Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yediniz içtiniz trollediniz. kuralları takmadınız. dinan bişey demez diye kimi topiklere bol bol kaka yaptınız. hiç tanımadığım adamlardan en yakın arkadaşıma kadar, burdan mesaj temizledim, hakkaten derdi olana yardım olur diye düzgün olsun diye uğraştım burlar ama ben fail oldum. usandım artıkın. evet çok müsait bir bölüm trollemeye kimse de fırsatları kaçırmadı tebrik ediyorum. maaşlı işçi değilim sonuçta, kimsenin tadı kaçmasın. yapım gereği,ben de 4 senedir yüzüne baktığım adamları banlatmak zorunda kalmiyayım diyorum zaten. içime sinmese de artık kimsenin arkasını toplamak istemediğimden ben bırakıyorum modluğu. Görevi üstlenecek olan Saerosa allah kolaylık versin diyorum. GL yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bi yere gitmediğinden hoşçakal demiyorum sadece modluğu bırakıyosun da bu bölüme açıkçası 1 mod çok çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 pek takılmıyorum gerçi ama takip edebildiğim kadarıyla işiniz de zor ya. hababam sınıfına öğretmenlik, ayşegül e dadılık, şaban a komutanlık yapmak gibi bişey resmen. yeni mod ne kadar dayanıcak acaba, merak ettim:) bilumum diyarın tüm tanrıları topluca sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sevgili hombülülü, kararina saygi duyuyor ve sevgili hebele yavuza yeni is hayatinda basarilar diliyorum. ayrica sevgili hombülülü, iyi bir moddun gercekten. yazik oldu tavuga. typorilililililiiiii yeaaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 güle güle pek trollemesem de burayı üzdüysek affet =( hoşgeldin sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben snei hiç üzmememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 anneem tez zamanda huzura ermeni diliyorum ama özliciim modlugunu sanrm. yavuz'a da hosgeldin olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 anam içerdeki adamımız gitti. snake cevap ver, snake? SNAAAAAAAKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 oh bebek, kararına saygı duyaraktan arkamızı topladığınzdan teşekkür ve minnettarlık içeren bu satırları yazmaktan kıvanç duyuyorum dinananım. yavuzum, orçun seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 trolleme fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kafası iyi bence dinanın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tyr6654g/7th32tsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 öçpauykk amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AMK DEDİ BANLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bu kadarsınız olm işte. şurda 2 içten laf edeyim dedim, daha neler gelcek kimbilir. ay ne komik topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hayırlısı hacı. sana hakveriyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 git kartalı besle Ardeth. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 lan kafan iyi diyom daha ne diyim bırakmanı istemiyom ben o yüzden sarhoştur diyoz eğer ciddiysende ne diyim yani daha öncede böyle kararlar aldıydınız ondan didim. yavuzada acırım yani o wow da raid saatleriniş öğrenirim ben trollerim burayı sürekli o raiddeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 wow oynamıyo sae artık failhammer oynuyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ecireeek diye konu açma sende T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 saerosta banlatmazki kimseyi yav, çok sevgi dolu bi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ardeth said: ecireeek diye konu açma sende T_T sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Dynun said: ...maaşlı işçi değilim sonuçta... maaşlı olsan dayanıcaktın yani :D sdf taam la pardon hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar