synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Arkadaşlar merhabalar öncelikle Sınava sizin de bildiğiniz ve fark ettiğiniz(ya da zorla fark ettirildiğiniz) üzere sınava oldukça az bir zaman kalmış bulunuyor.Bizim de şöyle bir topicimiz olsun düşüncelerimizi paylaşalım,sınav sonuçlarımızı konuşalım yeri gelince dertleşelim. Hadi bakalım allah sonumuzu hayretsin... Evet ben şu an konuların çoğunu bitirdim sayılır fakat hala şüphelerim var. Sanki hiçbişe bilmiyomuşum gibi geliyor.Ve bu çok iğrenç bir duygu. Sizin nasıl gidiyor çalışmalar,motivasyon falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Edebiyatı biraz toparladğım an benim için bi sıkıntı kalmıyor.O da cumhuriyet döneminden sonrası ve biraz da divan edebiyatında nesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuları tamamen bilen kimse olmuyor zaten sınavdan önce derece yapan insanlarda kendini eksik hissediyorlarmış.Benim eksik olduğum konular + zaman problemim var epey.Hedef puanım 270 öss de ama sadece son töderde ve özgün dersanesinin bir sınavında 270 i geçebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bu vakitte artık konuların bitiş olması lazım. Okuldan da raporunuzu almışınızdır zaten, Oturun her gün en az 2 deneme çözün. Birebir sınav ortamı yaratın. Saati bile tutsun sabahki denemenin. Kıçınız alışsın o kadar saat oturmaya. Mümkünse bu denemelerde cevap kağıdı da kullanın. Yuvarlak karalayın. Sınav sabahı ekstra süper güzel bi kahvaltı yapmayın. Normalinde ne yiyorsanız onu yiyin. Her gün portakal suyu için. Okunmuş pirincinizi cebinizden eksik etmeyin. Sınavı gözünüzde büyütmeyin diyecem de faydası olmyacak. Bize de öyle diyolardı, inanmıyorduk, ama hakkaten öyleymiş. Üniversite çok daha skindirik bişey. En güzeli ÖSS. Süper lan, oyun gibi yuvarlaklar var karalıycan, böle levellar var, türkçe sosyal falan. Kitapçık. nası şirin lan isme bak. kitapçık. ÖSS döneminin tadını çıkarın, sabah denemenizi çözün, sonra gidin dolaşın, havalar da güzel. ya da oturun diss atın, rahatlarsınız. Annenize falan bağırın lan. Ne bok yeseniz sınav stresi diyecek herkes. Çogzel bişey. Achievement duygusuna sahip olun. "Ben bugün 2 deneme çözecem" diyin, sabah birini çözün, "oo süperim lan birini şimdiden çözdüm" diyin. sonra ikincisini de çözün, "vay lan bugünkü hedefimi tamamladım harikayım" diyin. Sonrası otomatikman gelecek zaten, bir süre sonra kendinizi 3. 4. denemeye zorlayacaksınız, çözdükçe pratiğiniz artacak, puanlar yükselecek, yükseldikçe daha çok çözmek isteyeceksiniz. Self-Esteem. Doyurun bu ihtiyacınızı. Çünkü en kolay doyurabileceğiniz dönem bu, çok kolay lan. kaç 180 soru mu, o kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben bugün 50 türkçe çözdüm. sıkıldım, 5 saattir falan mal mal geziniyorum nette. demin oyun indirmeye kalktım, üşendim telefondan nete girmek için bişiler kurcaladım. sonuca ulaşmak üzereyken yine üşendim. ve ders çalışmaya da başlamadım lan daha adam gibi. gg olcam galba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben bu aralar full mat1 abandım hem işlemde hızlanmak için hem de eksiğim kalmasın diye iyi çalıştım bugün baya allah bozmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 acaip eksiğim var istediğim puanı daha hiç yapamadım doğal olarak geriliyorum. mat2 yi halletsem hiçbir problemim yok yani şimdi oturup günde 2 deneme çözmek yerine mat2deki eksiklerime yönelmek daha mantıklı gibi geliyo geç kaldığımın farkındayım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abicim ben hiç inanmıyorum o günde 2 deneme şeylerine denemelerde sürekli aynı tip sorular geliyor onlara zaten alışıyosun biyerden sonra konu pekiştirmek için en güzeli konu testi bence en doğrusu konu testi çözmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaç gün kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 günde 2 deneme olayı çok yalan yapmayın. max