Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende bu sabah çözdüm 2008 i sos 1 in 30. sorusu (descartes li olan) ne gıcık bi soru be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 spoiler kullanın, daha çözmemişler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Allaha şükür geçtik bu olayları darısı bu sene girenlein başına herkese bol şans ve zihin açıklığı diliyorum herkes istediği yere girmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o mumlu soru nasıldı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geçen gün çözdüm öss 08i ben de. türkçe full sos 20.5 mat1 29 fen1 24.25 mat2 25.75 fen2 23.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 10 10 olarak iki ucu var.5 saniye sonra ince ucun tamamı yanar kalın uçta 5 metre kalır.sonra kalın ipte iki ucun da yandığını düşünürsek 1 saniyede 2 cm,2.5 saniyede 5 cm yanar.Yani cevap 7.5 Bi de sosyal nasıl yapıyorsunuz ya ben sadece tarih felsefe yapabiliyorum coğrafya bilgim sıfır çalışmaya başlasam bir iki şey öğrenir miyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 coğrafyada ben de iyi değilim. ve 08 öss nin coğrafyası baya bilgiye dayalı gelmiş. Bu sene de böyle gelirse yine deminki gibi 7 netim coğrafyadan kaçar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Abi sen 7 neti kaçırıyosun ama ben 20 21 üzerinden değerlendirme yapıyorum.Felsefe genelde full geliyo ama tarih 2008 de bayağı bilgiye dayalıydı mesela.Öss de 15 18 falan yapsam iyi yani.Zaten son 15 dakikayı ayırıyorum ben sosyale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 söz-1 e felsefe geldi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sos 1 de son 7 soru felsefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olm geçen senenin sorularına bel bağlamayın sakın. çok pis patlıyo söyleyim. götünüzle çözdüğünüz problemleri sınavda çözemiosunuz benden demesi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Geçen sene benim mat 2 10 netti.fen 2 25 yapmıştım dershanedeki arkadaşlara anlatıyorum fen 2 den 25 net yapıp kazanamak diye.Dediği doğru sınav psikolojisi harcıyor insanı.Bi de mat 2 den başlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 tr-mat1-fen1-mat2-fen2-sos1 şaşmam busıradan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 herkesin stratejisi farklı olmalı bence ama en optimum sıralama drall'ınki. mesela 2008de işte mat2 zordu, mat2 ile başlayanların sınavı rezil geçti hep. çok zaman kaybettiler + moralleri bozuldu. o yüzden türkçe ve mat1 ikilisiyle başlayın kesinlikle. bi de sınavda illa gergin olcaksınız ama bunu min e indirin. aha bütün çile bitiyo diye düşünün. çünkü artık çalışcanızı çalışmışsınız etmişiniz, ağlasanız da sızlasanız da sınavda yapcanız puan değişmicek. o yüzden kafanızı bu açıdan rahat tutun ki sorulara daha iyi konsantre olun. son olarak sıralama sınavı olduğunu unutmayın. sorular zor geliyorsa herkese zor, ben yapamıyorum diye sızlanmayın. daima söylenen bu olağan şeyleri hatırlatma ihtiyacı duydum. bi de sınavdan bir gün öncesini iyi değerlendirin. ben telefonumu falan değiştirtmiştim, krallığınızın son günü ona göre :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Deacon hangi ünidesin sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Drall said: tr-mat1-fen1-mat2-fen2-sos1 şaşmam busıradan =P Aynen, her zaman. Ama ben hiç vakit harcamam bi soruya, mesela mat1de bi problem uğraştırcak gibi mi, hemen bırakırım diğer soruya geçerim. Bütün sınav bittiğinde elimde bi saate yakın bi süre ve çözecek 10ar mat1 mat2 sorusu, başta emin olamayıp işaretlemediğim türkçe soruları olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 tr-sos-mat1-fen1-mat2-fen2. ösym sıralamışken daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ts mat1 mat 2 fen1 fen2 sos kafa çok dağılmıyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lancelion said: tr-sos-mat1-fen1-mat2-fen2. ösym sıralamışken daha ne ? Aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bugün gittik öss ye giriceğim okula. Evden çıkarken yanıma sınav giriş kartını almayı unuttuğumdan oturacağım sıramla tanışamadım ama okulun çevresi sessiz sakin sorun olacağını sanmıyorum. Esas konuya gelelim. Elemanın teki oturmuş sınıfın birinde test çözüyor. Peder bey dayanamadı gitti sordu kolay gelsin hayırdır diye. Çocuk döndü 2008 yılının ÖSS sini çözüyorum o psikolojiyi yaşayayım diye dedi. Dedim yürü baba yürü yürü bölmeyelim arkadaşı. Adam inanmıştı gerçekten. Bu kadar önemli miydi oturacağın sırayı benimsemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 neden ki, ben de yapacaktım aynı şeyi bugün, gittim ama koridorlar falan belli olmamışmış, üstelemedim. normal bi davranış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende çarşamba günü gidip görücem A blok amfi A sıra: 01 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 SodomVsGomore said: Bugün gittik öss ye giriceğim okula. Evden çıkarken yanıma sınav giriş kartını almayı unuttuğumdan oturacağım sıramla tanışamadım ama okulun çevresi sessiz sakin sorun olacağını sanmıyorum. Esas konuya gelelim. Elemanın teki oturmuş sınıfın birinde test çözüyor. Peder bey dayanamadı gitti sordu kolay gelsin hayırdır diye. Çocuk döndü 2008 yılının ÖSS sini çözüyorum o psikolojiyi yaşayayım diye dedi. Dedim yürü baba yürü yürü bölmeyelim arkadaşı. Adam inanmıştı gerçekten. Bu kadar önemli miydi oturacağın sırayı benimsemek? oha süper, cidden takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Privhunter said: bende çarşamba günü gidip görücem A blok amfi A sıra: 01 :D ben de gideym ya bigün.çarş olmadı ben de gideym görüşürz orda fadddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sendemi itü desin nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar