliyor sonra yapıyorsunuz moral geliyor :)

son olarak da, annenizle falan gittiğinizde çok heyecanlanması iyi birşey, siz sakinleştiriyorsunuz onu, siz de sakin kalıyorsunuz böylece moraller yerine geliyor hehe. sınavın ilk anında gelen heyecanla da beyin çok hızlı çalışıyor, o yüzden matematikten (mat1 sanırım sizde) başlamak faydalı olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft: 3 saat 15 dakkan var uğraşsan her türlü yaparsın. Sınavda tembellik etmezsen ve hiç bilmediklerini atmazsan. Bu kadar yaparım bana yeter mantığı riskli bence.

Bu arada ben de 2007 çözdüm bugün mutluyum biraz.

türkçe: 27,50
sos1: 24
mat1: 30
fen1: 30
mat2: 27,75
fen2: 20,75

say2: 284
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne eğlenceliydi yaw :)
tam eğlenmeye başlayıp puanımı arttırmıştım 260lara sınav gelmişti.

nese. bilmem işe yarar mı artık ama
kimyası kötü olanlar gidip bi "çıkmış soruların anlatımlı çözümleriyle" olan bi kimya kitabı vardı onu alsın 1-2 gün abanınca yalanıp yutuluo.

bi de biolojide cep kitabı alın ooh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...