Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

synorin said:

istediğim üniversiteye girme şansı arttıktan sonra hangisi türkiye için yararlı hangisi zararlı diye düşünemem valla üzgünüm

Hayır istediğin üniversiteye o şartla girersen ne olacak? 4 yıl havasız anfilerde (tabii anfisi olan bir üniversiteye girebilirsen) senden 5-6 yaş büyük asistanlar tarafından eğitileceksin. Sınıfın kalabalık olduğu için sana ödev ya da proje vermeyecekler, ot gibi aldığın notları tekrarlayarak ders geçeceksin, profösörleri görmen çölde kutup ayısı görmen kadar zor olacak. Okul nüfusu arttığından sosyal imkanların kısıtlanacak, en basidinden yemekhaneye gittiğinde yemek bulamayacaksın, spor salonuna gittiğinde dolap, dolabı geçtim boş alet bulamayacaksın. Senin bir etkinlik ya da seminerden haberin olduğunda sana yer olmadığını duyacaksın ve bu böyle sürüp gidecek. Girdiğin gibi çıkacaksın üniversiteden, sana hiç birşey katmayacak, keyif alamayacaksın. Hayatında tek değişen şey -o da eğer öğrenci evinde kalırsan- bira şişeleriyle çektirdiğin fotoğraflar, kırık kanepede yatarken incittiğin belin ve şanslıysan üç beş de senin gibi yılları boş geçmiş arkadaş olacak, ki üniversite bu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

internetten öğrenebiliyormuyduk nerede gireceğimizi.Bu arada bu konuları sınavdan sonra düşünün zaten kontenjan artışı ilk otuz bin içerisinde o kadar büyük sapmalara yol açmaz.

http://ais.osym.gov.tr/default.aspx

burdan bakılıyor sınava 1 hafta kala yayınlanacak yazıyor . ama o zamana kadar belgenin gelmesi lazım banada gelmedi sakata gelmem umarım :D.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

_Mikael_ said:

internetten öğrenebiliyormuyduk nerede gireceğimizi.Bu arada bu konuları sınavdan sonra düşünün zaten kontenjan artışı ilk otuz bin içerisinde o kadar büyük sapmalara yol açmaz.

http://ais.osym.gov.tr/default.aspx

burdan bakılıyor sınava 1 hafta kala yayınlanacak yazıyor . ama o zamana kadar belgenin gelmesi lazım banada gelmedi sakata gelmem umarım :D.

burda istediği şifre ney şifresi acep? bi de antalyada olup da giriş belgesi gelen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

evet oymuş unutmuşum ben öyle bi şifrenin varlığını =D

ama daha girilmemiş nerde gireceğim, en iyisi mektubu beklemeye devam ediyim, yöneticiye söyledim postacı direk ona getiriyomuş mektupları postakutusu olmadığından şuaralar, özellikle tembihledim benimkisini koştura koştura bana getirmesi gerektiğini =p

kardeşin nereyi istiyo? inadına geçip onun istediği yeri tercih edelim sdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

O değil de ben çok gevşedim ya,dershaneye gidiyorum millet öküz gibi çalışıyor kendimi kötü hissediyorum : p

biz de gevşedik abi
benim de peşimi hastalık bırakmıyo
ama zaten son 2 hafta öküz gibi çalışsa da pek bişe değişmez
şimdiye kadar ne yaptıysan
Sosyal ağlarda paylaş

günde 1000 soru çözüyorum diye de süperim demeyin. yapamadığınız soruları çözmediğiniz, çözüp kavramadığınız sürece soru sayısı önemli değil. özellikle problemler, türev, integral gibi konularda yapamadığınız sorulara çok dikkat edin. zaten olayın özünü büyük ihtimal algılayamamışsınızdır, matematik nedir türev nedir diye gezmenizi beklemiyorum o yüzden soru tiplerini kavrayın, ezberleyin iyice. ha yine çıkacaktır yapamayacağınız bikaç soru ama olsun.

edit: nerde giriyonuz len sınava, "murç"umu alıp geleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...