Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 smash said: benim başım bağlı açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bok açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 türbanlı mısın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 AHAHAHAHAHAHAH BEN AÇARIM ANAMMMM off iyice sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 başım bağlı o anlamda kullanılmıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 biseksüelim ben sen de olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aa tam da sana güzel şeyler dedim bi önceki mesajda fede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hass.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 smash said: başım bağlı o anlamda kullanılmıyo ki bunu yüzyüze açıklasan bana daha iyi olur aslıcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 biseksüelsen sana fedeyi ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ikiniz birden gelirse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dengesiz erkek dediğin uyumamalı.. uyutmamalı.. zebbehe kadar ders! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ders olarak değil de sabah dersim var onu bekliyorum uyursam uyanamıyorum çünkü o sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oo o zaman george clooney gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 harputlu hocaya sormak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 en sonunda en güzel duydum ki unutmuşsun yorumunu buldum http://www.youtube.com/watch?v=I5sNk2mVdXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Öğlenden beri şu şarkıyı dinliyorum,manyak mı oldum nedir. http://www.youtube.com/watch?v=Ae8fbQy_xCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aa başı asker sireni gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sirene de balzac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hatunlar%C4%B1n+efendi+adam+yerine+pi%C3%A7+tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben bişey sorcam erkekleri çok çekiştirdik kızlara gelsin sıra. tek gecelik ilişkilere açık kızlar neden bunu doğruymuş gibi savunabilir ben bunu anlamıyorum . Hiç mantıklı ve normal gelmiyo ama kızların bazıları ciddi ciddi bunu oturur savunur tarzda konuşuyo . Sevgilinizin eskiden böyle bi kız olduğunu öğrenseniz ciddi bişey düşünürmüsünüz ? (Şimdi normal bi kız ama diye varsayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sağı 75 solu 80 çekicek erkek dediğinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Disease said: ben bişey sorcam erkekleri çok çekiştirdik kızlara gelsin sıra. tek gecelik ilişkilere açık kızlar neden bunu doğruymuş gibi savunabilir ben bunu anlamıyorum . Hiç mantıklı ve normal gelmiyo ama kızların bazıları ciddi ciddi bunu oturur savunur tarzda konuşuyo . Sevgilinizin eskiden böyle bi kız olduğunu öğrenseniz ciddi bişey düşünürmüsünüz ? (Şimdi normal bi kız ama diye varsayın) anlamadim ne war ki tek gecelik iliskinin nesi yanlis sexde yemek gibi su gibi bi ihtiyac isteyen gider fast food yasar bunu isteyen fransiz restorani hesabi 4 saatlik rituel halinda yasar sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 paspatur said: Anı anına uymayan kadınları aptala çeviren en olmadık şeylere kızan, parlayan ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamlar kadınlara daha mı çekici geliyor diye soruyorum kendi kendime. Erkklerde fikir beyan edebilir ;) ben öyle bir insanım ama kadınlara hiç de çekici gelmiyorum. olur olmadık şeylerde çok çabuk sinirlenip öfkelenebiliyorum. ama öfkelenmek pek de çekici birşey değil. belki artiz davranmak çekici oluyordur ama o ayrı bir olay. esas önemli şeyler para, şöhret, boy gibi unsurlar :P okul, işyeri, televizyon, olumlu şöhret önemlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Disease said: ben bişey sorcam erkekleri çok çekiştirdik kızlara gelsin sıra. tek gecelik ilişkilere açık kızlar neden bunu doğruymuş gibi savunabilir ben bunu anlamıyorum . Hiç mantıklı ve normal gelmiyo ama kızların bazıları ciddi ciddi bunu oturur savunur tarzda konuşuyo . Sevgilinizin eskiden böyle bi kız olduğunu öğrenseniz ciddi bişey düşünürmüsünüz ? (Şimdi normal bi kız ama diye varsayın) ne biçim bu soru bu? soru içinde soru da var cevabıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar