Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 elesso said: galeria prestige sineması sırf sevişenlere(bokunu çıkarıp soyunanlara falan) müdahele edebilmek için salonlara gece görüşlü kamera koydu. Saçmalık yapmışlar eğer böyle yaparlarsa o sinemaya giden olmaz ki bunun farkında değiller mi?
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi.
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 napae said: küçük minik öpücükler bi hoş oldum
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Yengenden alıntı yaparken dikkatli ol lan.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ekmek said: Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi. ters taraftan dinimizce günah.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: Ekmek said: Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi. ters taraftan dinimizce günah. o öyle değik lan bok yoluna gidicene hak yoluna git derler
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: Yengenden alıntı yaparken dikkatli ol lan. bilemedim ağabey
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: Ekmek said: Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi. ters taraftan dinimizce günah., Konuştum değilmiş.
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ekmek said: Orçun seviyo beni bi tek, ginaly seviyo galiba diğerleri sevmiyor topluluğa uymak istersen. 3 etti. Ben çekimserim
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kermit said: ginaly said: Ekmek said: Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi. ters taraftan dinimizce günah. o öyle değik lan bok yoluna gidicene hak yoluna git derler lan ölünce nasolsa toprak olcak. toprak doldurcaana ben doldurayım.
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 üffff reissss bu laf adama ne koyar haaaaa atlete saygılar
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: kermit said: ginaly said: Ekmek said: Sinemada yanımda kız sevişmeye başlasa ben ters taraftan atarım ki elimi. ters taraftan dinimizce günah. o öyle değik lan bok yoluna gidicene hak yoluna git derler lan ölünce nasolsa toprak olcak. toprak doldurcaana ben doldurayım. seni dolduruşa getirmişler
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 olm keops büyük olan değişlkmiydi adam mini demiş lan küçük bişey koy
Öne çıkan mesajlar