Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

intihar bombacısı bw'lar durdurulamıyor. o morale 2 ne yahu. morale 4 seviyesinde neredeyse.

bir de ben ne zaman adama knock down, knockback, disarm vs. atmaya kalksam adamlar immune, karşıma ne zaman kotbs çıksa ben yerdeyim bu ne yaman celiskidir arkadasim :D

buyuk ihtimalle yerli yersiz adami dusuren, knock back yapan tipler yuzunden oluyordur, warbandimiz camplaniyor, tankin biri wb'ye kosuyor, tak saskinin biri kosan adama knock back. sanki adam geri gelmeyecek. bu ne ya? iceri atacaksin olm onu iceri disari degil.
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:

bir de ben ne zaman adama knock down, knockback, disarm vs. atmaya kalksam adamlar immune, karşıma ne zaman kotbs çıksa ben yerdeyim bu ne yaman celiskidir arkadasim :D

düşün işte dest ne kadar sık kb kullanıyor, order ne kadar az. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

fuzulee said:

düşün işte dest ne kadar sık kb kullanıyor, order ne kadar az. (:P)

kimin ne kadar sık kullandığını bilmem ama ne zaman ekranımda bir kotbs görsem yerdeyim, ha keza slayer... be insaf arkadaş 2 dakika müsade edin ayağa kalkiim de bir kez bi vurayım. :D ama yok yat aşşaa. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

zipzip said:

wl kadar ezik bi char görmedim ben wow da bile

Oynamasını bilene yapılmış:)

gözüm kapalı adam keserim ben wl ile .Farkındaysan artık garip bana saldırdığında tenezzül etmiyorum karşılık vermeye 1 saniyede 2k vuran hayvana başka bişi yapılmaz.

Cakmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Cakmakcım,az once technayla(eskı guıld arkım) mırc ta konustum. Dedıgı sey pet vuruslarını mousa aldım.klavyeden bır sey kullanmadan kesıyorum dıor nıhoho dıe guluyor bana :P Cok skill gerektıren seyler saygım sonsuz.Yanlız bı kac ss koyarım buraya komık olur garip saldırıyor Ragazzo warcampten ızlıyor modu, o yuzden boyle gereksiz konusmalar yapmayalım :P Sen git petin gelsin nihaha
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

gözüm kapalı adam keserim ben wl ile .Farkındaysan artık garip bana saldırdığında tenezzül etmiyorum karşılık vermeye 1 saniyede 2k vuran hayvana başka bişi yapılmaz.

Cakmak.

Bu seni görünce kesmeyeceğim anlamına gelmez:)

Ben de bir kac ss koyarım 5 inv bana dalarken hiç hos olmaz saijeva ile pvp yapmaya calısıyorken. Combat loga bakmıyorum sandınız heralde. Ayrıca petim varsa kullanırım arkadas o zmn we stealth, choppalar berserk bla bla olmasın. . .

Benim tek istedigim solo yapılırken biraz saygı görmek!

Onun dısında kim beni kesmis ben kimi kesmisim umrumda degil.
Sosyal ağlarda paylaş

onu da anlamıs degilim arkadasım adam varsa peti kullanacak sorclarda word of pain denilen illeti kullanmasın o zaman ne bilim elemanların pit of shade i stucklanmıyor oh ne ala :D kaldı ki ragazzo tek basına 4 adam kesmis eleman gozumun onunde ve aslanı bi adamı alırken kendisi de diger adamı kesiyor yani her sey gordugunuz gibi degil teke tekte ragazzonun vurmasına gerek kalmıyor ok ama adam birden fazla kisiyi alıyorsa bu adam oyunu biliyordur bok atmayın yani hakkını verin...
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlarsınız kı ben ve bı kac kısı dalmıyorduk, sizi gorunce 1vs1 fılan yapıyorduk takı ben 1vs 1 yaparken praagta ustume cullandınız. Bundan sonra nerde gorsek 1vs1 falan fısman farketmez.0.5 sanıyede kesen class dammazkronda bana hala +9 Oasis ,+7 ragazzo o yuzden hıc mı hıc umrumda degıl kac sanıye oldugu:P
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bi önceki konuşmalara baktımda ne çok şey kaçırmışım ne polemikler dönmüş arada biz solo bozmayız o konuda çok rahatız hiç zihnimizi bulandırmayalım bizi tanıyan tanır ne renowna ihtiyaç var ne warlorda nede başka bişeye elime geçen bişey yok en başta :)

Ya bu beni görsen +9 ragazzo +7 falanda ne bu konuşmalar şimdi haha bu aralar bombardmand takılıcam aman preamadelerimiz başlarsa yaklaşmayın yakmıyalım etekleri kızlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jaruza said:

tek basına 4 adam kesmis eleman gozumun onunde ve aslanı bi adamı alırken kendisi de diger adamı kesiyor yani her sey gordugunuz gibi degil teke tekte ragazzonun vurmasına gerek kalmıyor ok ama adam birden fazla kisiyi alıyorsa bu adam oyunu biliyordur bok atmayın yani hakkını verin...

aslanı bi adamı alıyor adam tek başına 4 kişi alıyor sonuçta wl güçlü değil adam oyunu biliyor.ha bide teketekte vurmasına gerek kalmıyor.ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Jaruza said:

tek basına 4 adam kesmis eleman gozumun onunde ve aslanı bi adamı alırken kendisi de diger adamı kesiyor yani her sey gordugunuz gibi degil teke tekte ragazzonun vurmasına gerek kalmıyor ok ama adam birden fazla kisiyi alıyorsa bu adam oyunu biliyordur bok atmayın yani hakkını verin...

aslanı bi adamı alıyor adam tek başına 4 kişi alıyor sonuçta wl güçlü değil adam oyunu biliyor.ha bide teketekte vurmasına gerek kalmıyor.ilginçmiş.
ben o lafı sadece pet i iş yapıyor diyen zihniyetlere cevap olarak yazmıstım her sey aslanda bitmiyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...