günde 1 deneme çözün hatat 2 günde 1 sdfsdfsd. ben deneme çözmüyom nerdeyse evde kendim, ama başlıcam artık. yarın sabah güvender set2nin birinci denemesini çözücem. şimdi gidip bi kitaptan elektrik akımını bitireyim. hedef 284 falan benim, max 270 yaptım o da töderde, kolay bi sınavdı bence son töder. onun harici şuaralar sınırı 260a çektim, 240larda gezerken iki üç sınav 250lerde gezdikten sonra 2-3 sınav üstüste 260 yaptım mutlu oldum. bi 265 bi de 270 var işte. bakalım şu denemelere başliyim eksik konuları çıkarıp onları bi halledeyim. eksik konularım: analitikte baya var eksiğim, geometride genel olarak var hatta, geometri bu saatten sonra nası halledicem bilmiyorum. biyolojide sistemlerde geri kaldım baya, biara sağlam kasmıştım biyolojiye 20de 19 net 18 net falan yapıyodum şimdi 15e falan düştüm, onu yükseltirim bi iki gün çalışıp yeniden. bi de matematikte karmaşık sayılar eksik biraz, biraz da matris determinant. biraz da trigonometri hatta biraz da integral =D bi de türkçede 27 28 yaparken 22,23 yapmaya başladım. onu nası yükseltebilirim. evde zaten yeterince test çözmüyorum, bi de türkçeye zaman ayıracağımı sanmıyorum. onu yükseltmenin daha kolay yolu varmı bilen var mı:D bukadar eksiğim olduğunu görünce gaza geldim gidip ders çalışayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 @drall abi takma kafana türkçeyi össde sorular açık gelir eski netlerine dönersin bazı deneme sınavlarında saçmalıyolar özellikle türkçe konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 valla içimi rahatlattın sağol =D batı der.e gidiyorum ben, türkçeler acaip über süper saçma. çok iğrenç ya. REZALET! oh rahatladım sdfsdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 irin ablanız tekrar giriyor gençler sınava,tavan yapıcam veleee zeheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 valla şu aylarda dershanedeki herkes günde 4-5 deneme çözerdi günde 1k-2k soru böyle sıradan aktivite falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bol şans ve başarılar gençler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Allah yardmcnz olsun,bol sanslar,umarım istediğiniz üniversiteleri kazanırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Fly said: valla şu aylarda dershanedeki herkes günde 4-5 deneme çözerdi günde 1k-2k soru böyle sıradan aktivite falan yukarıdaki ileti baştan sonra yalan olmalı, değilse bile fazla dikkate almayın! moralinizi bozmayın! ben hayatımda günde 300 sorudan fazla çözmedim bi günde iki denemeye girdiğim günler dahil yav! yapmayın böyle bozmayın benim gibi insanların moralini =D amaan neyse bozulmuyo moralim kendim neyim ne değilim biliyom nasılsa sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 durun yarın değil sınav maalesef doğru, günde 4.5 saat uyku yeter, yemeklere de 3 saat ayırsanız tamam diyen bir kimyacımız vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi o 1k soru yok 2k falan cidden yalan, çözen kızlar var bizim sınıfta hala geçemediler beni ki bu zamana kadar toplasan 1k değil 500 soru bile çözmemişimdir. Ama öss de patlıcam gibi şu 1 ay eksikleri toparlamassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 beyler böyle çalışma hayali kurmayın biz yapamıorz işte ben günde 200 soru çözsem helal diyorum kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fazla soru çözen daha iyi olmuyor tabi ki de gaza gelin dedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 synorin said: beyler böyle çalışma hayali kurmayın biz yapamıorz işte ben günde 200 soru çözsem helal diyorum kendime :D +1 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 elesso said: kaç gün kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 32 gün kaldı :D:D edit:pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oo varmış daha ben 2 gün daha yatarım asdfzg :D şaka tabi yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar