kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 filmin sonunda çok güldüm türkan şoray tarık akan filminden bi farkı kalmadı sonlarında bu NE be[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sonu öleydi eet alakasızdır direk[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Sonu dışında gayet beğendim filmi böyle tam sinemada gidip izlenesi filmdi bana kalırsa. Sonu çok kötüydü ya gereksiz sahneler , hönk diye kalmamıza neden olan ani bitiş falan. ama gerisi hoştu ne diyim.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 [spo]dr jykll i ezmişler yanlız, çatının bittiğini farkedemiyor düşüyor hey allahım ya.. [spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebirlesik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Arkadaşlar bende bu filme gitmek istiyorum.Bana film hakkında daha çok bilgi verirmisiniz.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 safi israf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bahseden oldumu bilmiyorum ama filmin bence elle tutulur tek tarafı müzikleri. alan silvestri imzalı. gerçekten güzel.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Van Helsing'in şiddetli ve ters bir şekilde duvara tırmanmasından abaza kaldığını düşündüren film. Film hoşuma gitti ama epey de güldüm. Gelinler daş gibiydi.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 dracula olmasin o duvara tirmanan :p[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu kadar para bu kadar alet edevat bu kadar efekt imkanı, yani bu kadar da boktan bi film yapılamazdı.. vampir edebiyatnının içine edilmiş.. kahramanda karizmanın zerresi yok.. vampir görmemiş vatandaş gidiyo drakulayı indiriyo.. vampir disiplinlerinin içine edilmiş.. yok ya yuh acıdım verdiim paraya..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ciddi bi tema isteyene tavsiye etmem. Zaten frankenstein, kurt adam, dracula bi tek susam sokağı karakterleri kalmış koyulmadık. Ama bunları fazla takmassan güzel. Karakter karizma değil ama kişilikli olmuş. Film bütünüyle zevkli yarışmacı arkadaşlara başarılar.[signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben eğlendim izlerken,kötü film değil ama iyi de değil.[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 [spoiler-açıklama karışık...Gitmeyen okumasın] 10 da - 7... Müzikleri mükemmeldi bana göre.. ekstradan,görsel temasıda şöyle böyle güzel sayılacak derecedeyken,"HEPSİNİ BİRARAYA GETİRİP" rezil etme ise saçma... filme,bu kadar puanı vermemin en büyük nedenide, En son esas hatunumuzun,deniz üzerindeyken ağlamasıydı... Sırf son 4 dakikaya verdim yani puanımı :P Çok vurdılı kırdılı-korum filmlerinden ziyade,biraz daha Vampirlere özel yapsalarmış daha iyi olurmuş... Vampir temasını güzel işlemişler..Ama atıl kurtla,franky i sokunca rezil olmuş maalesef..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 OHA!! Hayatımda izlediğim en kötü filmdi.. Bu kadar kötü oyunculuk, bu kadar karizmadan yoksun karakterler, bu kadar berbat kurgu.. Bu kadar kötü replikler nasıl olur ... Bu tip filmleri kötü de olsa severim aslında, en azından seyri hoşuma gider vampirini ,karizmatik silahları vesaireyi ama yuh dedim buna.. iki kez tutamadım kendimi güldüm ki kolay da gülen bi adam değilim.. Filmin tek başarısı mr.hyde bence.. En azından oturmuş bi karizması olmuş, görsel efekt takımı elinden geleni yapmış.. bekledim belki bi iki kere daha görünür diye ama ı ıh..varsa yoksa karizmadan yoksun stand-up yapan bi drakulayla ,"ay beynim çıktı gene dur yerine koyayım" şeklinde frankenstein... Underworld'de en azından tarz vardı, gothic bi hava vardı.. Tamam zevk meselesi de yok yani buna da iyi demeyin arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya bu filmi galiba birtek ben beğendim ya arkadaşlar arasında söylüom beğendim diye hepsi iğrençdi falan dior. ya abi ama ben diğer beğenilen filmleride beğendim ya benim sorunum ne? :([signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 öle demeyn jackman en sexi seçildi ahaha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 gayet kötüydü... 2 saat efekt izledik... 100 milyon dolar çok gelmiş "biz bu parayla naapsak naapsak..." diye düşünürken "köprü patlatalım boşa verilmiş olmasın para" diye düşünülmüş herhalde... hiç beğenemedim filmi gayet sıkıcıydı... birçok kötü karakter bir arada çorba olmuş pek güzel deil film sıradan bi film yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ayayay triple mesaj atan olmamıştır heralde... [Bu mesaj karpuz tarafından 20 Mayıs 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 . [Bu mesaj karpuz tarafından 20 Mayıs 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Van Helsing efetkler olarak bence güzel, konu biraz karışmış ama idare edecek yani verilen ücrete değer bir film ama birde mikrofanlar görünmese :) en az 20 tane mikrofon gördüm ya, yuh diyorum :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Orhanozkara, mikrofonlar konusunda bir söylenti var. Filmlerde mikrofonların görünmesinin aslında yönetmenin suçu olmadığı, zaten her filmde gözüktügü ama onun gözükmemesini sağlayanın aslında sinemadak makinist oldugu. Sonucta ne kadar dogru bilmiyorum ama bir yonetmenin mikrofonu farketmemesi bana cok aptalca geliyor. Mesela ben The Other filmini seyrettiğimde film byunca hiç eksiksiz mikrofon vardı. Ama daha sonra kime sorsam kimsenin mikrofonu görmediğini farkettim. Bu söylentiden çok da emin değilim ama olabilitesi yüksek bir söylenti gibi geliyor bana. Bir de genel bir tavsiye vereyim size. Filmlerdeki hatalara çok fazla takılmayın. Yok mikrofon görünmüş, yok plaka o ilin plakası değilmiş gibi şeyler sizin filmden alacağınız zevki kısıtlamaktan başka bir işe yaramaz. 20 li yaşlarımın başında ben de çok fazla takılıyordum böyle şeylere ve çıktığımda herkesin beğendiği özellikle populer filmlerden tek nefret eden ben oluyordum. O kadar fazla hata yakalıyordum ki film zevksizleşiyordu. İnsan bir süre sonra sadece hataları yakalamaya kodlanıyor ve filmde önde oluşan olaylardan çok arkalarda hata arıyor. Kendimi çok zorlayarak bu huyumdan vaz geçerek yine eleştrel sekilde filmin her karesindeki her yeri seyrediyorum ama artık başka bir gözle. Artık filmde konuda daha fazla materyal toplayıp daha iyi anlamak için harcıyorum bu eforu ve bu kabiliyeti. Simdi filmden çıktığımda insanlar "mikrofonu gördün mü?" "arabanın sağ tarafı çizikken sol tarafı çizikti bir sahnede gördün mü?" "sigara bir uzuyor bir kısalıyordu farkettin mi" gibi sorulara hayır diye cevap veriyorum. Ama inanın çok daha zevkli şeyler yakalayabiliyorum. Hem kendi sağlığınız için hem de bir kaç saatlik zamanınız ve paranızın boşa gitmemesi için bence sizde öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Okumayamadım şimdi 155 tane post'u kusura bakmayın. Direk giriyorum kafadan.. Film vampir, haç, sarmısak neyin dolayısıyla saf gotik olarak bekleniyor. Ama ben, yine çoğunlukla gotik öğeler taşımasının yanında, aynı zamanda hafif grotesk bir film olduğunu düşünüyorum. Mesela filim başındaki koca dev, büyük ve komikti! James bond'daki bilim adamı ayakları, bu kadar net bir taklit yapamaz ya! Ne kadar kabul görür ama draculanın hatunlarının bebekleri de bir o kadar groteskti bence :) Filme böyle bakınca o kadar da kötü gelmiyor. Her vampir filminden çıkıp bize "vampirler şöyle gerçektir, bakın bakın!" demesini beklememek lazım.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ohh ya bende bir tek ben beğenmedim yine sanıyodum, anlamıyorum son zamanlarda ne oldu bu aksiyon filmlerine adım akıllı bişeyler çıkmıyo aksiyon izlemek için gidicekseniz boşverin, tango&cash vcd sini alın izleyin süperdir kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 eheh valla trailerlarından belliydi çok kötü bir film olacağı, söylemiştim zamanında ben :p asla izlemeyeceğim neyseki :) arada belirteyim hellboy'da pek birşeye benzemeyecek şu sıralar gösteriyorlar trailerlarını falan, ama cık yani kötü olacak oda, film 3-5 efek için gidilmez asla.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Abi o kadar da kötü değil yaf.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar