sinad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ya şimdi geçici bi süreliğine AIG de sigorta ve finansal danışmanlık yapıyorum. Bir yandanda hayat sigortası birikim planları ve sağlık sigortası satmaya çalışıp prim falan kazanıyoruz. Benim inanmadığım bi ürün aslındada hayat sigortasına para vermek çok boşuna geliyor tabi bu sorumluluk aldıkça yaş ilerledikçe değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Hayat sigortası değil ama emeklilik yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 geri kalanlardan bana ne ona vereceğim parayı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eğer çalışan biriysen bireysel emekliliğin vergi avantajı var. ama hayat sigortasında böyle bişey var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu ne şimdi? amerikan filmlerinde karınızın sizi öldürüp sonra başkası öldürmüş gibi rol kesip üstüne bi de cenazenizde ağladığı ve sigortadan aldığı paracıklarınızla meksika'da, bahçıvanınızla birlikte keyif çattığı sigorta mı? nalet olası miguel! yarın onu hemen kovucam!!! karım beni öldürmeden önce!! emeklilik ve sağlık güzel ama bunu tam anlamadım da ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 SGK ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 candan erçetin in yalan şarkısını reklamlarında kullanan hayat sigortası varsa başarılı halkla ilişkilerinden dolayı bir aylığına simgesel sigortalayabilirim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 off! hayat sigortam olmadan ya$ayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayat sigortası sayesinde insanın ölüsü bile para ediyor (intihar etmedikçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çocuğum olunca yaptırırım anca yoksa niye yaptıriyim oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 niye be anana babana yarar çocupun yoksa kardeşin sevinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 babam her uçağa bindiğinde "inşallah uçak düşerse ölürüm siz de yüklü bir tamzinat alırsınız" derdi bizi ma-aile boyu gererdi.. ki yarın uçağa binecek olsa yien der ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 1- şu an hayat sigortasına vericek param yok 2- fikir olarak da kötü geliyo baya mecbur olmadıkça yaptıramam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 valla bizim sirket yaptirmis bizi. iki senelik brut maas kadar. intahar da var bir sureden sonra galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gereksiz bir şey hayat sigortası, emeklilik sigortası falan güzel ama hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 AIG de çok farklı ürünlerde var bireysel emeklilikte paranız artıyor ama korumuyor mesela valla farklı ürünlerle falan ilgilenen olursa Bireysel birikim planıydı falan yada ilgilenecek bi çevreye sahip olan varsa pm atsın =) Alınan primler rakı olarak geri dönebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bende bişey sormak istiyorum . Sağlık sigortalarını inceliyorumda bu anadolu sigorta yapı kredi sigorta fln şimdi telefon açıp sormak istemiyorum ödenen para ne kadardır aylık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Değişiyor bütçene göre belirliyorlar yani bizde öyle minumum yıllık 500$dan başlıyor burda 12aya bölebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar