Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 arkadaşlar bugün,yenisahra İstanbul civarlarında arabamın kelebek camını kırıp teybimi çalmışlar.. İstanbul'dayım anadolu yakasındayım ataşehir civarlarında. kelebek camımı ne kadara taktırabilirim,nerde taktırabilirim ? bilgisi olan varsa,paylaşıra sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ne marka araba pejoda orjinal 60 yan sanayi 30 40 civari bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 2000 model vw polo abi araç yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Selam, Bostancı'da veya Kadosan Sanayi Sitesi'nde (Dudullu) camcılar mevcut. Eğer kaskon varsa, rahatça hallettirebilirsin. Kaso bozulmuyor (tabi firmaya göre değişebilir). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 paramecium said: Selam, Bostancı'da veya Kadosan Sanayi Sitesi'nde (Dudullu) camcılar mevcut. Eğer kaskon varsa, rahatça hallettirebilirsin. Kaso bozulmuyor (tabi firmaya göre değişebilir). Saygılar. senede 1 cam kasko bozmuyor o sebeble genelde insanar kelebek cami parayla deistiryor on cam kirilir catlarsa 600 800 arasi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Selam, Koç Alliance'da camda sınır yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bugün bostancı köprüsünün orda Olimpia Cam diye bi yerde bu Uğurlu otocam'ın orda bir camcı burasıda, taktırdım 40 YTl aldılar. yarın öbür gün işi düşen olursa yardımcı olsun bu topic : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ben o Bostancı olimpia'da şöför kapı camını değiştirdim, cam açma düğmelerini bağlamadan bıraktı hırbolar. Hala kendi camımdan başka camlara müdahale edemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 benim kelebek cam olduğu için bi sıkıntım yok ya,arkadaki cam'da çalışıyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar