Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisi olanlar, Facebook'u kapayın.

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

elesso said:
Dartanian said:
Gerçekçi olalım sevgiliniz varsa facebooka ihtiyacınız yoktur zaten asdfas

saçma

Hiç mi faceten çok tatlıısın tanışalım mı? diyen olmadı?

inan facebooku bu amaçla kullananların sayısı kızlarda %50den fazladır.erkeklerde zaten %80 falandır.

Ben facebooku sevgili için kullanmıyorum.Ancak benim hiç olmadı dersem yalan olur.Bi kızla bi ortamdan bakışıp facete aradığım bulup çıktığım kız da oldu olmadı değil.

Benim face sevgilim varken de açıktı hep açık kapatmam sadece şifrem sevgilimde vardır ve biri bişey derse işte çok tatlısın falan tanışalım mı gibilerinden ona gerekli cevabı ben veririm he benden önce o görür o verir.3.kişi de umrumda değildir..

O yazdığımı da dalgasına yazmıştım nokta.

Edit:Konuya döncek olursak face yüzünden sevgilime kızmam yüz verirse zaten başkalarına o tip çok tatlısın cnm bilmemne gibiliernden direk ayrılırım onu yapmıyosa da zaten o kendine asılana cevap verir.O herif devam ederse cevabı ben veririm bu sefer daha farklı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
zemin hazırlıyo facebook, telefonunu unutan eski sevgili mesaj atabiliyor. veya senin eski sevgilin bi anda "aaa canım benı hatırladınmı" tarzı şeyler yapabilip "ver numarasını arıycağğğm" diye kavgalar cıkabiliyor.

en rahatı kapatmak.

evet doğru olabiliyo, 16 yaşındayken erkek arkadaşım olan bi hödük bana mesaj atmıştı geçen sene. ne güzelleşmişsin sen büyümüşsün diye sdjdks
Sosyal ağlarda paylaş

dartanian cok yanlış bir genelleme yapmışın

bi kere profilini göremediğin insanlarla nasıl tanışıcaksın.rastgele diyip dalan varsa bu işlere saygı duyarım

ki face profili herkes tarafından gorunenler daha az

yani bi xuqaydı bi yonjaydı orda bunlar daha rahat

ama facede anca bi şekilde görmüşlüğün oldugu,ortak arkadaşların olucak falan öyle kaynarsın
Sosyal ağlarda paylaş

Abi facede on binlerce kişinin üye olduğu aptal sapan haftanın en güzel kızını seçiyoruz gibi şeyler dolu.Buralarda hep birbirlerine asılanlar falan oluyo.

Akıllı uslu kullanan yok demedim ama sen hep kendi çevrene bakıyosun bi de o kro tipli insanlar aaa facebuk diye bişi varmış üye olalım garı gız buluruz belki diye giriyolar..

İlk açıldığı zamanlar güzeldi gittikçe yonjadan o tip insanlar facebooka yöneliyo ve facebookta kendini bozuyo.En güzeli zaten görülmesini engelleyip kendi ark çevrenle takılmak.O zaman facebook hep güzeldir zaten.

Profil fotom gözüküyo abi rahatsızlıkta hani yalnızken duymuyorum açıkçası.Sadece profil fotosunu görüp bile mesaj atabilen tipler var ya da ekleyenler arkadaş listesine.

Genellemeyi %50 olarak yaptım düzeltme yapayım benim gördüğüm insanların %50si yani izmir çevresi öyle abi bilmiyorum. Çok denk geliyorum çünkü çevremde böyle tiplere..

Affedin lan belki yüzdeyi fazla attım ama yine de bi çok insn böyle
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
kardeşim facebook da birisi kız arkadaşına yorum yaotı fotosuna diyelim
ssen kızmıycaksın
eğer kız arkadaşın o yorumu yapan kişiye kalkıpda bi laf söylemiyosa o kızdan hayır gelmez.
madem sevgilisiniz seni seviyo birisi çok güzel çıkmışsın diye yprum yapıyo kalkıp ya mesajı sil
yada mesaj gönder özelinden erkek arkadaşım var bi daha böyle yorum yapma dersin
aynı şey erkek içinde geçerli.
benim düşüncem budur. aksini iddaa eden varsa o da onun düşüncesidir
saygı duyarım

+onikibinucyuzbaloncuk
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Gecenlerde oldu benim kiz arkadasima atmis biri mesaj telefon vermis ahuahuahuah, hayir her yerde yaziyo iliskisi var diye, birlikte resimlerimiz var album falan dolu yani vay hayvan dedim lan nabiim ben sana. sildim mesaji bide onun icin azar isittik, silmeyin mesajlari guvenin kiz arkadasiniza.

Ahaha benim kız arkadaşıma da adamın teki "bana yakışacağını düşünüyorum, benimle evlenir misin?" diye mesaj atmıştı :D . Feysbukta apaçi çok, ama rahatsız da etmiyolar ki beni, ne zarar gelicek o mesajından :D .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...