Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

10 10 olarak iki ucu var.5 saniye sonra ince ucun tamamı yanar kalın uçta 5 metre kalır.sonra kalın ipte iki ucun da yandığını düşünürsek 1 saniyede 2 cm,2.5 saniyede 5 cm yanar.Yani cevap 7.5

Bi de sosyal nasıl yapıyorsunuz ya ben sadece tarih felsefe yapabiliyorum coğrafya bilgim sıfır çalışmaya başlasam bir iki şey öğrenir miyim acaba
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin stratejisi farklı olmalı bence ama en optimum sıralama drall'ınki. mesela 2008de işte mat2 zordu, mat2 ile başlayanların sınavı rezil geçti hep. çok zaman kaybettiler + moralleri bozuldu. o yüzden türkçe ve mat1 ikilisiyle başlayın kesinlikle.

bi de sınavda illa gergin olcaksınız ama bunu min e indirin. aha bütün çile bitiyo diye düşünün. çünkü artık çalışcanızı çalışmışsınız etmişiniz, ağlasanız da sızlasanız da sınavda yapcanız puan değişmicek. o yüzden kafanızı bu açıdan rahat tutun ki sorulara daha iyi konsantre olun.

son olarak sıralama sınavı olduğunu unutmayın. sorular zor geliyorsa herkese zor, ben yapamıyorum diye sızlanmayın.

daima söylenen bu olağan şeyleri hatırlatma ihtiyacı duydum. bi de sınavdan bir gün öncesini iyi değerlendirin. ben telefonumu falan değiştirtmiştim, krallığınızın son günü ona göre :d
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

tr-mat1-fen1-mat2-fen2-sos1

şaşmam busıradan =P

Aynen, her zaman. Ama ben hiç vakit harcamam bi soruya, mesela mat1de bi problem uğraştırcak gibi mi, hemen bırakırım diğer soruya geçerim. Bütün sınav bittiğinde elimde bi saate yakın bi süre ve çözecek 10ar mat1 mat2 sorusu, başta emin olamayıp işaretlemediğim türkçe soruları olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gittik öss ye giriceğim okula. Evden çıkarken yanıma sınav giriş kartını almayı unuttuğumdan oturacağım sıramla tanışamadım ama okulun çevresi sessiz sakin sorun olacağını sanmıyorum. Esas konuya gelelim.

Elemanın teki oturmuş sınıfın birinde test çözüyor. Peder bey dayanamadı gitti sordu kolay gelsin hayırdır diye. Çocuk döndü 2008 yılının ÖSS sini çözüyorum o psikolojiyi yaşayayım diye dedi.

Dedim yürü baba yürü yürü bölmeyelim arkadaşı. Adam inanmıştı gerçekten.

Bu kadar önemli miydi oturacağın sırayı benimsemek?
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

Bugün gittik öss ye giriceğim okula. Evden çıkarken yanıma sınav giriş kartını almayı unuttuğumdan oturacağım sıramla tanışamadım ama okulun çevresi sessiz sakin sorun olacağını sanmıyorum. Esas konuya gelelim.

Elemanın teki oturmuş sınıfın birinde test çözüyor. Peder bey dayanamadı gitti sordu kolay gelsin hayırdır diye. Çocuk döndü 2008 yılının ÖSS sini çözüyorum o psikolojiyi yaşayayım diye dedi.

Dedim yürü baba yürü yürü bölmeyelim arkadaşı. Adam inanmıştı gerçekten.

Bu kadar önemli miydi oturacağın sırayı benimsemek?

oha süper, cidden takdir ettim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...