Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tam tersine her şekilde gerekli bu iş sadece bilgi sınamıyor dayanıklılık zamanı iyi değerlendirme gibi bir sürü ayağı var o yüzden az soruyla riske atmak yerine çok soruyla garantiye oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 RayCharles said: neymiş bu fen2 ya. her soruda başka formül, başka bilgi lazım ne biçim iş bu abi biyolojide bikaç sistem ve fizikte atom teorileri hariç (ha bide kimyada elektro) baya yaladım yuttum fen2yi. bunları da hallettim mi tamamdır. ama sene başından beri fen çözüyom ben, matematikte napcam bilmiyom =D geometriler ağlatıyo benim beynimi, tıp okuyim ben sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 benim kağıdım gelmiş lan, oh. bi ara gider bakarım okula. ilkokulmuş gerçi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ben geçen sene ayı gibi uyumuştum sınav gecesi her gece 1 de 2 de yatmazsanız sınav gecesi de uyursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 kontenjanlar artırılmış lan %15! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 cidden mi? nerden duydunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ekşide yazmış bi kaç kişi, bi de arkadaşa sordum onayladı. haber sitelerine bakıyorum da kaynak için pek güncellenmemişler sanırım. habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Evet kontenjanlar artırılmış. YÖK başkanına allah akıl fikir versin diyorum sadece. En basitinden bizim ana kampüs daha çok yeni sayılır (daha bu sene taşındık fakültemize), bina inşa edilirken öğrenci sayısının %20 fazlasına göre falan inşa edilmiş sınıflar gördüğüm kadarıyla, geçen seneki kontenjan artırımıyla ve alttan da ders alanlarla sınıflar ağzına kadar doluyor, gelenleri çeviriyorlar o derece. Şimdi biraz daha artırsınlar bakalım. Akademisyen sayısı artıyor mu? Asistan artıyor mu? Prof artıyor mu? Tek artan "aha göreve geldiğimizde x kadar öğrenci üniversiteliydi şimdi 3x kadar öğrenci üniversiteli" abv lan başka bişi demiyorum, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 kontenjan artması ne olursa olsun iyi bişe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 değil. hala anlayamadınız dimi ? üniversiteye girmek önemli birşey değil. üniversiteden mezun olmak da önemli birşey değil. önemli olan üniversitenin öğrenciye sunacağı eğitimin kalitesi ve öğrenci başına düşen akademisyen sayısı düştükçe, kalite de düşer. siz de ancak kendinizi kandırırsınız, "heyo üniversiteye girdim!" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ve sonraki bulucağınız torpiller desem kızar mısınız bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 dün annem öss kağıdın geldi dedi bi gerilim oldum. 3. kez bu sefer zevkine girecem. biz girerken 60 kişi alıyordu bizim bölüm bu sene 72 kişi aldı ve ana dersleri ikiye böldüler verecek adam gibi hoca yok yeni yrd doçlar temel dersleri veriyor seneyede 80-85 alır herhalde bizim derslikler zaten 75 kişilik bakalım ne olcak laboratuarlarda biz 65 kişi bişey anlamıyoruz 5-6 kişilik gruplarla 7-8 kişilik grupla hiç anlaşılmaz... ama durmak yok her şehre 1 üniversite lise tarzı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fizban said: değil. hala anlayamadınız dimi ? üniversiteye girmek önemli birşey değil. üniversiteden mezun olmak da önemli birşey değil. önemli olan üniversitenin öğrenciye sunacağı eğitimin kalitesi ve öğrenci başına düşen akademisyen sayısı düştükçe, kalite de düşer. siz de ancak kendinizi kandırırsınız, "heyo üniversiteye girdim!" diye. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nası yani her bölümün mü artmış %15 yoksa toplamda ordan burdan artan kontenjanlar genelde %15lik artışa mı tekabül ediyor? düşünsenize girdiğiniz bölümden mezun olduğunuzda iş ararken 3x rakip yerine 4x rakibiniz olmuş oluyor neresi iyi ki :p gene de giren kişi için iyidir tabi. hedeflenen yer ilk 6k'da ise gerekli olan sıra 7k'ya kadar artabilir. Eğitimi almasını bilen de fazladan giren 15 kişiden gene daha iyi alır eğitimini diye düşünmekle beraber yine de çok sağlıklı bulmuyorum kontenjanların artmasını. Çelişkili bi durum bu dediğim tabi, össye girmesem daha objektif yorum yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 össye girecek bir bünyenin yerine koyunca kendimi ben de seviniyorum. "heyo puanlar düşecek negzel" sevinci kaplıyor içimi. çünkü öss öğrencisi 17 haziran ı düşünür sadece, gerisini düşünmez. hele bir kapağı atayım da, sonrasını hallederiz der. ama üniversiteli bir genç olarak düşününce, çok fena durum, çok kötü gerçekten. çıtaları yavaş yavaş yükseltiyoruz. eskiden meslek lisesi mezunu bile düzgün işlerde çalışabilirken, şimdi üniversite mezunları adam yerine konulmuyor. he bu gidişin sonu nedir, en sonunda hakkaten ünili olmanın hiç bir manası kalmayacak, "yüksek liselerimiz" yetmeyince "les i kaldırdım artık her isteyen yüksek yapabilcek" sistemi gelecek, "İKTİDARDAN ÖNCE X KİŞİ YÜKSEK MÜHENDİSKEN ŞİMDİ 5X KİŞİ! YEAH" reklamları ile beyinler yıkanmaya devam edecek. medeni ülkelerde deneyi öğrencinin yaptığı lab derslerine 50 kişi girip içeriye sığamayınca tekrar görüşürüz sevgili kontenjan artırımını savunanlar. (not: biraz gaz geldim, aslında topiği burası değil bunun, eğitim modu yeni konu açıp bu mesajları da taşısa fena olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 taşımam ama haklısın sanki ahır açar gibi üniversite açıyorlar öğrencileri tıkıyorlar içine. bir çok üniversitenin başka işlevi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 "roket adam" said: össye girecek bir bünyenin yerine koyunca kendimi ben de seviniyorum. "heyo puanlar düşecek negzel" sevinci kaplıyor içimi. çünkü öss öğrencisi 17 haziran ı düşünür sadece, gerisini düşünmez. hele bir kapağı atayım da, sonrasını hallederiz der. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 istediğim üniversiteye girme şansı arttıktan sonra hangisi türkiye için yararlı hangisi zararlı diye düşünemem valla üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sadece türkiye için değil, senin için de zararlı. ama ben lisedeyken bu kadar kör değildim, açın gözlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 körlükle falan alakası yok benim kendi görüşüm olarak aynı üniversiteye girdiğim kişilerin çok rahat önüne geçeceğimi düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 aldığın eğitimin kalitesi haşırt diye düştükten sonra, niye sadece kendimi düşüneyim ki? bence kontenjanların artması saçma, ha ben de össye giricem içimden bi parça artsın da ucundan kaçırma şansım düşsün falan diye düşünüyo, ama bu işin üniye gittikten sonrası var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 abicim zaten seneye yeni sistem amfiler boş kalacak ben size söyleyim :D bu sistemle çalışmayan öğrenci hiçbir yere giremez edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 İyi yırttık tabi biz :D Kolay gelsin kankama sabancıya tokatlanmaya bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tokatlanmaya derken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 giriş belgem de geldi kartal cevizlide giricekmişm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar