SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 10 gündür nette arıyom dl edecek yer bulamadım !!! Lütfen bi yardım. Kazaa edonkey de yüklemiyo[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kazaadan indirdim ben ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kazaa ve emule var bende.. şebnem ferah'ın çoğu şarkısı var, bir ikisi, kopyaladığım cd'lerde bozulmuş, bir ara orjinallerden tekrar kopyalıycam mp3 yapçam tekrar cdye çekcem.. kısaca, ben online oldukça şebnem ferah mp3'leri var demektir..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bendede full war. www.classmp3.com diye bişi warmış sanırım bi bak.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 suan onlıneyım msnden sana gondereyım sende burda ısen[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 emule plus açık.. isteyen olursa emule'de "paticik" adlı dosyayı aratır, beni öyle bulur, friend liste ekler, ben de eklerim, benden hızlı çeker bölece :D[signature][hline]Hastanız Willow!
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 orjinal cd'n vardır umarım. ayıp ediyosun yoksa.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar