_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 internetten öğrenebiliyormuyduk nerede gireceğimizi.Bu arada bu konuları sınavdan sonra düşünün zaten kontenjan artışı ilk otuz bin içerisinde o kadar büyük sapmalara yol açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bir ara internetten öğrenilebiliyo diye bişeler duymuştum ama ayrıntısını bilmiyorum, hiç internetten öğrenen de görmedim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 synorin said: istediğim üniversiteye girme şansı arttıktan sonra hangisi türkiye için yararlı hangisi zararlı diye düşünemem valla üzgünüm Hayır istediğin üniversiteye o şartla girersen ne olacak? 4 yıl havasız anfilerde (tabii anfisi olan bir üniversiteye girebilirsen) senden 5-6 yaş büyük asistanlar tarafından eğitileceksin. Sınıfın kalabalık olduğu için sana ödev ya da proje vermeyecekler, ot gibi aldığın notları tekrarlayarak ders geçeceksin, profösörleri görmen çölde kutup ayısı görmen kadar zor olacak. Okul nüfusu arttığından sosyal imkanların kısıtlanacak, en basidinden yemekhaneye gittiğinde yemek bulamayacaksın, spor salonuna gittiğinde dolap, dolabı geçtim boş alet bulamayacaksın. Senin bir etkinlik ya da seminerden haberin olduğunda sana yer olmadığını duyacaksın ve bu böyle sürüp gidecek. Girdiğin gibi çıkacaksın üniversiteden, sana hiç birşey katmayacak, keyif alamayacaksın. Hayatında tek değişen şey -o da eğer öğrenci evinde kalırsan- bira şişeleriyle çektirdiğin fotoğraflar, kırık kanepede yatarken incittiğin belin ve şanslıysan üç beş de senin gibi yılları boş geçmiş arkadaş olacak, ki üniversite bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 synorin said: tokatlanmaya derken? :D gelince anlarsın çocuum :D Görevi Kaan'dan devraldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 _Mikael_ said: internetten öğrenebiliyormuyduk nerede gireceğimizi.Bu arada bu konuları sınavdan sonra düşünün zaten kontenjan artışı ilk otuz bin içerisinde o kadar büyük sapmalara yol açmaz. http://ais.osym.gov.tr/default.aspx burdan bakılıyor sınava 1 hafta kala yayınlanacak yazıyor . ama o zamana kadar belgenin gelmesi lazım banada gelmedi sakata gelmem umarım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sonuclar acıklandıktan sonra duzgun tercih icin veli ve dershanenin gazına gelmeyin aman deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben paticik ahalisinden çok tavsiye alacam walla tercih zamanı uzaktan sallamak kolay yaşayana sormak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tavsiye: boğaziçi seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 beni kayıtlı olarak görmüyor sistem :/ başvurunuz yok diyor. sınavdan değil giremememekten tırsmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 inprc said: _Mikael_ said: internetten öğrenebiliyormuyduk nerede gireceğimizi.Bu arada bu konuları sınavdan sonra düşünün zaten kontenjan artışı ilk otuz bin içerisinde o kadar büyük sapmalara yol açmaz. http://ais.osym.gov.tr/default.aspx burdan bakılıyor sınava 1 hafta kala yayınlanacak yazıyor . ama o zamana kadar belgenin gelmesi lazım banada gelmedi sakata gelmem umarım :D. burda istediği şifre ney şifresi acep? bi de antalyada olup da giriş belgesi gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kayıt yaptırırken şifre veriyolar ya, o olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 cümlenize allah kolalyık versin.. hepiniz fail olun da kardeşim kazansın nihoha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet oymuş unutmuşum ben öyle bi şifrenin varlığını =D ama daha girilmemiş nerde gireceğim, en iyisi mektubu beklemeye devam ediyim, yöneticiye söyledim postacı direk ona getiriyomuş mektupları postakutusu olmadığından şuaralar, özellikle tembihledim benimkisini koştura koştura bana getirmesi gerektiğini =p kardeşin nereyi istiyo? inadına geçip onun istediği yeri tercih edelim sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 beşiktaşın çifte şampiyonluğu, dream theater yeni albüm ve türkiye konseri, bi de iyi geçen öss olursa gerçek olamayacak kadar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bana sadece öss yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 O değil de ben çok gevşedim ya,dershaneye gidiyorum millet öküz gibi çalışıyor kendimi kötü hissediyorum : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Beyler bişey kalmadı artık. Başarılar hepinize hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 _Mikael_ said: O değil de ben çok gevşedim ya,dershaneye gidiyorum millet öküz gibi çalışıyor kendimi kötü hissediyorum : p biz de gevşedik abi benim de peşimi hastalık bırakmıyo ama zaten son 2 hafta öküz gibi çalışsa da pek bişe değişmez şimdiye kadar ne yaptıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bizim dershanede ciddiym son gün yarış atı sayısalcı grup bize tarih etüdü yaptırın diyip sabah 10-akşam 9 tarih çözmüşlerdi, ertesi gün de sınav. BÖYLE YAPMAZSANIZ İŞİNİZ ÇOK ZOR ARKADAŞALR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Güvenderin denemeleri de zorlaşmaya başladı ya 260 zor yapıyorum başlardaki testler çok basitti.son iki deneme kaldı 10 tanesini çözdüm ama fbm deki sınavlardan zordu vallahi deneme 8 ve deneme 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 15 gün kaldı arkadaşlar. kudretinden sual olunmayan kurban olduğum rabbim hepimize kuvvet ve derman nasib eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne 15 i ginaly 14 gün sonra şuan sınavdan çıkmış olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben günde ortalama 50 soru çözdüm boğaziçindeyim. evet biliyorum çok zekiyim. siz değilsiniz o yüzden her gün 1000 soru çözün hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 günde 1000 soru çözüyorum diye de süperim demeyin. yapamadığınız soruları çözmediğiniz, çözüp kavramadığınız sürece soru sayısı önemli değil. özellikle problemler, türev, integral gibi konularda yapamadığınız sorulara çok dikkat edin. zaten olayın özünü büyük ihtimal algılayamamışsınızdır, matematik nedir türev nedir diye gezmenizi beklemiyorum o yüzden soru tiplerini kavrayın, ezberleyin iyice. ha yine çıkacaktır yapamayacağınız bikaç soru ama olsun. edit: nerde giriyonuz len sınava, "murç"umu alıp geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu pazar değil sonraki pazar sınav var ha. vay anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar